Aihe: Ryöstäjät boikottiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Ryöstäjät boikottiin

Etusivu Foorumit Yleistä Ryöstäjät boikottiin

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189967 Ilmoita asiaton viesti

  Golfseuroilla tuntuu oleva päämäärä ainoastaan riistää golffariparkoja. Että Paloheinäkin – kaikkien *******klubien äiti – veloittaa korista 4 euroa?? Siis 25 markkaa korillisesta huonoja palloja likaisilta matoilta lyötäväksi! Herätys!! Normaali korin hinta on enintään kymppi, siis markkaa. Pyöristyssääntöjen nimissä hyväksyin viime kesänä useimpien seurojen korotuksen 2 euroon, vaikka sekin oli jo 20% nousu. Ehdotankin, että kaikki äänestävät jaloillaan. Jos ei muuten, niin periaatteessa. Ja ilmoittavat mielipiteestään klubille.

  #512876 Ilmoita asiaton viesti

  bää bää – herää! inflaatio, euro kovertointi ja pyöristykset näin siinä kävi, mutta muutos ei varmasti ole kaukana sun kymppiä koria kohden.

  peruskori aikalailla 2 € joka puolella kuten viimekesänä ja 4 € => isokori sis. 70-80 palloa/2 koria kuten mm. peuramaalla.

  en ole varma miten on paloheinässä, enkä ole menossa paloheinään mutta se ei ole jaloilla äänestämistä ko. kenttää kohden, mielestäni 4 € aivan kohtuullinen hinta – kohtuuttomiampiakin asioita tämän lajin tiimoilta löytyy.

  #512877 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Bang on target pal…!

  #512878 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mä en kyllä välillä käsitä tätä jatkuvaa asioista kitisemistä tällä palstalla. Musta on erittäin hienoa, että Helsingissä on edes 1 range auki (vaikka en tällä ilmalla sinne menisikään, mutta viimeistään perjantaina pitäisi lämmetä).

  Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Tosin itse voin ihan hyvin maksaa 4€ korista, mutta käsittäääkseni kenenkään ei ole pakko mennä Paloheinän rangen lähellekään.

  #512879 Ilmoita asiaton viesti

  Siis se kori on edelleen ihan samanhintainen, se kori sisältää kaksi polettia, eli 2€+2€=4€. Paloheinä ei voi pitää poletteja, koska itse pallokone on jäässä, joten pallot annetaan suoraan käteen koreihin lajiteltuina. Ja 2€, n.36 poltsii on ihan keskiverto hinta, mites Nordcenter?

  #512880 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eiköhän se ’boikotti’ hoidu markkinatalouden lakien mukaan. Oli jo talvella Espanjassa ollut kriisikokouksia turistikadon vuoksi. Toivottavasti joku oli tajunnut verrata palvelujen hintaa ja laatua suhteessa golffareiden määrään.

  Niinpä sitten onkin alkanut tulla tarjouspaketteja myyntiin sielläkin.

  Tuo rangepallojen hinta on sellainen, että parilla lyödyllä korilla yrittäjä ostaa jo yhden korin uusia rangepalloja.

  On vain sääli himoharjoittelijoita vaikka toisaalta kehittyyhän lähipelitaidot, kun sitä sentään vielä pääsee tekemään ilmaiseksi.

  #512881 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Noi alyttömät hinnat on lähinnä vieraspelaajille, ja mun puolesta saa ollakkin. En halua että kotikenttäni range on täynnä vieraspelaajia, koska minä olen osakkaana siellä ja maksan vastikkeet joka vuosi. Sama kun rakentaisin oman uima-altaan ja kaikki naapurit kävisivät uimassa siinä. Jäsenille hinnat ovat normaalisti 1€ poletti, 2€ kori. Ainakin meillä talmassa. Lisäksi meillä on 2 nurmirangea, mutta toi toinen on lähes kokonaan vieraspelaajien valloittama kuten myös meidän par-3, enkä pidä siitä yhtään. Sinne jos haluaisi joskus mennä pelaamaan niin aina se on täynnä.

  muuten 4€ = 23,80mk ei 25mk, jos aina pyöristää noin niin ei ihmekkään kun kaikki tuntuu niin kalliilta

  #512882 Ilmoita asiaton viesti

  Paloheinän pallot ovat samanhintaisia kuin muutkin. 4e kori jossa muistaakseni 72 palloa. Jos automaatti ei ole käytössä on siinä korissa varmaan palloja yli tuon 72:n.

  Eli eipäs valiteta ennen kuin asiaa on oikein harkittu.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Ryöstäjät boikottiin