Aihe: Raideri Kuppi -kenttä ? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Raideri Kuppi -kenttä ?

Etusivu Foorumit Yleistä Raideri Kuppi -kenttä ?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190274 Ilmoita asiaton viesti

  Olemme ajatelleet järjestää pienellä kaveriporukalla (4 tuupparia) oman Ryder Cup -tyyppisen viikonlopputapahtumamme tulevana kesänä. Elikkä mennään jonnekin kentälle perjantai-illasta sunnuntai-iltaan ja pelataan sopiva määrä (n. 3-4) erilaisia reikäpelimatseja aina 2 vs.2 (ei siis esikuvan sunnuntain pelejä, ettei vahingossakaan menisi vakavaksi). Tuloksilla ei ole erityisempää väliä, jotta voidaan keskittyä psyykkaamiseen, yleiseen suun soittoon sekä hauskaan yhdessäoloon porukalla, joka ei näe toisiaan kuin pari kertaa vuodessa. Turnaukseen kuuluu tietenkin keskeisesti saunominen ja kortinpeluu ym. oheisohjelma. Kysymykseni teille kokeneet golffarit kuuluu: Mitä suosittelisitte sopivaksi kentäksi tällaiselle ’tapahtumalle’ ? Kentän laadulla, haastavuudella yms. ei ole erityisempää väliä, mutta matkaa pääkaupunkiseudulta ei mielellään saisi olla ihan parin tunnin ajomatkaakaan. Majoitus olisi hyvä löytyä kentän yhteydestä tai varsin läheltä. Löytyyköhän jostain päivälippuun perustuva hinnoittelu, etteivät greenfeet tulisi tolkuttoman kalliiksi ? Tiedättekö kenttiä, joita saattaisi kiinnostaa tarjota jonkinlaista pakettia näinkin pienelle porukalle ? Ym. asiaan liittyvää ???

  #517263 Ilmoita asiaton viesti
  565
  #517264 Ilmoita asiaton viesti

  Pelattiin viime kesänä samantyyppisellä, mutta vakavahenkisemmällä (=oma tulos muita vastaan) Turneella yhtenä kenttänä KeriGolf.

  Majoitus (erilaisia mökkejä) löytyy kentän välittömästä läheisyydestä. Kenttä oli todella haastava. Ehkä Suomen pahin. Sinne!!! Nordcenter Fream ei ollut mitään tuohon verrattuna.

  Päästiin myös pelaamaan yhdellä greenfeellä koko päivä. Caddie oli ystävällinen. Kannattaa sopia etukäteen. Muuten siellä tais olla kierros GF.

  Toinen vaihtoehto Nordcenter. Pääsee pelaamaan molemmat kentät samalla maksulla. Kenttä yleensä hienossa kunnossa. Varmasti psyykkaamalla saatte sielläkin kaverin pelin sekaisin 🙂

  Pohjoisemmasta löytyy sitten Helmi nimeltään Paltamo. Siitä en kerrokaan enempää, jotta valitsette jonkun muun ja Paltamo säilyy ruuhkattomana 😉

  #517265 Ilmoita asiaton viesti

  Pickalassa taitaa olla päivälippuhinnoittelu ja caddie masterilta voi muistaakseni tiedustella mökkejä.

  #517266 Ilmoita asiaton viesti

  Aivan samaa mieltä tuosta Paltamon kentästä, ei sinne kannata mennä. Epäviihtyisä, ruma ja järveltä vielä tuuleekin kylmästi 🙂

  #517267 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni kannattaa otta harkintaan Vierumäki. Mikäli on ajoissa liikkeellä, niin sieltä saa vuokrattua erittäin sopivia mökkejä neljän hengen porukalle. Kenttä on hyvä ja sijaitsee kangasmaastossa, joten sateenkin sattuessa pysyy kohtuullisessa kunnossa.

  Ympäristöstä löytyy muita harrastusmahdollisuuksia ja hotellissa voi hoitaa syömiset mikäli kokkaaminen ei kiinnosta.

  #517268 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitokset vihjeistä !

  zapal ja Mika H.: Paltamo alkoi kuulostaa houkuttelevalta, joten oivaa markkinointia teiltä. Mutta meillä käytettävissä olevilla ajopeleillä kahden tunnin ajoaika tuntuu utooppiselta. Laitetaan kuitenkin korvan taakse vastaisen varalta.

  Firepower, ja muutkin: Vierumäki on tuttu paikka osittain samalla porukalla pelattavan jokatalvisen mailapeliturnauksen tiimoilta, mutta tässä yhteydessä se ei ollutkaan tullut minulle mieleen. Kenttäarvosteluissa viitataan useasti kentän ruuhkaisuuteen ja siitä seuraavaaan hitauteen. Onko tämä siellä jatkuva ongelma ?

  #517269 Ilmoita asiaton viesti

  Kenttiä joista löytyy mökkimajoitus ihan vierestä ovat ainakin Kerigolf, Messilä, Kalajokilaakso, Tahko, Katinkulta, Harjattula, Meriteijo.

  Katinkulta ei ole monen tunnin päässä jos menee lentämällä (Kajaani) ja se hieno Paltamon kenttäkin on ihan lähellä vaihtoehdoksi jollekin päivälle. Lisäksi siellä on kesä-heinäkuussa niin pitkään valoisaa, että kaksi kierrosta/vrk on täysin mahdollista jos oikein urheillaan. Majoitus ja oheispalvelut (kylpylä, ravintolat…) ovat tasokkaat ja kenttäkin on erittäin hyvä.

  #517270 Ilmoita asiaton viesti

  Sea Golf Rönnäs olisi tuolle tapahtumalle aivan otollinen.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Raideri Kuppi -kenttä ?