28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Re: Kun yritystapahtuma sulkee golfyhtiön molemmat kentät

Etusivu Foorumit Säännöt Re: Kun yritystapahtuma sulkee golfyhtiön molemmat kentät

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mielenkiintoinen tilanne. Golfyhtiö (ja ravintola) on tehnyt epäilemättä hyvän diilin myymällä ja sulkemalla lähes koko päiväksi (nyt lauantaiksi) yhtiön MOLEMMAT 18-reikäiset kentät. Ei tässä ole tarkoitus mollata asiaa sen kummemmin, mutta enpä muista vastaavaa tapahtuneen.Yhtiön kassa kasvaa, osakkaat ja pelioikeutetut jäävät nuolemaan näppejään, mutta toivon mukaan rahat käytetään hyvin. Eipä kuitenkaan toivoisi vastaavan jatkuvan. Edit: Sorry meni väärään kategoriaan

  sixties kirjoitti: (4.9.2015 0:21:48)
  Mielenkiintoinen tilanne. Golfyhtiö (ja ravintola) on tehnyt epäilemättä hyvän diilin myymällä ja sulkemalla lähes koko päiväksi (nyt lauantaiksi) yhtiön MOLEMMAT 18-reikäiset kentät. Ei tässä ole tarkoitus mollata asiaa sen kummemmin, mutta enpä muista vastaavaa tapahtuneen.Yhtiön kassa kasvaa, osakkaat ja pelioikeutetut jäävät nuolemaan näppejään, mutta toivon mukaan rahat käytetään hyvin. Eipä kuitenkaan toivoisi vastaavan jatkuvan.

  Pelioikeutetuilta on rahat jo saatu, sen jälkeen heitä voi vaikka potkia perseelle. Tämä on se ajatuksenkulku useimmilla toimareilla. Olisi korkea aika palauttaa kenttä sen omistajille ja toimia heidän ehdoillaan. Tapahtumien ja vieraspelaajien vuoron pitää tulla vasta sitten kun ’omat’ ovat ensin pelanneet. Jos kenttä on ruuhkainen ja pelioikeuksia paljon, ei tapahtumia pidä järjestää ollenkaan, sillä tulopohja on riittävä jo muutenkin. Omistajan äänen on kuuluttava.

  Myönnetään, että yhtälö ei ole aivan yksinkertainen. Mitä muuten ne säännöt sanovat tästä?

  sixties kirjoitti: (4.9.2015 0:21:48)
  Yhtiön kassa kasvaa, osakkaat ja pelioikeutetut jäävät nuolemaan näppejään…

  Siinäpä se kiteytettynä.

  MOD Q8
  Moderaattori

  Tasamaan tuuppari kirjoitti: (4.9.2015 9:30:06)

  sixties kirjoitti: (4.9.2015 0:21:48)
  Yhtiön kassa kasvaa, osakkaat ja pelioikeutetut jäävät nuolemaan näppejään…

  Siinäpä se kiteytettynä.

  Eiköhän ne osakkaat anna palautetta seuraavassa kokouksessa?

  Eikös usein näissä tilanteissa ole pelioikeutetuille järjestetty vaihtopelioikeus toiselle kentälle? Vai muistanko väärin.

  Q8 kirjoitti: (4.9.2015 10:15:03)
  Eiköhän ne osakkaat anna palautetta seuraavassa kokouksessa?

  Todennäköisesti antavat sellaista palautetta että ’kyllä tää vastike on aivan liian korkea, varsinkin kun mä en pelaa niin paljoa kaudessa’.

  Ja sitten kun haluavat pelaamaan ja kentällä onkin GF-, Supergolf tai yritystapahtumapelaajia, niin antavat palautetta että kyllä kentällä pitäisi olla tilaa, mä oon kuitenkin osakkeenomistaja.

  Chip Greenside kirjoitti: (4.9.2015 7:29:32)
  Mitä muuten ne säännöt sanovat tästä?

  Sorry aloitus meni väärään kategoriaan

  Jonkin verran läheltä seuranneena, sanoisin kuitenkin, että yhtiön hallitus antaa toimitusjohtajalle ’tavoitteet’ siitä, että minkä verran yritystapahtumia pitäisi kauden aikana myydä. Joten tuskin se toimari osakkaita ’potkii persiille’, useimmiten yhtiön hallitus ’siunaa’ nämä tapahtumat. Ja hallitushan valitaan osakkaiden toimesta yhtiökokouksessa…

  Joillakin yhtiöillä on selkeä sääntö, ettei yritystapahtumia oteta lainkaan viikonlopuille, vaan pääsääntöisesti kaikki yritystapahtumat tulisi järjestää arkipäivinä. Ostavan asiakkaan kannalta tämä voi olla joskus haaste, sillä tänä päivänä yrityskulttuuri on muuttunut sen verran, että asiakkaita voi olla hieman vaikea saada arkipäivänä liikkeelle.

  Mutta raha ratkaisee ja näin myös yritystapahtumia järjestetään jonkin verran viikonloppuisin. Se, että suljetaan koko päiväksi molemmat kentät, onkin sitten jo hieman arveluttavampi asia ja kiukuttaa varmasti osakkeenomistajia varsinkin näiin syksyn tullen, kun arkisin ei itse välttämättä ehdi pelaamaan.

  Toinen harmituksen aihe on varmasti joka viikonloppuiset kilpailut, jos itse ei ole innostunut kisoihin osallistumaan.

  On siinä myös hyviä puolia jos tapahtumia tai kisoja järkätään.

  Ainakin ennen kisan bunkkerit pehmennetään normaalista. Greenit on hienossa kunnossa ja riittävän nopeita.

  Ymmärtäähän sen kun tulee vieraita kylään silloin pitää ’panna’ parastaan., kuka sitä nyt omista työnantajista (osakeenomistajista) välittää. Pelatkoot sellaisena kun kenttähenkilökunta suostuu kentän pitämään.

  ps tänään taas huomasi että viikonlopulla on jotkut isot kisat tulossa, giinit mukavan tasalaatuisia nopeuksien suhteen ja bunkkerit haravoitu ja mukavan pehmeitä. Kyllä oli ilo pelata kotikentällä.

  Et sillai meitä osakkaita arvostaa meillä töissä olevat..

  B2

  Niin, siinäpä hyvä kysymys kenttähenkilökunnalle. Miksi kenttä ei ole koko kesän siinä kunnossa, kuin ’isojen’ kisojen jälkeen? Onko kyse rahasta, resursseista tai jostai muusta?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Re: Kun yritystapahtuma sulkee golfyhtiön molemmat kentät

Etusivu Foorumit Säännöt Re: Kun yritystapahtuma sulkee golfyhtiön molemmat kentät