23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Sarfvik

Etusivu Foorumit Yleistä Sarfvik

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    No, niin… Nyt tuli mahdollisuus pelata tuolla ’vuorineuvosten’ kentällä. Joten kysynkin – kumpi kenttä kannattaa kiertää ?

    Ilman muuta uusi. Vanha on semmoinen perus pikku puistokenttä, mistä ei jää oikein mitään mieleen. Uudesta löytyy ihan oikeitakin haasteita…

    Vanhempi kenttä on peltokenttä ja helpohko sellainen (no kaikki on suhteellista;)).

    Uudempi kenttä on pitkälti metsässä meneviä väyliä, kapeampia väyliä, paljon korkuseroja ja muutama omituinen metsän ylitys doglegissä (ensikertalaiselle mahdoton paikka).

    Eli todella erilaiset kentät. Valinta pelitasosi mukaan. Em. kommentit n. 30 rundin perusteella, joskaan ei tänä vuonna, joten joku muu kommentoikoon päviän kuntoa jne.

    Suosittelen myös uutta kenttää. Se on vaihtelevampi. Vanhan kentän melkein kokonaan näet ravintolan terassilta.

    Älä mene Uudelle kentälle ilman väyläopasta 🙂

    On vaihteleva on, kuten täällä on jo mainittu.

    Miksei ilman väyläopasta ?

    Tiedättekö, löytyykö cm:ltä väyläoppaita ?

    Nimim. Huomenna kisoihin enkä ole ennen käynyt Sarfvikissa

    Kyllä CM:llä ainakin aikaisemmin on ollut niitä myynnissä.

    Monella väylällä avauslyönnin pudotusalue on aika pieni ja silmämääräisesti sen arvioiminen voi olla vaikeaa. Samoin, jos eksyt väylältä, niin apuja kentän hahmottamisessa voi kyllä tarvita. Ainakin yhteensä 7:llä väylällä taitaa olla sellainen tilanne, että teeboxista katsomalla ei ole hajuakaan siitä, minne toinen lyönti pitäisi lyödä, joten ensimmäisen lyönnin suunnittelu voi olla vaikeaa.

    Kuulostaapa kivalta kentältä tuupparille, jolle väylälle eksyminen on selvästi harvinaisempaa kuin se mainitsemasi väylältä harhautuminen. Joten ilmeisesti vanha systeemi pätee: suu korviin, reppu täyteen palloja ja rystyset valkoisena pallolle kyytiä. Toistaiseksi aina on hengissä selvitty eikä ole tarvinnut alkaa rakentaa palkintokaappia.

    Vanha kenttä on perinteinen puistokenttä, tilaa on ja pelilinjat selkeitä. Ihan ok kaiken tasoisille pelaajille.

    Uusi kenttä on sitten kikkailijoiden unelma. Sokkoavauksia, doglegeja yms. Haastetta piisaa, avauksen oltava kunnossa tai otettava nöyrästi rautakeppiä kouraan avauslyönnillä.

    Kuntopuolelta uusi kenttä lienee hieman kuivempi, jos nyt tänä kesänä voi enään puhua kuivasta kentästä. Uusi kenttä toipuu kyllä nopeammin sateista kuin vanha

    Tervetuloa suhteellisen hyvin kesän koettelemuksista säilyneille kentillemme!

    Paikkoitellen väylät ovat alavilla alueilla riisipuuroa, mutta säiden vuoksi ongelmista selviää yleensä paikallissääntöjen tuella kuivemmalle alustalle. Lisäksi on syytä pysyä väylillä, sillä raffi rankaisee.

    Yleinen käsitys on, että vanha kenttä selkeydessään on helpompi, mutta sekin on piilovaikea, ja tasoituksen parantaminen jää usein yritykseksi. Uusi kenttä on taitavan pelaajan kenttä, jossa järjen käyttö on suosituksen lisäksi vaatimus.

    Toivottavasti viihdytte niin yritystapahtuman kuin muunkin vierailun puitteissa. Koputtakaa olalle, kun olette paikalla. Kuulun kalustoon, joten yleensä minut löytää klubilta helposti .

    Nauttikaa kierroksestanne, etenkin jos sattuisi sellainen ainutkertainen tilanne, että sade ei häiritse.

    SGC:n kapteeni

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Sarfvik

Etusivu Foorumit Yleistä Sarfvik