5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Raffi prkl…

Etusivu Foorumit Yleistä Raffi prkl…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eilen se taas teki sen. Kotikentällä ykkösväylällä loistava avaus raiverilla…ja sit hyvä(hkö) kakkonen about 50m:iin. tai ainakin sen piti niille huitteille mennä!! Siinä sitten kohti griiniä kävelemään ja mielessä jo valmistautumaan birdien pohjustavaan chippiin. Jepjep. Missä se pallo on??!! Niin…väylän laitaan koristava muutaman sentin raffi oli nielassu sen. Ja mahdollisesta bööristä tulikin tuloskorttiin pari ristiin menevää viivaa. Kolme jullia sitä kuulaa katteli viitisen minsaa ilman tulosta. Damn…sillon otti pannuun!! Ja seuraavat kolme reikää menikin sen fiiliksen siivittämänä. On se vaan niin vekkulia touhua välillä. Tule pelaamaan golffia ja rentoutumaan.Pah!! Tänään se kenttä saa tuta!! 😉

  Omalle osalle on osunut myös pari lostballia raffiin tänä kesänä. Harmittaa tietysti, mutta en kyllä silti uskalla mainostaa raffiin mennyttä lyöntiä kovin hyväksi. Kelvottomia ne on. Eipä yksi lostball tee välttämättä lyöntipeli tuloksellekaan kovin huonoa, kunhan pitää nupin kasassa. Uusi pallo hyvin peliin ja poki on vielä pelastettavissa. Tuplallakaan ei tartte päätään pensaaseen työntää. Hyvällä tsempillä eteenpäin, niin korttikin voi vielä syntyä.

  Ihme narinaa. Tuplan saa pois 2:lla pöröllä.

  ihme vastaus

  milläs sitten päästään 2 alle jos kaksi pöröä käytetään tuplan kuittaamiseen? Ai tekemällä 2 pöröä lisää? No mitenkäs sitten päästään 4 alle tilanteeseen.. jne jne. kunnes tullaan siihen tulokseen että tuplan kanssa ei voi pelata kuin -15 (lopuille pöröt) kun ilman tuplaa (18 pöröä) olisi pelannut -18, ellei sitten tee eaglea, mutta kyllä se tupla on aina kaksi lyöntiä lisää scoreen eikä sitä voi millään ’kuitata pois’ 🙂

  Just noin!

  Ernie Elsin sanoin:

  ’It really isn’t that hard’..

  Ja kuten tuossa jo mainittiin, ei yksi tupla pilaa kenenkään korttia. Lost Ball ruffissa kyllä vituttaa, koska silloin on yleensä olut hävitty..

  Niin…ei yks tupla pilaa korttia. Mutta katsos kun tuo aurinkolipan sisus ei tahtonu olla samaa mieltä.

  Mahd. birkku käänty ruksin suuntaan…en näet enään viitsiny käydä uutta pallon runttaamassa sieltä jostain, kun tosiaan oltiin jo tovi palloa etsitty…ja takaa porukka lähestyi uhkaavasti.

  Ja niinkun tiedetään niin pikku murjotus/äkkäily toimii golfissa tilanteessa ku tilanteessa…..lisää voimaa ja päättäväisyyttä…..ja hukkuneita palleja/pokipisteitä.

  Mut hei…ei se niin vakavaa ollu….joskus ennenkin nimittäin tuo peli koluttanu.. 🙂

  ’Tule pelaamaan golffia ja rentoutumaan’

  Hyvin tarkea perusohje golffiin ei ole tuo minka tuossa alustuksessasi heitit, vaan

  You’ve got to be relaxed to play golf. Ei siis: Play golf and relax.

  Kun rentous menee, menee myos peli.

  Nimetön

  toi lost boll sääntö voitais kirjottaa uudestaan ainakin mun mielestä koska hirveen moni ei haluu lähtee noin 100-250 metriä taaksepäin yhen raffiin hukkuneen pallon vuoks varsinkaan ku kaikki valitaa ns hitaasta pelistä. mun mielestä sääntö vois olla esim: väylälle/raffiin hukkunut pallo on dropattava oletetusti hukattuun paikkaan. toisin kun nyt se on lyötävä edelliseltä lyöntipaikalta.

  Nimetön

  Pitääkö jääkiekossakin paitsiossa sallia yhden miehen olevan hyökkäysalueella ettei tule niin paljon paitsiota ku peli ei sais kestää yhtään enempää kuin 2h?

  Taas esitetään ammattilaisen juttuja amatöörin aivoilla. EI minkään lajin sääntöjä tehdä paskimpien mukaan. Sääntö on sellaisenaan selvä kuin on. Harkkarundeilla tuo on viivaveula, ellei takana ole rutosti tilaa tai jos jaksaa käydä ruuttaamassa uuden pallin. Ja myös kaikki tietävät että kisoissa saattaa kestää juuri vastaavien ’syiden’ takia. Ja koska tuo asia on tiedossa, sehän ei silloin voi pilata odottelevan peliä, vaikka kaikkia muita paitsi itseä on helpoin haukkua. Se on vaan perusgolfarin luonteen mukaista.

  Ja takaisin aiheeseen, lyöty lyönti on ohi kun se on lyöty, lost ball on ohi ku se on hukattu. Ne unohdetaan siihen ja seuraava lyönti on tuplasti komeempi kuin edellinen. Tälläisin eväin maajoukkue spelaajia evästetään.
  Se on vaan sitä psykologiaa ja mentaali golfia.

  Koboa lainaten ’ilon kautta’

  mites sen varapallon lyönti tilannetta huonontaisi?

  …eli aina min kahella pallolla vaan eteenpäin??

  Nojoo, toi mun kuvaama tapaus nyt vaan oli sellanen, et en mitenkään kuvitellu, että titu vois kadota jonnekkin… mutta joku naakka sen vei, ja sekös kuuppaa kolotti.

  Toisaalta toi varapallon pelaaminen epävarmoissa tilanteissa saa kyllä mun pointsit.

  Ja eihän me tässä nyt ssäntöjä herranjestas lähetä muuttamaan, eiks jeh? Vaikka eiks sekin tältä forumin arvovaltaiselta poppoolta onnais;)?

  Jep, tänään purkki rexonaa kainaloon ja aimo annos relaxanttia roppaan, ja baanalle. Hymyssä suin swingaten…vaikka väkisin, prkl :)…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Raffi prkl…

Etusivu Foorumit Yleistä Raffi prkl…