Aihe: Ringsiden ajanvaraustaulukko - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Ringsiden ajanvaraustaulukko

Etusivu Foorumit Yleistä Ringsiden ajanvaraustaulukko

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kirjaako Ringside Paloheinän/HCG:n pelaajat ajanvaraustaulukkoon sinisellä täpällä? Itsellä syytä epäillä. Mikäli totta, niin mihin perustuu?

  Jos golfbox kyseessä niin sininen täppä on juniori, ympyrä vieras ja neliö jäsen. Tuskin korjailee merkkejä, kun ihmiset varailee itse aikoja netin kautta.

  Tiedän, että sininen on juniori, siksi ihmettelenkin. Tuskin HCG:n pelaajat pystyvät varaamaan lähtöaikoja golfboxin kautta Rinkkuun.

  miksei voisi?
  jos muistan oiken HCG omistaa / hallinoin joitan rinkun osakkeita.

  2) Jäsen voi Paloheinän lisäksi pelata seuraavilla kentillä: Ringside, Nurmijärvi, Hill Side, Kurk, Ruukki ja Vierumäki Classic. Pelaaja voi varata kerralla vain yhden kierroksen (muualla kuin Paloheinässä) ja tehdä uuden varauksen samalle kentälle vasta kun aiemmin varattu kierros on pelattu.

  3) Jäsen varaa lätkän Paloheinän caddiemasterilta ja peliaikansa suoraan haluamansa kentän caddiemasterilta ilmoittaen käyttävänsä HCG:n pelilätkää. Kierrokselle ilmoittautuva jäsen noutaa pelilätkän Paloheinän tai kyseisen kentän caddiemasterilta. Hän esittää HCG:n nimissä saamansa tasoituskortin vieraskentän caddiemasterille.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Ringsiden ajanvaraustaulukko

Etusivu Foorumit Yleistä Ringsiden ajanvaraustaulukko