26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Punainen pallo ja värisokeus

Etusivu Foorumit Yleistä Punainen pallo ja värisokeus

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Toistaiseksi teoreettinen tilanne mutta kohdallani voi tulla vastaan koska vain. Pelaamme reikäpeliä ja olemme 1 teellä kahdestaan ja toinen aikoo pelata nykyään yleistyvillä punaisilla palloilla. Ilmoitan hänelle olevani värisokea etten tuota punaista palloa useimmiten erota nurmikolta kuin satunnaisesti. Miten toimitaan sillä saatan sujuvasti väylillä ja jopa greenillä kävellä pallon päältä näkemättä palloa ollenkaan. Pallon etsinnässä pelattaessa punaisella pallolla ei minusta ole mitään hyötyä ☹️

    Suosittelen ihan yksinkertaista neuvoa. Kerro pelikaverillesi, että olet värisokea ja toivot, että hän käyttää normalia valkoista palloa. Jos se ei toimi, niin pyydä pelikaveria ohjaamaan itseäsi sopivasti, ettet astu pallon päälle. Huomautan, ettei ohjeella ole mitään tekemistä reikäpelin kanssa. Ohje sopii kaikkiin pelimuotoihin.

    Vakipelikaverit tietävät tämän ja jos pelaavat punaisella pallolla tai käyttävät punaisista tai sinistä merkkaus nastaa on mahdollisuus siihen että tallaan pallon tai merkin päälle. Olen entuudestaan tuntemattomille kertonut tämän ja että otan kannan et mitä en näe sitä en voi varoa. Esim nyt puttilinjalle astumista tms.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Punainen pallo ja värisokeus

Etusivu Foorumit Yleistä Punainen pallo ja värisokeus