23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pro mukana Klubimestiksissä!!

Etusivu Foorumit Yleistä Pro mukana Klubimestiksissä!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nordcenterin klubimestiksissä parin viime vuoden aikana seuran pro on osalistunut/voittanut. Mitä ootte mieltä?

    No, jos ei se pärjää toureilla ja/tai ’proffien’ omissa kisoissa täällä Suomessakaan, niin pitäähän sen josssain hoitaa egoaan…

    Kyllähän voi olla Pro ilman että on ammatilainen… Tarkoitan sitä että ainoastaan PGA jäsenet ovat niitä Proita jotka eivät voi osallistua muihin kisoihin… eikö näin?

    Onhan tää mahtavaa ku klubipelaajille ’pitäisi’ olla omat mestaruus kilpailut ja prot ovat mukana.. onhan niilläkin omat pgan mestaruus kilpailu joten miksi eivät siellä pelaa? Ja jos joku väittää ettei pärjää omassa sarjassaan pro:t kun he ovat opettavia, niin monellako klubi mestiksii ilmoittautuneella on mahdollisuus voittaa? onko sitten kaikkien pystyttävä voittaa, varsinki jos on ’pro’?

    Muutenki Ngcc:n pelleilyt ovat jo huipussaan, varsinki ku johto siellä rakentaa osan taloja itselleen osakkaiden maksamalla fyrkalla, kuuden ryhmissä pelaavat ja muutenki epärehellisyys kukoistaa paitsi nyt ehkä pelikortis…

    mun mielstä prot sais osallistua oma seuran mestiksii ku onhan hän silti oman seuran jäsen. ja luulis nyt olevan parempiakin pelaajia ku pelkkä pro. mun mielstä seuran mestiksii saa osallistuu kuka tahansa seran jäsen.

    On ihan OK. Miksi ei voisi pelata?

    Ei siellä kuitenkaan kivitaloja jaeta.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Pro mukana Klubimestiksissä!!

Etusivu Foorumit Yleistä Pro mukana Klubimestiksissä!!