16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Ringside greenit

Etusivu Foorumit Yleistä Ringside greenit

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen nytten käynyt kaksi kertaa Rinkussa pelaamassa ja greenit ovat aivan kauheat. 3 – 4 voidaan kutsua greeneiksi, loput ovat aivan kauheita kynnyspeltoja. Suurimmassa osassa ei ole ruohoa kuin siellä täällä tupsuina tai sitten on metri kovaa maata ja sen jälkeen puoli metriä ruohotupsuja ja taas kovaa maata joissa pallo pomppii minne sattuu. Pallon käyttäytymistä ei pysty ennustamaan ollenkaan putatessa. Toivottavasti greenit tulisivat edes kohtuulliseen kuntoon jossa pallo ei pomppisi minne sattuu.

    Nimetön

    Tuntuu siltä, että tänä vuonna ollaan palattu siihen normaalitasoon mitä tulee greenien kuntoon kauden alkuvaiheessa. Aika monella kentällä on parina viime keväänä ollut greenit loistavassa kunnossa verrattuna edellisvuosiin (sekä tähän vuoteen). Kertokaa viisaat mistä tämä johtuu?

    On varmasti poikkeuksia olemassa mutta jos yleistää niin tuntuisi olevan heikommassa kunnossa kuin parina viime vuonna.

    Nimetön

    Ettekö muista kuinka kylmä viime talvi oli (hetken aikaa) verrattuna esim. kahteen viime vuoteen. Kylmät ja koleat ilmat alkoivat viime syksynä kuin taikaiskusta pitkään jatkuneen lämpöaallon perään. Tämä aiheutti sen etteivät kasvit ja puut ehtineet ’varautua’ kunnolla talveen (en tosin tiedä tämän vaikutuksesta griineihin). Talvi oli siis kaiken kaikkiaan pitkä. Viime talvet ovat taas olleet ns. huonoja talvia.

    Kuulin että rinkussa olisi kastelulaitteet rikki kovan talven jälkeen. Eli olisikohan vedenkin puutetta.

    Nimetön

    Kastelulaitteissa on ollut kuulemma ongelmia, tosin väyläkastelulaitteissa, greenit on saanut normaalisti vettä, eli ongelma ei ole veden puuttesta johtuva vaan talven kovuuden piikkiin se on luettava.Kunto tosin viimeisen viikon aikana kohentunut merkittävästi, eli odottellaan vaan lämpimiä päiviä ja ruohon kasvua.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Ringside greenit

Etusivu Foorumit Yleistä Ringside greenit