23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Puteriin painoa

Etusivu Foorumit Yleistä Puteriin painoa

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Puttaaminen on aina ollut minulle pelin vaikein osa-alue; välillä putti kulkee ja useimmiten taas ei. Olen aina kaivannut lisäää painoa putteriin. Testausta olen suorittanut teippaamalla normaalin putteriin about sadan gramman painoja ja hyvältä on tuntunut, putti on tullut rauhallisemmaksi ja kaikki pikkunykimiset ovat vähentyneet. Loppupätelmä oli, että lisäpaino putterissa auttaa ainakin minun suorittamaa pallon tökkimistä. Nyt löysin kiinnostavan putterin, jossa on miehekkäästi painoa: http://www.heavyputter.com.
 Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä huipputeknologian tuoteesta ? Entä jostain muusta normaalia painavammasta putterista ?

    Kaikki ei pida painavasta putterista, silla mita enemman on painoa, niin sita vahemman on ’tuntoa’, sanotaan.

    Oli miten oli, niin 100gr kuulostaa kylla jo aika hurjalta…

    Omaan putteriisi saat mukavasti lisapainoa lyijyteipilla tai valuttamalla lyijyjauhetta varren sisaan ja epoksilla maustettu korkki siihen peraan tulpaksi.

    Mulla on kaksi putteria, joista PING on huomattavasti kevyempi ja parempi putattava, mutta kun se alkaa hakemaan liikaa ’omaa linjaansa’, niin otan hetkeksi kayttoon mun Niken OZ Mallet putterin lisapainolla. Se tuo rytmin takaisin ja taas PING toimii moitteettomasti.

    Puttihan on pelkkaa rytmia, eli kun hallitset rytmin, niin olet melko varmasti hyva puttaaja.

    Nimetön

    Ei ole kokemusta Heavy Putterin tuotteista, mutta olen itsekin katsellut netistä ko. kepukkaa. Taitaa olla aika harvinainen kapistus, eikä ainakaan Suomen kaupoista saa? Heavy Putterin B3 valittiin muuten rankmarkin testissä ykköseksi.

    Itselläni painava putteri toimii hyvin lyhyissä (alle 3 metrin) puteissa, mutta kevyellä putterilla pitkät putit on helpompia. Tarkkuus on painavassa parempi, pituuskontrolli kevyemmässä. Pitäisiköhän alkaa pelaamaan kahdella putterilla?

    Putterin painottamisessa kannattaa pitää mielessä jotta painoa ei välttämättä tarvi yrittää tunkea sinne lapaan. Puttisvingi kun on yksivipuinen nin mailaan voi lisätä painoa sinne grippipäähänkin.

    Itse lisäsin mailan päähän wolframjauhetta ja kiersin vielä kierroksen lyijyteippiä gripin alle putteriini.

    Painoa tuli miehekkäästi sadan gramman verran lisää. On vakaa peli.

    RfC

    Ohhoh, että puolikiloinen putterin lapa.

    Itsekin hain hieman painavampaa ja nyt on kasattuna 335 grammainen ja en kaipaa enää yhtään lisää. Ja lisäksi perinteisen näköinen eikä mikään avaruusromun kappale.

    Juu, kaikki silitysraudat pitäis bannata Liitteen III pykälän 1.a toisen kappaleen nojalla.

    Liite II

    Olipa hyvä että korjasit! Liite III nimittäin tyytyy luettelemaan varren täytössä sallittuja materiaaleja ja näin ollen rajaa ulkopuolelle m.m. köyhdytetyn uraanin. Wolfram on edelleen sallittua. Samoin on sallittua lisäpainon hankkiminen putteriin märillä nahkarukkasilla. Tästähän on USGA:n ja R&A:n päätökset Ryder Cupin aikaan pidetyn konklaavin pöytäkirjoissa. Ja tietysti Gumböle Golfin rangen paikallissäännössä..

    Vai on köyhdytetty uraani kiellettyä? Millä mä saan sen mun putterin varresta pois?? Jotenkin tuntuma on kyllä uraanin kanssa vakaampi kuin plutoniumtäytteellä. Varsinkin pitkissä puteissa.

    Mikäli köyhdytettyä uraania ei saa käyttää, niin kulta on myös hyvä painonlisäysmateriaali. Sinne vaan kaikki entiset kihlasormukset ja kultaiset pornokaulaketjut.

    Kullan tiheys o sama kuin wolframin. Mää mikn pihi ole mutta kullan kullat on kultaakin kalliimmat.

    Vähän Off Topicina:

    Mulla putosi putterin paino puoleen entisestä kun pistin tekniikan uusiksi. Tuntemuksen mukaan tatsi on parantunut huomattavasti, saas nähdä miten toimii luonnossa.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Puteriin painoa

Etusivu Foorumit Yleistä Puteriin painoa