5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Reikää korjaamassa

Etusivu Foorumit Säännöt Reikää korjaamassa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eli sellainen kysymys tuli eteen, että joku edellisistä ryhmistä törttöilleet lipun kanssa tai jotain vastaavaa sillä seurauksellä, että reiän reunat omaan puttisuuntaani koholla. Onko sallittua korjata reikää, jos se on selkeästi jätetty huonoon kuntoon tai sitä on vahingoitettu? Mitä mieltä olette?

  ts

  Q: Prior to putting, a player discovers that the hole has been damaged. What is the proper procedure?

  A: If the damage is clearly identifiable as a ball mark, the player may repair it (Rule 16-1c).
  If the damage is not clearly identifiable as a ball mark, then:
  If the damage is such that the proper dimensions of the hole have not been changed materially, the player should continue play without repairing the hole. If he touches the hole in such circumstances, a breach of Rule 16-1a occurs.
  If the proper dimensions of the hole have been changed materially, the player should request the Committee to have the hole repaired. If a Committee Member is not readily available, the player may repair the damage, without penalty.
  If a player repairs a materially damaged hole when a Committee Member is readily available, he incurs a penalty for a breach of Rule 16-1a.

  Eli jos reiän mitat ovat muuttuneet, pitäisi ensin pyytää jotain toimikunnan jäsentä se korjaamaan ja jos tuollaista ei ole saatavilla, korjata itse. Jos reuna on vain esim noussut ylös, harmin paikka.

  Mutta kun reikä on pelattu, sen saa korjata perässätulevien iloksi.

  ts kirjoitti:Eli jos reiän mitat ovat muuttuneet, pitäisi ensin pyytää jotain toimikunnan jäsentä se korjaamaan ja jos tuollaista ei ole saatavilla, korjata itse. Jos reuna on vain esim noussut ylös, harmin paikka.

  Notta bägiin vielä mukaan 108 mm:n tulkki.

  Reiällä (kuin reiällä) aina varoo:

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Reikää korjaamassa

Etusivu Foorumit Säännöt Reikää korjaamassa