5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Sabattini @ Q.H

Etusivu Foorumit Säännöt Sabattini @ Q.H

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • ttr

  Tuolta ’Talin tahti’-ketjusta:

  Lipulle kirjoitti: (30.4.2010 1:18:52) Sabbatini haki palloaan puskista avauksensa jälkeen ja Fyrik sekä Mickelson löivät kakkosensa griinille ja puttailivat pöröjä. Arvatenkin bogi Sabbatinille, mutta ’hanhenmarssia’ herrat jatkoivat 13. teeboxiin.

  En seurannut tätä tarpeeksi tarkasti ja jäi hämäräksi mitä siinä oikein tapahtui. Sabattini löi sieltä puista greenin yli sinne puskaan. Puskassa, omaan silmään lyömättömässä paikassa, sitten tuomarin kanssa puivat että tv-torni on lyönnin edessä. Tuomari kyseli että lyöntiyrityksen pitää olla realistinen että torni antaa vapautuksen. Sitten ????, ja selostaja sanoi että Sabattini sai ilmaisen dropin. Menikö se oikeasti niin?

  1 Avaus väylästä 15m vasemmalle, rankasti puiden sekaan.

  2 Arpoi pitkään joutuuko seisomaan tiellä ja saisiko droppia. Ei saanut tai ottanut. Lyönti grenen yli puskaan. Onnistui kuitenkin lyömään pallon ahtaasta raosta puiden latvuston läpi griinin suuntaan.

  3 Lyönti puskasta hybridillä, lapa ympäri käännettynä, vasenkätisesti. Pallo eteni noin 5 m seuraavan pensaan sisään. Luvalla sanoen aivan idioottimainen ratkaisu. Mickelson muuten taikoi samaan tyylin wedgellä jokunen kisa sitten, silloin raffista nousi esiin jonkun muun pallo kuin Philin oma.

  4 Pallo täysin pelaamattomassa paikassa, tv kuvan perusteella torni ei ollut linjalla. Ellei tarkoitus ollut pelata 90asteista fadea paikasta josta palloa ei edes pystynyt lyömään. Herra joutui miltei ryömimään kasvuston sekaan tunnistaakseen pallonsa. Ilmainen droppi jokatapauksessa ja chippi grenelle..

  5 Putti sisään, Bogey.

  -Hieman kyl ihmetytti toi ilmainen droppi. Toisen lyönnin jälkeen homma haiskahti jo tuplabogille tai rumemmalle. Shot tracker ei kerro sen tarkemmin.

  1201 kirjoitti: (30.4.2010 9:18:29)

  5 Putti sisään, Bogey.

  -Hieman kyl ihmetytti toi ilmainen droppi. Toisen lyönnin jälkeen homma haiskahti jo tuplabogille tai rumemmalle. Shot tracker ei kerro sen tarkemmin.

  Joitakin vastaavan luonteisia tuomarin päätöksiä kuulleena, tellusta seuranneena ja luulleena olen ruvennut miettimään, että onkohan niin, että tour-tuomarin tehtävänä ei ole absoluuttisesti oikean ratkaisun laatiminen hankalassa tilanteessa, vaan jouduttaa peliä ja pitää hankaluuksiin joutuneen pelaajan mahdollisuudet voittoon yllä, jos ne vielä on teoriassa olemassa.

  Tuomarin päätöshän on lopullinen.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Sabattini @ Q.H

Etusivu Foorumit Säännöt Sabattini @ Q.H