5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Putterin hinta

Etusivu Foorumit Yleistä Putterin hinta

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Täällä on valiteltu, että laatuputterit maksavat liikaa. Katsokaa linkistä, kunka paljon Tikrun vanhasta proto-putterista on eilen maksettu ebayssä!!! Tuolla hinnalla saisi rekallisen laadukkaita puttereita Lidlistä… Lue lisää: ebay

  Kyllä on joku mennyt pahasti retkuun. Onneton kapula ei päässyt edes sarjatuotantoon ja grippikin tollai sutattu. No, sehän pitää vaihtaa ensinmäiseksi…

  Heh – kaikki merkit viittaavat huijaukseen. Voi sun, mikä idiootti…

  Näyttäisi siltä että joku on huutanut hinnan itsestään 1500 taalasta kolmeen ja puoleen tonniin??

  Vai enkö osaa lukea listaa oikein?

  Tuo voittohuuto voi olla pelkkä ’provo’. Onhan noita ennenkin nähty, kuinka eBay-huudoissa on vetäydytty kaupoista lopulta. Onhan tuossakin 7pvä palautusoikeus. Aika huonosti oli todistettu, että ks. maila olisi todellinen Tigerin maila – kotipajassakin voisi nuo merkinnät kyseiseen mailaan jyrsiä ja maalata. Jotain sertifikaattia vaatisin kyllä Titulta tuosta ennen ostoa.

  Tuo harha tulee siitä, että joku on asettanut omaksi kattosummakseen x:n, ja automaatti ’huutaa’ aina, kun joku muu ylittää sen hetkisen korkeimman huudon. Eli jos minä asetan maksimisummakseni 100, kun vallitseva korkein huuto on 10. Jos kukaan muu ei sillä hetkellä huuda, automaatti nostaa oman huutoni minimin verran yli tuon sen hetkisen huipun (esim. 12). Aina kun joku huutaa tuon yli (->14), oma automaattiasetukseni nostaa panosta (->16) aina maksimiini (100) asti. Historia rekisteröi usein vain nämä, jolloin näyttää siltä, että itse korottaisi koko ajan summaa. Käytännössä se ei ole mahdollista, ellei joku muu korota välillä.

  Ostaja on todellinen keräilijä, joka omistaa golf-kaupan. Kokoelma on kuulemma melkoinen sekä laajuudeltaan, että arvoltaan.

  Ostaja on keskustellut ennen kauppaa myyjän, sekä itse Scotty Cameronin kanssa. S.C. on kuulemma ilmoittanut mailan olevan aito ja kirjoittaa siitä ostajalle aitoustodistuksen ja kirjeen mailan ’syntyhistoriasta’. Mailan ’oikea arvo’ saattaa olla jopa tuplat nyt tehtyihin kauppoihin verrattuna.

  Masters -97 voittoputterin hinta on suunnilleen USD 4.000 ja niitä on tehty lähes 300 kpl. Tämä putteri on uniikki.

  Tässä tapauksessa voi käydä niin, että ei se ole tyhmä, joka maksaa vaan tyhmä joka pyytää 😉

  Putterin hinta on näköjään suhteellinen juttu; minä kun aikoinani maksoin 2-ballista karvan päälle parisataa €, niin kotona nimiteltiin ties miksi kusipääksi…

  Hörhö laittaisitko lähdettä tuohon viestiin ’ostaja on keskustellut S.C:n kanssa ja saa aitoustodistuksen’. Tuossa myynnissähän ei ks. todistuksesta ole mitään mainintaa.

  Mitä tuollanen putteri sitten uutena maksaa?!

  Eikö käytetyn pitäis olla halvempi kun uuden, oikeestaan aika paljonkin.

  XXL: Tuosta saat hyvät perustelut tuleville ’edullisille’ ostoksillesi, kun seuraavan kerran tulee sättimistä 🙂

  PeliManne: En laita.

  Sementtiseiska: Niitä ei saa uutena, joten uuden hintaa ei ole olemassakaan. Muita ko. puttereita ei ole koskaan valmistettu. Todennäköisesti putteriin on kaikenkaikkiaan käytetty työtunteja niin paljon, että USD 10.000:n riittävyyttä voi epäillä. Kyseinen putteri on harvinainen lisäksi siksi, että se taitaa olla ainoa, jota S.C. on henkilökohtaisesti työstänyt Tikrulle.

  Miksi ei lähdettä? Kyllä uutiselle lähde pitää löytyä, että sen todenperäisyyttä voi arvioida.

