16.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][15]
KilpailuaSuomalaista

Sääntökysymyksiä

Etusivu Foorumit Säännöt Sääntökysymyksiä

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #178715 Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hei, olisiko kellään täsmällisiä vastauksia seuraaviin kysymyksiin: 1.Missä voit julistaa pallosi olevan pelaamattomassa paikassa ? 2. Harjoituslyöntisi katkaisee oksan lyöntialueelta metsässä. Mitä seuraa ?? 3. Kaksi pelaajaryhmää on yhteisellä tiialueella pelaamassa eri väylille. Mikä ryhmä pelaa ensiksi ?

    #299849 Ilmoita asiaton viesti

    Pallon voi julistaa pelaamattomaksi millä tahansa kentän osalla poislukien vesiesteet.

    Tätä olis pitänyt käyttää lauantaina sen sijaan että löin chipperini rikki sammaleen alla väijyneeseen kiveen:(

    #299850 Ilmoita asiaton viesti

    Ei ole sääntökirjaa nyt lähellä, mutta mutuna…

    1. Missä vain

    2. Kaksi rankkua?

    3. Ei varsinaisesti sääntö, mutta suurempaa väylää pelaavaat avaavat ensin

    #299851 Ilmoita asiaton viesti

    Pidemmälle edenneellä ryhmällä on oikeus pelata ensin.

    #299852 Ilmoita asiaton viesti

    …. niinpä ei tietenkään vesiesteessä 🙂

    #299853 Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Tuossa linkki kuninkaallisiin sääntöihin. Löytyy kaikki mahdolliset.

    http://www.randa.org/flash/rules/rulesapp.html?ruletype=1

    #299854 Ilmoita asiaton viesti

    Säännöt 28, 13-2 ja… ?

    #299855 Ilmoita asiaton viesti

    Eikös tuo kakkonen ole rankku vain jos paransit olosuhteita. Eli jos fiksusti otat p-swingisi tarpeeksi kaukana pallosta ja satut katkaisemaan puun ei siitä seuraa rangaistusta jos pelipallon luona olosuhteet eivät muuttuneet. Jos katkaiset oksan ja nyt varsinainen lyönti muuttuu helpommaksi => seuraa rangaistus…

    Korjatkaa jos olen väärässä.

    #299856 Ilmoita asiaton viesti

    Eikös tuossa kysymyksessä nimenomaan puhuta lyöntialueesta?

    #299857 Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä kai säännöissä puhutaan nimenomaan lyöntiaseman keinotekoisesta parantamisesta. Jos oksa katkeaa siten, ettei lyöntiasema parane, ei se liene rankun paikka. Vai onko sittenkin??

    #299858 Ilmoita asiaton viesti

    Mä ymmärtäisin tuon kysymyksen niin että oksa katkeaa swingin tieltä jolloin se tietenkin parantaa asemaa.

    Olisko tuollaisessa tilanteessa syytä ottaa muuten pelaamaton paikka?-)

    #299859 Ilmoita asiaton viesti

    Kysymyksen kohta 2.

    Sääntö 13-2: pallon aseman, aiotun lyönnin vaatiman alueen ja pelilinjan parantaminen.

    Seuraa lyöntipelissä kaksi rangaistuslyöntiä, reikäpelissä reiän menetys.

    #299860 Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä keino kerätä vastaukset green cardiin sääntökokeeseen ! Hyvä Markku toivottavasti muistat nämä pitkään !

    Olisit samalla laittanut kaikki muutkin kysymykset siihen !

    #299861 Ilmoita asiaton viesti

    Mä sain kysymykset teorialuennon jälkeen jolloin sääntökirja jäi sopivasti auki eikä ollut kauhean hankalaa täyttää niitä. Kaverin pro taas ei pitänyt sen kummempia luentoja vaan kertoi kuulemma ’siinä sivussa’.

    Täytettiin sitten kaverin kaa kimpassa ne laput:)

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Säännöt Sääntökysymyksiä