16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Raha ratkaisee

Etusivu Foorumit Yleistä Raha ratkaisee

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tällä kateusviikolla,jolloin puhutaan lähes yksinomaan rahasta mahtuu mukaan tällainenkin spekulaatio. Mikko Ilonen on tienannut pelirahaa vuonna 2006 vähän yli 200.000 euroa. Eniten suomalaisista tänä vuonna. Kuvitellaan,että parhaat ruotsalaiset ovat pelanneet koko vuoden saman caddien kanssa. Kerrotaan,että caddie saa 10 % palkintorahoista,jos totta,niin silloin kolmen eniten pelirahoja ansainneen ruotsalaisen pelaajan (Annika Sörenstam,Robert Karlsson ja Carl Pettersson) caddiet ovat ansainneet enemmän kuin Mikko.

    So?

    Varma tilasto kertoo myös, että joka neljäs espoolainen on homo tai kunnalla töissä.

    tarkkailen kirjoitti: (2.11.2006 16:12:18)
    Kerrotaan …ruotsalaisen pelaajan (Annika Sörenstam,Robert
    Karlsson ja Carl Pettersson) caddiet ovat ansainneet enemmän kuin Mikko.

    Onko suora johtopäätös, että Mikon caddie on heikkolahjainen ?

    Tarkkaileppa hieman tarkemmin. Eivät caddiet todellakaan saa automaattisesti 10 prosenttia eivätkä useinkaan jää myöskään ilman palkkiota, jos cutista ei päästä läpi.
    Yleisin sopimus lienee mallia tietty peruspalkkio ja sitten pieni osuus voittorahoista. Mikkokin on varmaan luvannut 10 prosenttia, jos voittaa majorin.

    Haitari palkkioissa on suuri. Eurotourin ensimmäinen kiinalaisvoittaja ansaitsi pari vuotta sitten voitostaan vajaat 200 000 euroa. Caddie sai siitä 680 euroa. Osaat varmaan laskea prosentin. Mutta kieltämättä John Daly maksoi 90-luvun alun PGA-voitostaan 10 prossaa c:lle ja loputkin 90 prosenttia hupenivat nopeasti hyvään tarkoitukseen.

    No mitäs toi! Ykskin suomalainen ajaa ensi vuonna italialaista pikkuautoa ja tienaa enemmän kuin ruotsalaiset kuskit yhteensä. Ja tässä tarkoitetaan Tukholman, Malmön, Skellefteån, Örnsköldsvikin ja ynnä muita taksikuskeja ja rekkamiehiä. Kilpa-autoa niille ei ajettavaksi anna kukaan.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Raha ratkaisee

Etusivu Foorumit Yleistä Raha ratkaisee