Aihe: Sami Välimäki Pariisi Olympia golf 2024 - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Sami Välimäki Pariisi Olympia golf 2024

Etusivu Foorumit Yleistä Sami Välimäki Pariisi Olympia golf 2024

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kiitos Samille loistavasta kommentista ”ei kiinnosta”. Nuori mies joka oli ilmeisen pettynyt? Muutamaa sataa miljoonaa ihmistä ehkä kiinnosti. Aina voi oppia muiden tekemisistä ja heidän ratkaisuistaan, varsinkin golfissa ammattilaisena, jonka ura on vasta alussa. No neljän vuoden päästä uudestaan.
    Jouko Turunen
    Karate World Cup Budapest raskaansarjan voittaja 1984

    Joka vuosi nousee esille uusia lahjakkaita nuoria pelaajia. Niitäkin joilla on motivaatio kohdallaan ja kiinnostaa harjoitella sekä kehittää omaa osaamistaan.

    Parempi vastaus olisi ollut että katsoo kisan loppuratkaisut ja menee sen jälkeen muutamaksi tunniksi harjoittelemaan pallonlyömistä. Kaiken lisäksi juuri viimeisten ryhmien tekemisissä olisi ollut erityisen paljon opittavaa.

    Mutta, tulkoon jokainen onnelliseksi omalla tavallaan.

    Voin kuvitella Sami Välimäen mietteitä kun toimittaja tivaa menetkö katsomaan kilpailun loppua. Miksi hänen pitäisi mennä johonkin pönöttämään ja katsomaan kilpailun loppua. Ei tarvitse. Olympia tuli ja meni. Fokus on ihan muualla. Tulevat kilpailut maailman huippujen kanssa.

    Kilpailun jälkeen analysoi hyvin omaa peliään, pelasin hyvin mutta putit eivät kantaneet. Antoi hyvää palautetta kisasta ja kehui runsaslukuista suomalaista katsojajoukkoa.
    Sami on fiksu kaveri.

    Sami Välimäen pitäisi tehdä ensin itsestään urheilijannäköisen, eikä mitään John Dalyä.
    Hänen kommentinsa ennen kisoja olivat erittäin typeriä; golfaria kiinnostaa ainoastaa majorit, ei olympialaiset.

    Neljään vuoteen 16 majoria jaossa ja yksi olympiakulta.
    Scotty Scheflerillä kaksi Mastersia ja yksi olympiakulta.

    Välimäen saldo koko urallaan tulee olemaan nolla majoria, eikä yhtään olympiamitalia, *kommenttia moderoitu*

    On varsin typerää lähetä arvostelemaan golfaajan ulkoista habitusta, kun sillä ei ole juurikaan merkitystä suoritukseen, mitä esim. Samin pari voittoa jo osoittavat.

    Asennetta kuvaavia lausuntoja voi hyvinkin pohtia, ja kritisoida tarpeen tullen. On silmään pistävää, että useammalta maailmalle lähteneeltä nuorelta suomalaiselta puuttuu rehti asenne nöyrään työtekoon. Pian huomataan, ettei ”stara Suomessa” välttämättä kanna kovin pitkälle, jolloin kaikki ympäriltä sitten saattaa romahtaa. Puljujärvestä oli hiljattain hyvä juttu valtakunnan mediassa, ja pelkään pahoin, että Välimäelle saattaa käydä samalla tavalla. Jenkkiliigat on isojen poikien hiekkalaatikkoja. Fysiikan, asenteen, työnteon ja henkisen kantin pitää olla kovassa kunnossa, että kestää kisailun ja sen tuomat paineet. Viime vuosina mm. Markkanen, Aho, Barkov ovat näyttäneet hyvää mallia, eli kyllä Suomi-poika osaa ja pärjää, kun vaan tahtoa riittää.

    *On varsin typerää lähetä arvostelemaan golfaajan ulkoista habitusta, kun sillä ei ole juurikaan merkitystä suoritukseen
    *Fysiikan, asenteen, työnteon ja henkisen kantin pitää olla kovassa kunnossa, että kestää kisailun ja sen tuomat paineet. Viime vuosina mm. Markkanen, Aho, Barkov ovat näyttäneet hyvää mallia

    Kumpaa nyt tarkoitat, pitääkö golfarin näyttää dartsin pelaajalta vai urheilijalta?

