23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Rakentelijat

Etusivu Foorumit Yleistä Rakentelijat

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kysymys: Voiko draiverin varsi mennä rikki siten, ettei vika näy ulospäin ? Rikkoutumisen luulisi vaikuttavan svinginopeuteen, vai ? Ongelma: Svinginopeus aiemmin draiverilla 100-105. Viime kesänä draivipituudet tuntuivat lyhentyneen n. 20m. Kesällä jollain rangesessiolla draiverin varsi ’räsähti’ epäterveesti pari kertaa, mutta ei oirehtinut sen kummemmin. Pari viikkoa sitten mittasin svinginopeutta ja tulos yllätti. Raudoilla nopeus oli kasvanut aiempaan verrattuna. Draiverilla kellotin tasaisesti lukemia 90 ja spoonilla 100. Jotain häikkää jossain ? Draiveri Titun 975D, varsi Grafalloy Pro-Lite 35+. Kiitos jo etukäteen.

    Jos sulla on mahdollisuus päästä lyömään tutkaan uudestaan, niin ota pari muutakin raippaa mukaan ja testaa ss niillä.

    Periaatteessa kyllä voi käydä noin.itse olen yhden harmon tour designin vetänyt liian tiukkaan ruuvipenkkiin ja kräks.

    silloin musertui joitakin kuituja,siten että särisi.kokeilepas pomputella grippipäätä kivilattiaa vasten.jos särisee,todennäköisesti tukku säikeitä on sanonut sopimuksen irti eikä varsi potkaise kunnolla.

    Mulla hajos kerran nuppi. Ihmettelin kans, ku draivin pituus tipahti muutaman kymmenen metriä. Pari viikkoa sillä viel hutkin ja ihmettelin ja sit kerran se nuppi painu lyöntikohdasta sisään… sit vasta tajusin, että rikkihän tuo.

    Nimetön

    Kyllä halkeamia voi tulla varren pinnan alle. Ne eivät suurella todennäköisyydellä vaikuta svinginopeuteen mitenkään. Svingisi ajoitus on ehkä muuttunut raudoille sopivammaksi.

    Niin mutta miksi sponella menee 100mph??!!

    Ja eikös tuo ollut svinginopeus,ei kuulan lähtönopeus?Ei kai lavan rikkoutumisen svingiin pitäisi vaikuttaa,mutta jos varsi ei piiskaa kunnolla niin…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Rakentelijat

Etusivu Foorumit Yleistä Rakentelijat