Aihe: Pron tunti - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Pron tunti

Etusivu Foorumit Yleistä Pron tunti

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189254 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt se on tehty… sitten greencardin suorittamisen jälkeen kävin pron juttusilla, kun tuntui, ettei lyönti oikein ollut stabiili. Kolme vuotta sitten suoritin kortin ja omatoimisesti opettelin pelaamaan. Olen päässyt 9,6:n tasoitukseen, mutta huonon ja hyvän päivän ero tuntui kohtuuttomalta. Viikon lyötiä etsittyäni päätin ottaa kokonaisen 30 min prolta. Lopputuloksena se, että harjoiteltuani kolme vuotta omatoimisesti, olin omaksunut svingin, joka oli omasta mielestäni ihan ok, mutta ammattiauttajan silmin pahasti pielessä. Olin itse tiedostanut osan ongelmasta ja pro antoi siihen vahvistuksen. Nyt sitten teen harjoitteita, joilla haetaan oikeaoppista svingirataa ja toivon mukaan ensi keväänä saadaan nauttia tuloksista. Tarinan opetuksena ehkä se, että jos meinaa omatoimisesti harjoitella, kannattaa kuitenkin silloin tällöin käydä näyttämässä svinginsä osaavalle henkilölle, ettei käy niin, että kolme vuotta tekee väärää liikerataa ja sen poiskitkeminen onkin sitten hieman hankalampi juttu.

  #504411 Ilmoita asiaton viesti

  Yhdyn Amatööripelaajan kommettiin että kyllä sitä omaa lyöntiä olisi hyvä käydä välillä prolla näyttämässä. Koska kaikkia omia virheitä on aika vaikea havaita. Peilien ja videokameran avulla kyllä joitain omia virheitä pystyy itsekkin korjailemaan mutta kun läheskään kaikkia ei edes tiedosta.

  Itsellä takana reilu 2 vuotta golfin peluuta ja tasuri 8,3. Pron tunteja taka 6 kpl (ekana syksynä 1kpl, seuraavana kautena 3kpl ja tänä kautena 2kpl.)

  #504412 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juu itse olen pohtinut samaa käydä lopultakin näyttämässä lyöntiäni PRO:lle. Rautalyönnit kyllä lähtevät hyvin, mutta draivi katosi johonkin taivaan tuuliin eikä kulje teki mitä hyvänsä… =/

  Mutta jospa ne herrat kaikkitietävät PROt osaisivat auttaa miestä mäessä =)

  #504413 Ilmoita asiaton viesti

  Kynnys on kova – lyönti menee perinpohjaiseen remonttiin!

  Ajattelinkin siirtää rempan ensi kevääseen jolloin talven jälkeen lyönnistä ei ole muutenkaan hajua. Vai olisiko parempi mennä jo nyt jolloin pääsisi alkuun treenaamalla uutta swingii – sitten keväällä uusintakäynti?

  #504414 Ilmoita asiaton viesti

  Isommat swingiremontit kannattaa tehdä talven aikana. Nyt kun käsittääkseni sinulla peli maittaa ja lyöntikin kulkee aavistuksen alkukesää paremmin, on varmaan fiksua vain nautiskella pelaamisesta ja onnistumisista eikä alkaa ottamaan kentälle ’ylimääräistä’ ajatustaakkaa swingimuutoksista.

  Talviharjoituksissa (harjoittelu, mitä se on? 🙂 voi sitten keskittyä paremmin swingin mekaniikkaan ja samalla saamaan hyvän osuman palloon entistä varmemmaksi – ensi kesänä voi sitten nauttia kentällä onnistuneen harjoittelun tuloksista.

  #504415 Ilmoita asiaton viesti

  Tää on kyllä ihan totta. Kallistuisin kuitenkin ajatukselle että kävisin ihan loppukaudesta kysäisemässä mitä pitää muuttaa. Mutta tätä kai tarkoititkin?

  #504416 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jahhans.. Nyt se on sitten tehty eli varattuna aika PROlle maanantaiksi.. jospas siitä jotain hyötyä olisi =) Ja uskon että on enhän sinne muuten olisi menossa =)

  #504417 Ilmoita asiaton viesti

  Pari viikkoa sitten kävin prolla ja kannatti. Käynti tai pari vuodessa ei ole kustannuskysymys, mutta auttaa huomattavasti opettelussa – ainakin minua.

  (Oikean käden grippiä muutettiin heikommaksi. Iloinen uutinen oli ettei svingissä ole juuri parantamista 🙂 ?!)

  #504418 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juu ei se mikään kustannus kysymys tosiaan ole. 25min = 22€ ja 50min = 36€ täällä Oulussa ei minusta mikään kauhean paha hinta siitä, että peliin saa mahdollisesti jotain uutta potkua eikä tarvitse aina yrittää itse keksiä niitä vikoja lyönnistä… Kun se on nii hel****n vaikea itellä nähä mitä sitä tekee väärin jos ei joka ikinen kerta ota hommaa videolle.

  Nyt tässä sitte vaan oottelee maanantaita =)

  #504419 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä toi tunti on varattava – mä en tiedä yhtään mitä rangella pitäis tehdä. Lähipelialueella reenaaminen on helppo mieltää, mutta toi range – ei mitään hajua!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Pron tunti