Aihe: Rakentelijat - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Rakentelijat

Etusivu Foorumit Yleistä Rakentelijat

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183108 Ilmoita asiaton viesti

  Kysymys: Voiko draiverin varsi mennä rikki siten, ettei vika näy ulospäin ? Rikkoutumisen luulisi vaikuttavan svinginopeuteen, vai ? Ongelma: Svinginopeus aiemmin draiverilla 100-105. Viime kesänä draivipituudet tuntuivat lyhentyneen n. 20m. Kesällä jollain rangesessiolla draiverin varsi ’räsähti’ epäterveesti pari kertaa, mutta ei oirehtinut sen kummemmin. Pari viikkoa sitten mittasin svinginopeutta ja tulos yllätti. Raudoilla nopeus oli kasvanut aiempaan verrattuna. Draiverilla kellotin tasaisesti lukemia 90 ja spoonilla 100. Jotain häikkää jossain ? Draiveri Titun 975D, varsi Grafalloy Pro-Lite 35+. Kiitos jo etukäteen.

  #359741 Ilmoita asiaton viesti

  Jos sulla on mahdollisuus päästä lyömään tutkaan uudestaan, niin ota pari muutakin raippaa mukaan ja testaa ss niillä.

  #359742 Ilmoita asiaton viesti

  Periaatteessa kyllä voi käydä noin.itse olen yhden harmon tour designin vetänyt liian tiukkaan ruuvipenkkiin ja kräks.

  silloin musertui joitakin kuituja,siten että särisi.kokeilepas pomputella grippipäätä kivilattiaa vasten.jos särisee,todennäköisesti tukku säikeitä on sanonut sopimuksen irti eikä varsi potkaise kunnolla.

  #359743 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla hajos kerran nuppi. Ihmettelin kans, ku draivin pituus tipahti muutaman kymmenen metriä. Pari viikkoa sillä viel hutkin ja ihmettelin ja sit kerran se nuppi painu lyöntikohdasta sisään… sit vasta tajusin, että rikkihän tuo.

  #359744 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä halkeamia voi tulla varren pinnan alle. Ne eivät suurella todennäköisyydellä vaikuta svinginopeuteen mitenkään. Svingisi ajoitus on ehkä muuttunut raudoille sopivammaksi.

  #359745 Ilmoita asiaton viesti

  Niin mutta miksi sponella menee 100mph??!!

  Ja eikös tuo ollut svinginopeus,ei kuulan lähtönopeus?Ei kai lavan rikkoutumisen svingiin pitäisi vaikuttaa,mutta jos varsi ei piiskaa kunnolla niin…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Rakentelijat