23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

PRO-Pelaajien Golfkilpailut ja tulokset ?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu PRO-Pelaajien Golfkilpailut ja tulokset ?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Suomessa on mukava joukko Pro-tason opettajia. Luonnollisesti heillä kaikilla tasoitus on puhdas nolla paperilla, käytännössä se voi olla jotain ihan muuta. Mistä voi seurata, kuinka oma Pro on pelannut ja ketkä ovat suomalaisista kouluttajista edelleen pelimiehiä/naisia?? Se, että -80 luvulla on pelannut nollatasoituksella, ei tarkoita sitä että oma peli sujuisi vielä nykyään yhtä hyvin. Kuinka monta kilpailua PGA Pro:t pelaavat toisiaan vastaan kaudessa?

    Nimetön

    Jos todella olet kiinnostunut oman Pron kisoista ja hänen tuloksista niin mikset kysy itse asian omaiselta?

    Ps. jotenkin tulkitsen viestissäsi pientä piikittelyä, toivottavasti olen väärässä.

    Lue lisää: PGA-Mestaruuskisojen tulokset 2003

    Meillähän on käytänössä kahdenlaisia Suomen PGA:n jäseniä: golfopettajajäseniä ja pelaajajäseniä. Kaikilta heiltä, joille on status myönnetty on vaadittu tietyn tasoinen peitaito. Tällä hetkellä Suomen PGA:n täysjäseneksi pääsyn tasoitusvaatimus on HCP 3,4. Tälaisen pelitason ylläpitäminen vaatii paljon harjoittelua ja niillä pro:illa, jotka ovat suuntautuneet opettamiseen ei ole käytännössä mitään mahdollisuutta pitää yllä tämän tasoista pelitaitoa.

    Hyvin pelaaminen ja hyvin opettaminen ovat täysin kaksi eri asiaa. Jos oma pro:si ei ole juuri tällä hetkellä täydessä iskussa oman pelinsä kanssa, se ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö hän voisi olla hyvä opettaja.

    Nimetön

    Hetkinen !!!

    ( Lukekaa ensin tämä: Alla olevan tekstin kirjoittaja kunnioittaa suuresti Suomen nykyisiä kilpapelaajia, ja heidän saavutuksiaan. Tekstissä hän hämmästeleekin kuinka se on ollut mahdollista noin huonolla järjestötoiminnalla saavuttaa).

    Ei muuten riitä HCP 3,4.

    Olen tietyistä syistä ottanut selvää, että mikä tuo raja on. Se raja on golf opettajatutkinnon suorittaminen ja sen jälkeen kyseisen tutkinnon päätteeksi pelikoe jossa kaksi kierrosta alle +11 tuloksella.

    Hinta muistaakseni mummoissa noin 30 000 mk, ja sitten kysytään mikä maksaa golftunneissa.

    Eli oma 1,9 HCP ei riitä mitenkään kyseisiin papruihin, koska golf opettajatutkinto ei minua itseäni sinäänsä kiinnosta rahallisesti eikä ajallisesti koska mielummin pelaan kuin opetan.

    Se mulle selvisi ja syyksi selitettiin että yritetään pitää Suomen PGA: Golftasoa ylhäällä ettei sinne kaikenmailman tunarit voi hakea.

    Toinen vaihtoehto on olla jollain liiton hyväksymällä tourilla 30 parhaan joukossa rankingissa, tasoituksesta riippumatta.

    JA TODEN TOTTA Linkistä päätellen SILTÄ NÄYTTÄÄ…. hihi hih

    Eräs liiton Järjestöpäälikkö? Sanoi minulle, että Suomen Golfin taso on huippu luokkaa ja se on saavutettu näillä nykyisillä erin omaisilla kehitystoimilla, miten voikaan olla mahdollista että näinkin suuressa kasvussa ollut peli on noussut näin korkealle tasolle. (salli minun nauraa) No pitää muistaa, että kyseinen herra toden näköisesti vertaa Suomen Golfin tasoa omaan peliinsä, niin täytyyhän sen olla huipputasoa pelaahan valta osa yleensä alle sadan.

    Mä en halua väheksyä mitenkään meidän kilpagolfin pelaajia, päinvastoin on suorastaan ihme miten he ovat taistelleet tiensä noinkin pitkälle, kun heillä on noinkin kova vastustaja edessään kuin Golfliiitto. Ja sen nerokkaat linjavedot!

    Rupesinkin sitten miettimään kuinka liitto on kannustanut minua pelaamaan tai aloittamaan pelaamiseni juniorina, totuushan löytyikin nopeasti minä saan kiittää pelkästään perhettäni ja ystäviäni siitä että moisen lajin pariin olen eksynyt ja siellä pysynyt.

    Olen ollut monessa urheilulajissa mukana, ja kuulunut moneen liittoon ja täytyy todeta että Suomen Golfiitto on ollut ylivoimaisesti huonoiten jäseniensä asiota ajava järjestö ja sen Järjestöpääliköllä ei ole mitään hajua siitä kuka sen palkan maksaa.

    Jos ihmisellä ei ole mitään taitoa keskustella asioista, saatika kiinnostusta omista jäsenistään on sen varmaan aika turhaa olla kyseisessä hommassa.

    Mun kokeuksella parhaat pelaajat on yleensä huonompia opettajia. Ei silti huonoimpia.

    Sama oli myös opiskeluaikana. Eniten tietävät opettivat monesti turhan vaikeasti ja ne jotka ei ollu välttämättä nii hyviä osas opettaa taas tosi hyvin.

    Eli ei se pelitaito ratkaise opettajan hyvyyttä vaan kyky opettaa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: PRO-Pelaajien Golfkilpailut ja tulokset ?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu PRO-Pelaajien Golfkilpailut ja tulokset ?