23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Puolaan pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Puolaan pelaamaan

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Huomasin juuri että kesälomaa olisi pitämättä vielä melkein pari viikkoa, joten pelaamaan pitäisi päästä. Silmäilin EGA:n kisakalenteria ja löysin Puolan avoimet 10-13.09 – vaikuttavat juuri sopivilta ’kyläkilpailuilta’ tällaiselle tuupparille, joten sinne lähti ilmo äsken. Kysymys koskeekin matkustamista Puolaan… autolla kun ajattelin lähteä niin varmaan pitäisi vähän laivaakin käyttää kun Pietarin kautta ajaminen ei oikein huokuttele;) Joskus nuorena poikana prätkäreissuissa tuli mentyä Gdanskiin lautalla Stadista, mutta nyt en löydä miltään varustamolta moista linjaa. Eli mahtaako joku palstalainen tietää lauttayhteyksistä välille Hki-Puola? Onko sellaista enää olemassakaan vai onko ainut järkevä vaihtoehto mennä lautalla Saksaan Rostockiin? Via Baltican olen pariin kertaan ajanut läpi eikä sekään houkuttele kuten ei myöskään Ruåtsin läpi ajaminen… Trelleborgista pääsisi kyllä Saasnitziin mutta kun se nelostie Ruåtsissa on niiiin tylsä… Onko hyviä ehdotuksia?

    Oisko lentämällä mitään..?

    Olishan se, mutta kun mun Saappiin ei ole laitettu siipiä…

    -clip-

    …autolla kun ajattelin lähteä niin varmaan pitäisi vähän laivaakin käyttää…

    -clip-

    Oltiin kavereiden kans tänä kesänä Euroopassa autolla 3 vkoa ja hauskaa oli. Mentiin Hangosta Rostockiin Superfasferriesilla. Se toimi hyvin (23 h) ja oli todella edullinen. Neljältä hengeltä meno-paluu yhteensä 660 euccii (sis. auto). Sit ajettiin entisen Itä-Saksan läpi Tsekkeihin ja sieltä Puolaan ja niin edelleen.

    Reittisuunnittelua kannattaa tsekata vaikka osoitteessa http://www.deveplan.fi/polar/no/finnish/kartat_no.htm . Muistahan sit käydä Puolassa ainakin suolakaivoksilla ja keskitysleireillä sekä Saksassa kotkanpesässä ja Berliinissä, jne.

    Eniwei toi lauttaratkaisu oli ainakin meille käsittääksemme paras vaihtoehto! http://www.superfast.com/

    Nimetön

    Ans´ku ma arvaan: Olitte opiskelijahinnoilla kansipaikalla korkeasesongin ulkopuolella.

    Sama reissu yksin keskikesällä kustaantaa lähemmä donan, siis yhdeltä hengeltä.

    Nimetön

    Lisäys: hytillä.

    Juu, Superfaastferi on ihan hyvä yhteys – oltiin kaverin kanssa viime vuonna Sloveniassa pelaamassa ja käytettiin sitä. Bosco muuten; se kustantaa kahdelta (hytillä;) + fiude jotain vajaat 900 egee.

    Pointti on kuitenkin se, että Rostockista Varsovaan on vielä matkaa 800 kilsaa kun Via Baltica on aika tarkkaan tonni. Eli aika pitkiä viipaleita molemmat… Ajomatkaa säästääkseni kyselin sitä mahdollista lauttayhteyttä suoraan Puolaan.

    Nimetön

    Yhteys on hyvä. Lähemmä donan oli yhtä kuin 984 per yksi henki+fiude heinäkuussa. Sisälsi tosin paremman hytin (pakosta) toiseen suuntaan.

    Viestini oli, että yksin autolla ei ole aivan niin halpa kuin miltä urbaanin viestistä voi päätellä. Tosin hinnat on netissä katsottavana ja huokeampia ajankohtia ja vaihtoehtoja löytynee varsinkin eläkeläisille ja opiskelijoille jne.

    Totta töriset Bosco – itse taisin olla joskus elo-syyskuun vaihteessa liikkeellä.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Puolaan pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Puolaan pelaamaan