    SCHEFFLER Scottie-19
    FLEETWOOD Tommy-18
    MATSUYAMA Hideki-17

    VALIMAKI Sami +1
    ainoastaan 20 lyöntiä keulaan,
    maybe the darts player

    Sami Välimäki eikä hänen tukijansa ole ymmärtäneet, että golf on urheilua. Ulkoapäin näkyy, että Samin kunnolla ei fokus kestä koko viikon. Myös tilastot tämän todistaa. Pelkkä lahjakkuus ei riitä. Lusikka käteen ja hommiin. Urheilijan elämä on kurinalaisempaa. Vertaa vaikka Tapsaan. Tosi urheilullinen. Sami ei pärjää jatkossa mikäli ei muuta mitään.

    Jos asia todella olisi noin mustavalkoinen niin ”tosi urheilullinen” Tapsa varmaan pelaisi jossain muualla kuin haastajakiertueella?

    Miksi Sami ei tunnu tulevan kenenkään caddien kanssa toimeen? Ei löydy sopivaa niin piti ottaa mukaan caddiena kokematon hyvä kaveri. Ottiko Sami matkan huvina vai tosissaan? Pigalle, Pigalle..siell oltiin mä ja Kala-Kalle..Vähän syntyy sellainen ei-huippu-urheilija kuva. Monet noista kärkiukoista neuvottelivat paljon caddien kanssa, ja kuuntelivat neuvoja.

    Vai onko caddie ylipäätään vain bägiä kantamassa oleva mukava kaveri.

    Pitäisihän Välimäenkin tosiaan pudotaa painoa 20 kiloa.Sitten nämä selitykset, ’huonoa tuuria kun raffissa huono makuu pallolla’, yleensä raffissa on. ’Ykkösellä hyvä avaus, huono pomppu ja veteen’. Harva ukko löi ykkösellä drawta.

    Pitäisikö valmistautuminen alkaa niin naisilla kuin miehillä jo Suomessa, kun valitaan caddy?

    Nyt siellä on ilmeisesti Samilla (Tapiosta en tiedä) ja naisillamme caddy joku kaveri / sukulainen? Toihan on jo merkki siitä, että ”hei, lähde mukaan olympialaisiin – ei tää oo niin vakavaa”?

    Noh, olympiakomitea (eli me) ilmeisesti on maksanut nuo caddyjen matkat, joten mikäs siinä…

    Eikö olisi parasta se, että pelaaajalla ei olisi caddya. Joutuisi itse päättämään kaikki tekemisensä pelissä.

    Ehkä Suomesta ei sitten löydy ammattilaista caddieksi. Ainakin jos on jo antanut loparit aikaisemmin. Varmaan caddien pitää olla samasta maasta.

    Eipä nuo ”aasialaisten ja etelä-amerikkalaisten ihonvärillisten” pelaajien caddyt näytä omaavan samaa ihonväriä, että ei lienee tarvitse olla samasta maasta… tosin ihonväri ei nykyään ole tae mistään..

    Tää ei kuulu ehkä tähän ketjuun, mutta kommentoidaan kuitenkin. Juuri äsken Tsekin kisassa ysi rei’ällä ohimenneen birdieputin jälkeen ilmoille kajahti niin tuttu: ”vi..u!”.

    Tämä mies ei ilmeisesti opi koskaan hillitsemään itseänsä, valitettavasti. Vähän menee maku pojan hommista.

    Huono jatkolyönti 12:lla, johti huutoon: ”vi.un vi.un vi..u”!

    On se Sami poikuli kova…Kasvaisi aikuiseksi…

    Eiköhän lähetyksissä kuulu tarpeeksi myös F*ck huutoja? Tai toki kaikki eivät niitä erota kielimuurin takia.

    Katsokaapa jostain Justin Thomasin par 3 avaus veteen tämän vuoden Waste Management kisassa ja laskekaa jokainen F*ck:it

    Samainen JT möläytti huonon lyönnin jälkeen: ”faggot”. Se johti hänen isoimman sponssin (RLX) menettämiseen!

    ”Eiköhän lähetyksissä kuulu tarpeeksi myös F*ck huutoja?”
    Harvemmin kuitenkaan Fucking,Fucking,Fuck…Kuten meidän Samppa poikuli suomeksi laukoi,ilmankos sillä ei taida olla Suomalaisia sponsseja,eikä tule.
    Opettelisi pelaamaan,niin ei tarvitsisi jatkuvasti vittua huutaa apuun.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Sami Välimäki Pariisi Olympia golf 2024

Etusivu Foorumit Yleistä Sami Välimäki Pariisi Olympia golf 2024