26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Putterinne?

Etusivu Foorumit Yleistä Putterinne?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 68)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Voisitteko kertoa mikä putteri/putterit teillä on? Itse olisin ostamassa uutta ja katsoisin vähän, että mikä on suosittu..

    Mun putterit on Wilsonin halpavimpaimia, vanhempi 15v vanha blade ja tuoreempi viime kesänä hankittu kehäpainotteinen, sellainen perusputteri mutta halpa.

    Kumpikaan ei ole maksanut muutamaa kymppiä enempää ja pallo menee kummallakin reikään. Toki tollainen 2-ball tai joku muu ’komistus’ olisi hiano bägissä mutta ainakaan mä en koe että kalliimmalla putterilla olis muuta (ainakaan pelillistä) lisäarvoa.

    Puttaan vaikka hiilihangolla…

    Mä olen tökkinyt palloa Wilson Deep Red Fluid Feel:illä.

    ProKennex Salute.

    Heel-toe -painotettu kupari-insertein.

    Graffavarsi.

    Ei ole vaihtolistalla, vaikka kärsineen oloinen jo onkin. Toimii minulla aivan riittävän hyvin. Puttaaminen kun on minulle vain välttämätön paha griinillä, että pääsee tempomaan seuraavalle väylälle olan takaa.

    Mikä tärkeintä, tuo oli ensimmäinen vasuriputteri joka kaupassa vastaan hyppäsi 🙂

    Anteeksi että hieman hyppään syrjään aiheesta.

    Onko kukaan rakentanut omaa putteriaan ja jos on millaiset kokemukset komponentti putterista on. Olen itse katsellut komponenttiputtereita, mutta vielä hiukan on epäilyttänyt niiden insertit, eli ovatko yhtä hyviä kuin hinnakkaammissa ’valmiissa’ puttereissa?

    Minä hyyppään vielä enemmän ohi: mikäs hyöty tuosta insertistä on? Entä jyrsinnät, mitä ne auttaa?

    Itselläni on ikivanha dunlopin ’mallet’ putteri, nro muistaakseni 3210. Tosin olen testaillut odysseyn rossieta viimeaikoina. Sehän on mallet mallien kantaisä ja todellinen klassikko. Ja pallo menee kuppiin paremmin kuin tuolla rakkaalla dunlopilla, jonka ostin opiskeluaikoina käytettynä 100:lla fimillä.

    Tuota mailaahan saa Odysseyn kaikissa sarjoissa, TriHot, White Hot ja onkssenyt DX. Itse ostin ’vanhan’ Dual Force sarjan Rossie (II:n) 90 erkillä.

    Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen putteri. Toinen todellinen klassikkosuositus on Pingin Anser sarja. Ja todellakin: putterilla on väliä. Itselläni erityisesti n. 1-4 metriset uppoavat huomattavasti paremmin, kun kädessä on oikea kapula.

    Hogan Sure-in 2 (olisikin, vai tarkoittaakohan toi 2, että vasta 2. putti uppoaa?).

    Varsin tavanomaisen näköinen Face-balanced putteri, joka kuumana ollessaan on varsin varma. Valitettavan usein itse puttaaja on kuumana ja silloin pallot päätyvät vain kupin lähistölle.

    Ei vaiteskaan, mä en kuumene nykyään millään.

    😉

    Nimetön

    ostin tos kuukaus sit GO Matrix 2.. hyvinhän toi näyttää toimivan..

    Mul on Odusseyn White Hot #4. Mutta olen vaihtamassa mahdollisimman nopeasti tohon Yesgolf!:n C-Groove Sophiaan.

    Mailakassista on löytynyt Odysseyn Rossie Blade (meniköhän se nyt noin?) jo vaikka kuinka monta vuotta. Maila on aika painava, joten se sopii hyvin Suomen yleensä hitaahkoille viheriöille. Muutoinhan tuo paino on vähän makuasia. Insertti on yhä edelleen loistavan tuntuinen, eikä lukuisista testailuista huolimatta ole parempaa vielä löytynyt; yhtä hyvän tuntuisia kyllä, mutta miksi vaihtaa, jos ei luvassa ole paljon parempaa=)

    Vanha Ram Zebra -mallet putteri, johon palasin muutaman vuoden Wilson-virheen jälkeen (olisko C12).

    Minulle putteria olennaisempaa oli puttiswingin saaminen hallintaan. Talven aikana puttimatolla tuhansia putteja auttoi kummasti asiaa…

    Juu kyllä se puttiswingi on kaikki kaikessa, mutta sitten tulee se pituushallinta johon hyvän tuntuinen putteri auttaa huomattavasti.

    Minulla käytössä Clevelandin FormFORGED I, joka on aivan upean tuntuinen putteri. Siis sellainen vähän anserin näköinen putteri.

    Toinen putteri odysseyn white hot mid, joka on vähän painavampi.

    Samaa mieltä Rossie ll:sta. Ihana, pehmeä tuntuma palloon.

    Itse pelaan odysseyn white hot #8:lla. Vanha kunnon blade putteri! vaihdoin odysseyn dual force 330malletin pois sillä halusin ehdottomasti bagiin palasen nostalgiaa.

    Carbite, en muista mallia. Mallet tyylinen.

    Vanhin maia bägissä. Hyvin toimii.

    Hommasin viimekauden lopussa Wilsonin R.Mendralla (8813) blade mallisen putterin. Mulla oli vähän sama homma kuin Mikolla eli halusin bägiin jotain perinteistä ja ajatonta.

    Bagista löytyy Titun Scotty Cameron Studio Design 1.5. Autotallin nurkista löytyy Odysseyn Dual Force 550 sekä Spaldingin iki-iäkäs TPM- malli. Kaikilla tuntuu olevan yhtä helppoa tehdä kolme puttia…

    Nimetön

    Taylor Maden M6s (Nubbins sarjaa)

    Maxfli, Tad Moore. Tykkään painavasta lavasta putatessa.

    Itselläni on titleistin Scotty Cameron Terylium newport 2:nen ja odysseyn 2-ball.

    Nimetön

    Bägin kallein maila on Titleist Scotty Cameron Santa Fe Two. Ostin sen jo aloittelijana, kun putteja oli suhteessa enemmän kuin mitään muita yksittäisiä lyöntejä. Ostos kannatti, ihana maila. Harjoittelun määrästä ja korvienvälistä kiinni, miten sitten toimii kunakin päivänä. Mutta auttaa, kun luottaa mailaan.

    Ping Zing 2 jo vuodesta 1989…

    Titleist Scotty Cameron Studio Stainless Newport Beach.

    Nimetön

    Itse haen putterilta hyvää tuntumaa. Merkillä ei ole mitään merkitystä, kunhan putteri sopii käsiin… ja tuntuu hyvältä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 68)
Vastaa aiheeseen: Putterinne?

Etusivu Foorumit Yleistä Putterinne?