23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Prahaan huhtikuun lopulla

Etusivu Foorumit Matkailu Prahaan huhtikuun lopulla

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moikka.

    Onko ketään menossa Prahan seudulle pelaamaan 22.4.-24.4.?

    Ollaan juuri tultu pois, kun sinä saavut. Mille kentille ajattelit mennä?

    Mennään vaimokkeen kanssa muuten vain Prahaan lomailemaan ja todennäköisesti käyn vain yhtenä päivänä pelaamassa. Kenttä ihan auki vielä. Otin golfmessuilta Tsekkien esitteen ja Prahan seudulla on kyllä muutama aika hyvä vaihtoehto.

    Muutaman päivän päästä lähtö. Kelit näyttää olevan kohdillaan, + 24.

    EFC

    Tommy Armour kirjoitti: (15.4.2013 9:32:04)
    Muutaman päivän päästä lähtö. Kelit näyttää olevan kohdillaan, + 24.

    Hyvää matkaa. Vaimon kanssa oltiin siellä aika tasan vuosi sitten ja kelit silloinkin +25 luokkaa, niin terasseilla istumiseksi (ja nähtävyyksien katsomiseksi) se meni. Sorry OT, mutta siinä keskustassa on mukava hengailla tai vaikkapa hypätä jokilaivan kyytiin ruokailemaan.

    Sunnuntaina lähtäs. Ei kyllä kovin hyviä kelejä tiedotus lupaa. Jospa yhtenä päivänä kerkeis pelaamaan.

    Prahassa tuli käytyä. Sääennustus piti osittain paikkansa, nimittäin niin, että 1.pnä oli tosiaan 24 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Muinakin päivinä oli poutaa, mutta lämpötila putosi n. 10 astetta.
    1. kenttämme oli Beroun. Se on n. 30 min. päässä Prahan keskustasta. Kentän fasiliteetit on kunnossa. Klubirakennus on uuden näköinen ja hieno. Näin jälkeenpäin voi sanoa, että tällä kentällä jos missä, kannattaa ottaa auto. Takaysin puolessa välissä on niin kova nousu, että harvoin näkee. Reiän 12 jälkeen alkava usean väylän nousu vetää hapoille normikuntoisen kaverin varmasti. Muuten kenttä on melko avara ja draiveria ei tarvitse säästellä. Metsiä ei ole paljon ja sieltä pystyy pelaamaan, mutta palloa on aika vaikea löytää tammenlehtien seasta jos pallo vähän karkaa. Raffit olivat vielä helpot. Korkeuserojen takia ylhäältä on hienot näkymät esialppien maisemiin. Väylien ja griinien kunto oli ajankohtaan nähden hyvä. Ei kuitenkaan vielä täydessä iskussa. Gf n. 40€.

    2. kenttä oli Albatross. Kenttää pidetään ehkä Tsekin parhaimpana. Sitä se ehkä onkin, kesällä. Tilaa on ja kaikki on kohdillaan, modernin näköinen kenttä kaikkinensa, sopivasti maastonmuotoja. Hintakin oli kovempi, sähkökärryn kanssa n. 80 €. Edellisestä päivästä pelästyneenä otin sähkökärryn, koska sellainen oli tarjolla. Griinit vielä vähän pettymys, jotain raitaa.

    3. ja viimeinen kenttämme oli Konopiste. Siellä on kaksi kenttää, Radecky ja D´Este. Me pelasimme Radeckyn. Kenttä sijaitsee kauniissa keskieurooppalaisessa linnamaisemassa. Klubi on vanha metsästyslinna. Väylät aaltoilevat mukavasti ylös, alas ja sivuille. Sokkoväyliä ehkä liikaa, mutta muuten hyvä. Parhaat griinit, hieman nihkeät kuitenkin siihen nähden miltä ne näyttivät.

    Muuten Praha on ihan huippupaikka viettää aikaa ja varsinkin iltaa.

    Kesäkuun puolivälissä menemme myös Tsekkeihin! Majapaikkana Konopiste, mutta käydään vaimon ja pojan kanssa katselemassa vähän muitakin kenttiä.
    Kiitos Tommylle pienestä infosta!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Prahaan huhtikuun lopulla

Etusivu Foorumit Matkailu Prahaan huhtikuun lopulla