16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Ryder Cup suorana?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ryder Cup suorana?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Noniin, taas päästään kaikkien lempiaiheeseen, nelosen golf-ohjelmiin: Siellä näköjään ollaan sitä mieltä, että 34. Ryder Cup ei ole minuutinkaan suoran lähetysajan arvoinen (koosteet sentään tulevat joka päivältä jälkilähetyksenä keskellä yötä). Urheilukanavakaan ei näköjään tuo tähän helpotusta, lienevätkö RC:n televisiontioikeudet niin kalliit, ettei Urheilukanavalta löydy papua? Mistäköhän noita pelejä voisi nähdä suorana? Lue lisää: http://www.rydercup.com

    Tilaa Viasat-kulta kanavapaketti, niin saat ryder cupin lisäksi lähes kaikki euroopan- sekä jenkki tourin kisat SUORANA. Sen lisäksi naisten ja seniorien ym. ym. golfkarkeloita suorana tai nauhalta, joka tapauksessa niin paljon golftarjontaa, että ’urheilukanavat’ ym. kapenevat.

    tuskin nelosella mitään erityistä on Ryder Cupia vastaan, eiköhän yhtälö edelleen mene niin, että kun katsojia ei ole tarpeeksi -> ei ole mainostajia -> ei kannata satsata.
    Mutta kuten edellä jo todettiin, onneksi rahalla saa mitä haluaa, esimerkiksi satelliittikanavat.

    Jep. Niinhän se taitaa olla että golf on liian pieni mainostulojen kerääjä. Mutta joka majorista näytettiin ainakin pieni pätkä suorana, kummallista että RC:n kanssa sitten aletaan pihdata, se kuitenkin järjestetään vain kerran 2 vuodessa, ja on jossain mielessä jopa tunnetumpikin tapahtuma kuin mikään yksittäinen major. (Ainakin golfia muuten seuraamaton työkaverini ihan spontaanisti mainitsi että hienoa kun ryder cup tulee taas.)

    Olisiko tämä nyt sen alkua että nelonen on tosiaan ajamassa golflähetyksiään alas?

    Mahtavaa kun edes lähettää golfia….sekään ei ole itsestäänselvyys, muistakaa se…

    No ei nyt olla liian vähään tyytyväisiä. Tuleehan televisiosta kaiken maailman eukonkantoa ja murtomaahiihtoakin. Ja lätkää, futista ja tennistä enemmän kuin keskivertopenkkiurheilijakaan jaksaa katsoa, miksei sitten golfia?

    Kiltit lapset eivät vaadi mitään mutteivät kyllä koskaan saakkaan mitään.

    Eikö Ryde järkätä joka vuosi? Viimevuonna se peruttiin Ossaama Laadenin takia..

    Ikävää kyllä ettei näy suorana, ei ihan tuon takia viitti sadeliittiä hommata.

    Nimetön

    Kisa pelataan joka toinen vuosi. Viimevuosi jäi todellakin väliin mutta ei se onneksi johda siihen että tämäkin vuosi skipattaisiin. Tästä eteenpäin pelataan aina parillisina vuosina (toivottavasti), ennen parittomina.

    T.P

    No näkyyhän ne Viasat Sport- kanavalta eli satelliittipakettia hankkimaan tai kaverin luo.

    Yhteensä yli 20 tuntia SUORAA lähetystä.

    Lue lisää: http://www.viasat.fi

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Ryder Cup suorana?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ryder Cup suorana?