28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Prosimmon Driverit?

Etusivu Foorumit Yleistä Prosimmon Driverit?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178441 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Terve. Olen hankkimassa itselleni uutta driveria ja nyt tiedustelisinkin teiltä kokemuksia Prosimmonin Drivereista, Pelannut en ole vielä kuin yhden kesän ja tämäntakia en mitään 2000,- hintaluokkaan kuuluvia mailoja halua, että jos kokemuksia on esim. Prosimmon C/S Model, MVP Model tai Pegasus Woodeista niin olisin kiitollinen jos joku informoisi minua.

  #341702 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Osta puu3 ja lyö avauslyönnit sillä parikolme vuotta ja osta kunnon driveri vasta sitten, kun tiedät mitä haluat ja miten lyöt.
  Puu3:lla lyöminen on helpompaa ja varmempaa. Pysyt väylällä varmemmin. Ostin alkukesästä Callawayn puu3 Steelhead Plusan teräsvarrella ovh noin 1480mk. Erittäin hyvä maila ja pitkälyöntinen. Avaukset ovat noin 200-240m, väylältä 170-210m.

  #341703 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hook McSlice puhuu asiaa. Itselläni on vuosi golffia takana ja koko kesän testailin draivereita vanhan käytettynä ostetun Wilsonin tilalle. Loppusyksystä hämmästys oli suuri, kun surkeana pitämälläni mailalla avaukset muuttuivat suoriksi ja pituutta sain lyönteihin 240-260m. Se surkeus pitikin gripistä kiinni.

  Monet mailat kävin läpi, mutta Prosimmonin malleja en kokeillut.

  #341704 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Osta hyvä puukolmonen. Ostin driverin vajaan vuoden pelin jälkeen ja sitten huomasin että ostin sen aivan liian aikaisin, puukolmonen olisi riittänyt alkuun. Nyt driveri pölyttyy bagissä kun käytän pelkkää pelkkää spoonia (hcp 21).

  #341706 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mäkin olen pelannut vajaan vuoden. Ostin Callawayn Steelhead Plussa puut 1 – 5. Draiverista ei ole vielä mitään hyötyä. Lyön sillä yhtä pitkälle kuin 3 puulla. Ilmeisestikin mailan pään nopeus ei ole riittävän nopea jotta draiverin ominaisuudet tulisivat esiin.

  Omaa kokemusta ei k.o. mailasta ole, mutta suosittelen testaamaan erilaisia vaihtoehtoja eri hintaluokista ennen ostopäätöstä. Hyvä vaihtoehto saattaa olla myös käytetty merkkimaila. esim. Callaway Great Big Bertha tai Taylormade Titanium 1(olleet markkinoilla n 4 v. sitten). Mikäli jostain löydät hyväkuntoisen ja sopuhintaan 400-800 mk. Suosittelen !

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Prosimmon Driverit?

Etusivu Foorumit Yleistä Prosimmon Driverit?