  On aivan eri asia, onko lähde joku yksittäinen henkilö nettifoorumilla (tuohan on looginen ’päätelmä’, jonka kuka tahansa gpisteessäkin voisi keksiä), vai ostajan/myyjän oma kirjallinen lausunto jossain vai mikä.

  Jep – taitaa sittenkin olla aito, vaikka merkit huijauksesta olivat kuin oppikirjasta. Scotty Cameron on itse esitellyt ao. putteria linkin päässä olevan jutun kirjoittaneelle kaverille.

  Harrastuksia on monia…

  Lue lisää: Scotty Cameron -keräilyä

  Juu, tuollaisen myyntihistorian omaavalta henkilöltä en uskaltaisi ostaa mitään. 10.000:n putteri on myyntihistoria huomioon ottaen aika pahalta haiskahtava. Todennäköisesti juuri sen takia hinta olisi voinut olla jonkun toisen myymänä aika paljon korkeampi.

  Kyllähän noi kokeneet keräilijät ebayn metkut tuntevat kuin omat taskunsa ja selvittävät asiat tarkkaan ennen suurempien ostopäätösten tekoa.

  Näinhän se on. Ja onhan jokaisen joskus myytävä se ensimmäinenkin tuote 😉

  Kyllähän se lähde tietty löytyy.

  Ei kai me sentään oikeussalissa olla, missä tulee esittää mainitsemiasi kirjallisia todisteita jonkun asian tai seikan olemassaolosta?

  Jokainen arvioikoon itse täällä kirjoitettujen juttujen todenperäisyyttä ilman, että asioista tulee esittää vedenpitävää näyttöä. Jos minä kirjoitan kuka pelaaja on missäkin kisassa pelannut milläkin mailalla, niin ei minulla ole jatkossa edes aikomustakaan hankkia kyseisen pelaajan allekirjoittamaa vahvistusta asiasta.

  Unohtui…

  Lähteestä vielä: Kyseessä on mm. ostajan oma kertomus esim. siitä, miten selvitti kaupan kohteen alkuperää ja mitä keskusteli asiasta mm. S.C:n kanssa.

  Juu, olin kiinnostunut asiasta. Lähde olisi siinä mielessä aina mukava, että voisi lukea asiasta lisää. Ei sillä muuta väliä tällaisessa harrastustarkoituksessa.

  Mutta onko Tikru pelannut mailalla, varsinkaan ko. kisassa? Itse olen nähnyt kuvissa käytössä vain Newportia…

  Nimetön

  oma maksoi vaan 400euroa ja ss.2,5 scotty ,en todellakkaan tee vittu yhtään mitään jonkun tiikerin vanhalla putterilla joka bungaa 10,000nin

  ku oma pelittää ihan hyvin huomattavasti halvemmalla vaikka mun mielestä maksoi sekin ihan törkeen paljon.Ja onhan noita vähän aikaa sit oli MIKE WEIRIN R510TP uusi ebayssa 3000dollariin

  EI KIITOS!.

  Nimetön

  Kts allaoleva lainaus ebayn linkistä kopioituna, erityisesti kaksi viimeistä sanaa.

  Scotty Cameron 2000 Prototype putter. This putter was made as a prototype for Tiger Woods (note Ping grip with paint removed as per Tiger’s request).

  This putter was given to my client at the 2000 PGA Championship. Tiger won the championship that year.

  Putter engravings:

  Toe is stamped with the initials T.W.,

  Heel stamped with Scotty Cameron ’dancing letters’, Back side has Titleist logo and initials JAT00 which means ~ Just a Thought 2000

  35′ inch putter with ping grip

  Includes Scotty Cameron Tour head cover

  Mint condition – Collector’s Putter – Never used

  Nimetön

  Tollasen kun saisi ni aijaijaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaijaaiajaiajaiii….. ni johan olis luottoa putterissa.

  Nimetön

  Tollasen kun saisi ni aijaijaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaiajaijaaiajaiajaiii….. ni johan olis luottoa putterissa.

  Miten kyseessä voisi olla Tigerin VANHA putteri, kun esittelyn mukaan sillä ei ole KOSKAAN PELATTU?

  Oikeampi ilmaisu olisi ilmeisesti ’Tiger Woodsille tilauksesta valmistettu putteri, jota hän ei huolinut edes koekäyttöön’

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Putterin hinta

Etusivu Foorumit Yleistä Putterin hinta