3.–10.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][13]
KilpailuaSuomalaista

Sääntö 4-4b

Etusivu Foorumit Säännöt Sääntö 4-4b

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #182884 Ilmoita asiaton viesti

  Säännössä sanotaan, että kilpakumppanit saavat jakaa mailat keskenään edellyttäen, että heidän mailojensa kokonaismäärä on enintään 14. Kuinkahan tätä sääntöä tulkitaan kolmen hengen scramblessa, kun haluaisin putata toisen kaverin putterilla ja käyttää kolmannen kaverin rescueta? Saako meillä olla yhteensä siis vain 14 mailaa mukana vai voidaanko sama maila ’rekisteröidä’ useampaan bägiin vai miten?

  #298322 Ilmoita asiaton viesti

  Jos käyt kaverisi bägillä lainaamassa mailaa, niin enimmäismäärä koko joukkueella on 14. Jos mailoja ei lainailla, niin kullakin voi olla enintään 14 mailaa.

  #298323 Ilmoita asiaton viesti

  Jep. Kullakin pelaajalla saa olla käytettävänään vain 14 mailaa. Joko siis kaikilla oma bägi tai vain yksi yhteinen joukkueessa useammalle pelaajalle.

  #298324 Ilmoita asiaton viesti

  ’Kuinkahan tätä sääntöä tulkitaan kolmen hengen scramblessa, kun haluaisin putata toisen kaverin putterilla ja käyttää kolmannen kaverin rescueta?’

  Onnistuuhan tuo, otat jo klubilla nuo kaksi mailaa omaan bagiisi max. 12 muun mailan kanssa etkä anna kavereiden käyttää niitä kilpailun aikana ollenkaan 😉

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Säännöt Sääntö 4-4b