5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Ryder Cup

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eurooppa johtaa 3 – 0. Mickelson ja Toms ( 2 up) ovat kylläkin kaventamassa tilannetta. Woods oli paperia Björnin/Clarken käsittelyssä. Monenko pisteen johdon Eurooppa tarvitsee ennen kaksinpelejä. Riittäkö neljä?

  Voi p.r.eleen RAIDER. Kuvitteletko olevasi vitsikäs kun kerrot Cupin tilanteen vai oletko vaan niin ajattelematon.

  Se siitä jännityksestä.

  Ei kannatta Golf-sivuilla pyöriä, jos haluaa olla tuloksista tietämätön. Muuten Mickelsson ja Toms olivat enää 1 up ennen viimeistä reikää.

  Joo, vähän väärät sivut surffailla jos meinaa pitää jännityksen yllä kello, mihin se nyt olikaan… siis kello 23.20 asti.

  Onkohan muuten Nelosella yhtään ketään ’golfaria’ joka voisi lyödä nyrkkiä pöytään ja sanoa, että edes kaksinpelit tulisi näyttää sunnuntaina livenä??

  Lähetysoikeuksista tuskin on kyse koska mm. kaikki USA:ssa pelattavat Majorit tulee suorina.

  Mutta vastaus kysymykseen: Eurooppa tarvitsee vähintään 12 pistettä ennen sunnuntaita, jotta kannuun on saumaa tarttua. Eli kaikki nelinpelit 3-1 ’kotiin’ niin kyllä se siitä. Kaksinpelitappiot kun on jo merkitty ainakin Pricelle, Fasthille, Fulkelle ja McGinleylle… valitettavasti.

  Nimetön

  Hahahah….Juuri perus juntti(golfari?), joka asiasta pitää saada valittaa…Noniin…elikkä haluat, että jännitys säilyy ja tulet Golf-aiheiselle foorumille ja luet viestin jonka otsikko on RYDER CUP…Syytä siis itseäsi…Raider teki todella järkevästi, koska ei laittanut suoraan otsikkoon mitään, joka viittaa tulokseen….vaan otsikko oli hyvin muotoiltu niin, että minäkään en sitä painanut siksi koska epäilin, että siellä kerrotaan väliaika-tilannetta ja jännitys säilyi…

  Nimetön

  noh tasatulos on nyt riittänyt ainakin tasapeliin! Nyt kun Fulke, McGinley tai Parnevik pelaa edes tasan, niin kannu jää vanhalle mantereelle!

  Kylläpä kannatti väistellä tulosta koko sunnuntai. Oli kohtalaisen jännittävää katsella.

  Ja vielä EUROOPPA VOITTI!!!

  Kieltämättä pikkasen jänskätti, kun Azinger pisti bunkkeristä 18:ta sisään ja pirkko. Onneksi irkku Ginley upotti sitten vaikeen puttinsa.

  Euroopan pojat taisteli eilen hienosti. Se oli mannaa euroopan golfille. Nelosen tv-toteutus oli puolestaan syvältä. Reilut kaksi tuntia oli liian lyhyt kooste eilisestä tapahtumista. Ainakin loppuratkaisut menivät liian nopeasti. Loppujuhliakin olisi voinut katsella hieman enemmän.

  Oli todella hieno seurata kuinka Eurooppalaiset pelasivat kannun takaisin euroopan mantereelle.

  Olisi ollut vielä hienompaa, jos olisi saanut jännittää ratkaisuhetkillä hieman pidempään. Hienosti oli leikattu Pricen ratkaisuputti ja monet muut jännittävät hetket….. suuri kiitos neloselle! Kai oli kiire näyttää testikuvaa tai jotakin chattiä! No tuleehan tälläisiä joka toinen vuosi…. chattejä joka ainoa päivä!!

  Selostukseenkin kaipaisin hieman uutta verta…. alkaa näiden herrojen sekoilu riittää!! Milloin menee nimet ja maanosat sekaisin ja milloin muuten vaan änkytetään…… jotain uutta pliiiiis!!!

  Kiitos 4:lle Ryder Cupista. Loistavaa Eurooppa. Onko Eurooppa todella USA:n tasolla huipulla vai oliko sattumaa ?

  Mielenkiintoinen oli muuten Tillanderin tulkinta mikä ratkaisi kisan Euroopalle: tietysti ruotsalainen Niklas Fasth (tuloslistan mukaan taisi olla 2 häviötä ja yksi tasapeli).

  No eiköhän olla noista nelosen syvältä kaivetuista lähetyksistä ja selostajista jo aivan yhtä mieltä. Ei kuulu tähän keskusteluun… Tai no mikäs siinä…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Ryder Cup