26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Rebekka ei vettä pelkää….

Etusivu Foorumit Säännöt Rebekka ei vettä pelkää….

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Par 4… Avaus veteen. Pallo jää lumpeenlehdelle. Rebekka lyö esteestä. Pallo hajoaa ja lummekin lähti lyönnin mukana. Hän droppaa esteen ulkopuolelle ( siihen kohtaan mistä avaus meni esteeseen)ja lyö pallon griinille. Kaksi puttia ja tuplabogi vai oliko???? P.s oli ensin Pekka,mut Pekalle on sattunut jo niin paljon tällä palstalla:)

    Virpiniemessä kuvattiin lumpeenlehdellä olevaa palloa viime kesänä viikkotolkulla. Oli sen verran pitkällä keskellä lampea, että Rebekkakaan ei tohtinut mennä sitä lyömään. Vastauksena kysymykseen: lyönnin vaikutuksesta rikkoutunut pallo viittaa voimakkaasti sääntöön 5-3 ja lyönti on uusittava. Lyöntiä ei lasketa. Tähän saakka lienee selvää.
    Nyt Rebekka sitten miettii a) kuinka saan pallon mahdollisimman lähelle edellisen lyönnin paikkaa b) saako tämän uskomattoman onnenkantamoisen tuoman kokemuksen jälkeen lopettaa vesiseikkailun ja tulla yhdellä rankulla ulos esteestä? Luulen, että b) on järkevämpi ja näinollen kolmas (!) viheriölle, tuplaputit ja bogey 5 on valmis.

    tiffany kirjoitti: (21.4.2010 16:01:04)
    P.s oli ensin Pekka,mut Pekalle on sattunut jo niin paljon tällä palstalla:)

    Nyt en oikein ymmärrä. Pikku rikka rokassa ei tunnu missään. Entinenkin kaveri sanoi, ettei tunnu missään, työnnä /cc.

    Bogi.

    tätä mietin….5-3 pitää pelata edellisen pallon paikalta. Mun mielestä eri tilanne,kuin jos lyönti jäis esteeseen,eikä vois enää jatkaa.

    Unohdetaan säännöt ja pelataan kuten Tifany haluaa. Pallo oli siis esteessä, eikö vaan? Esteseen pitää dropata. Luulen, että pallovarastosi hupenee sellaista vauhtia lammen pohjaan, että veisaat säännöistä viis ja haluat jatkaa ehdottamallani tavalla b). Lopulta.

    ei vaan yhden dropin jälkeen rannalle?

    KL

    Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen case.

    Mielestäni vastaus löytyy säännöstä 26-2a ja erityisesti kohdasta (ii). Olennaista tässä on se, että pelaajalla on mahdollisuus olla droppaamatta palloaan vesiesteeseen ja yhdellä penaltilla tulla pois sieltä. Erikoista tässä casessä sen sijaan on se, että pelaaja ikään kuin pääsee ’ilmaiseksi’ pois esteestä. Sådant är livet!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Rebekka ei vettä pelkää….

Etusivu Foorumit Säännöt Rebekka ei vettä pelkää….