23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Sään vaikutus peliin

Etusivu Foorumit Yleistä Sään vaikutus peliin

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • r2

    Tiedustelisin kokemuksianne kylmyyden tai vesisateen tai molempien vaikutusta erityisesti lyöntipituuksiin ja kierreominaisuuksiin. r2

    Kylmä sää vaikuttaa omien kokemuksieni mukaan lyöntipituuteen yllättävänkin paljon. Näin syksyllä pallo ’ei vaan lennä’. Ilmeisesti maasta ei nouse niin paljon lämpimiä nosteita. Ja lisäksi kentät ovat usein pidemmässä ruohossa (kuten täälläkin on keskusteltu) ja märkiä. Eikä nelikerroksinen vaatetuskaan auta asiaa.

    Pitää vaan asennoitua henkisesti…

    Jep, sallin itselleni kerrottavan, että lämmön vaikutus ( pallon kimmoisuuteen ) olisi 1 m / 1 C. Männäviikolla kun lämpötila laski 10 astetta valitsin keskiraudossa pykälää pidemmät mailat ja pitkäksi meni lyönnit. Kertokaas viisaammat tähän lämpötilaan liitttyvää faktaa, kun omat ’testit’ epäonnistuivat.

    Moro !

    titleistin Launch Angle- ukkelin mukaan 1 asteen lämpötilan tippuminen lyhentää lyöntiä n 30 cm. Eli 10 astetta 3 m. Tietty kylmässä sitten enemmänkin kun tulee pistettyä enemmän vaatetta…

    #341848 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Morjens vaan!
    No nyt syksyllä itse kukin huomaa lyöntiensä lyhentyvän ja varsinkin korkeampien tasoituksien omaavien pelaajien suusta tästä saa kuulla vähän väliä.
    Kentällä kuulee ja näkee, kun pelaajat keskustelevat, että vielä kuukausi sitten löin tällä mailalla tämän matkan niin pakkohan se on mennä vieläkin.
    Kun siinä sitten swingiin lisätään voimaa ja muita kommervenkkejä niin harvoin se pallo lentää samaa matkaa kuin se kesällä teki.
    Syksy tulisi ottaa rennosti pelailemalla kiinnittämättä liikaa huomiota tuloksiin ja lyönteihin. Kannattaa nauttia näistä viimeisistä päivistä ulkona, kohta on pitkä talvi edessä sisähalleissa. Ei kannata valmistautua talveen huono maku suussa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Sään vaikutus peliin

Etusivu Foorumit Yleistä Sään vaikutus peliin