23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista

Pro:n tunnut

Etusivu Foorumit Yleistä Pro:n tunnut

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190908 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä mielestänne kuuluu hyvään pro:n tuntiin? Kaikki mitä tulee mieleen niin laittakaa vaan tekstiin.

  #525013 Ilmoita asiaton viesti

  No, ainakin lyönti menee ihan sekaisin – aluksi. Hyvältä tunnilta jää jotakin takaraivoon jota sitten itse työstät ja opiskelet jälkeenpäin. Nämä voi olla tekemiäsi virheitä tai uuden oppimista aluksi. Puoli tuntia kerrallaan pari kertaa kesässä on riittävästi uskoakseni.

  #525014 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Ei hyvä pron tunti ole yhtä kuin uuden oppimista. Useimmilla golfareilla se on ihan päinvastoin, eli turhan tekemisen poistamista!

  Suomi on pullollaan opettajia, jotka tuputtavat oppilailleen juuri Golf Digestistä lukemiaan ’oppeja’, sen tarkemmin ymmärtämättä mistä on kyse. Aika raju lausunto, mutta valitettavasti aika lailla totta.

  En sano etteikö tällaiset opettajat osaa opettaa / ohjata aloittelijaa perusasioissa, mutta heti kun siirrytään yksi level ylemmäs vähänkin parempiin pelaajiin, katoaa monilta ajatus.

  Väkisin tulee fiilis, että harva pro kehittää ammattitaitoaan vaan painaa samoilla ideoilla vuodesta toiseen. No, onneksi tämä on pitkälti ajan kysymys, koko ajan Suomeenkin tulee uusia nuoria ja valveutuneimpia opettajia, se vain ottaa aikansa näin nuorella lajilla…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Pro:n tunnut