23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Samalla (samanlaisella) pallolla pelaaminen

Etusivu Foorumit Säännöt Samalla (samanlaisella) pallolla pelaaminen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Katselin Srixonin Z-Star-pallopakettia, jossa kehotettiin painavasti käyttämään samaa pallolajia koko kilpailussa (kehotettiin katsomaan että numeron väri on sama). Näinhän se tietysti on kilpagolfissa, jotta ei haeta hyötyä käyttämällä erilaisia palloja erilaisilla väylillä.
    Mihin tämän säännön soveltamisraja on vedetty? Ammattilaiskisat – amatöörien kv-kisat – amatöörien FT – seniorien FT – klubimestaruudet – suurten palkintojen tasoitukselliset parikisat – hcp-kierrokset?

    ts

    Se kerrotaan kilpailumääräyksissä tai kiertueen hard card ohjeistuksessa. Taitaa olla voimassa kaikilla ammattilaiskiertueilla ainakin ml. FT. Alemmilla tasoilla aika harvoin törmää tuohon ja missään tapauksessa ei ole arkipeleissä voimassa enkä ole kuullut koskaan olevan myöskään seuratason karkeloissa

    ts

    Se kerrotaan kilpailumääräyksissä tai kiertueen hard card ohjeistuksessa. Taitaa olla voimassa kaikilla ammattilaiskiertueilla ainakin ml. FT. Alemmilla tasoilla aika harvoin törmää tuohon ja missään tapauksessa ei ole arkipeleissä voimassa enkä ole kuullut koskaan olevan myöskään seuratason karkeloissa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Samalla (samanlaisella) pallolla pelaaminen

Etusivu Foorumit Säännöt Samalla (samanlaisella) pallolla pelaaminen