Aihe: POWERBALL!!! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

POWERBALL!!!

Etusivu Foorumit Yleistä POWERBALL!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183245 Ilmoita asiaton viesti

  Tuossa nimin. Scuff eräänä päivänä mainosti kyseistä härpätintä ja meikä tietenkin heti tilaamaan. Eilen se sitten tuli, ja parin päivän veivaamisen jälkeen voin sanoa että onpa perkele tehokas pikku palli. Käsi meinaa räjähtää ku yrittää rikkoo omaa rekordii ja nytkin pystyy hikisesti kirjottamaan, ku on sormet ja käsivarret niin hellänä äskeisestä vispaamisesta.. Ja ei mulla nyt mitkään ihan riisitautisen kädet oo. Takuuvarmasti tuo voimaa käsivarsiin, ranteisiin, olkapäihin ja sormiin sitä kautta on näin 2 päivän veivaamisen perusteella ehdoton apuväline kaikille mailapelaajille! Ja koska liike on pyörittävää, se ei tunnu rasittavan niveliä ollenkaan, eli sopii meille entisille ’huippu’-urheilijoille, nykyisille semi-invalideille.. Onneks TV:stäkään ei tuu nykyisin mitään, voi kaikessa rauhassa pyärittää pallia kaiket illat.. On nimittäin jonkin verran addiktoiva peli.. Ohessa suomalainen linkki, itse tilesin härpättimen irkuista osotteesta http://www.powerballs.com, jolloin hintaa tuli rahteineen 41 Ecua. Lue lisää: Pwrpalli..

  #361993 Ilmoita asiaton viesti

  Itsekin tilailin isomman porukan kanssa tuollaiset tuolta suomalaiselta saitilta, jonkin verran on tullut pyöriteltyä, mutta nyt on kyllä unohtunut tuonne kaappiin. Pitäneekin kaivella se sieltä vaikka heti tämän kirjoituksen jälkeen jälleen käyttöön.

  Kirjailinkin myös pienen tarinan aiheesta, kun pallo oli ihka uusi.

  Lue lisää: Powerpallolla pituutta avauksiin

  #361994 Ilmoita asiaton viesti

  11349 rpm..

  Vasemmalla ei saa kyl 10000:tta millään…

  Tässäkö sen huomaa, kummalla kädellä sitä on itseään iltojen pimeydessä hauskuutettu???..

  #361995 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Saman ostin jo joskus 3 v sitten. Enään ei viitti vemputtaa kun lentää niin pitkälle muutenkin 🙂

  #361996 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lavis hei!

  Varo ettet saa siitä P.Ballista tenniskyynärpäätä eli ns. penikkatautia. Tuli meinaan mulle viime keväänä ja kesti pari viikkoa ideaalisiteessä, särkylääkkeessä ja Mobilaatissa. Niin ja en oo mikään riisikeppi kun kävin puntilla ja hiihtämässä samalla, mutta homma meni kyynärvarsien osalta ihan överiksi. Kohtuus kaikessa!

  #361997 Ilmoita asiaton viesti

  12004, eikä tenniskyynerpäästä tietookaan.

  #361998 Ilmoita asiaton viesti

  Tuolla tuloksella alkaa kyllä jo Vaimo käymään turha(utunee)ksi ? Kö ?

  #361999 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lavis,

  ei Powerballissa se vauhti vaan se matka (joka johtaa tenniskyynärpäähän).

  Olen mielihyvin myös väärässä sinun osaltasi.

  #362000 Ilmoita asiaton viesti

  Vaimot vaihtoon, jos ei viihdy hellan ja Powerpallin välissä!

  Ja Tepli: Eiks puntillakin ole kaikkein parasta tehdä pelkkiä kovia ykkösiä?? Meikä veivaa 10sekuntia päivässä 12000 kierroksella ja pistän pallin laatikkoon!

  #362001 Ilmoita asiaton viesti

  Joopa joo.

  Tottahan ranteillakin on merkitystä ja niihin pitää saada harjoitusliikkeillä paksuutta sekä voimaa.

  Henkilökohtaisesti uskon että tehoa tulee enemmän oikea-aikaisesta ja voimakkaasta lantion kierrosta.

  Vaimokin sanoin eräänä iltana (harjoitussession jälkeen) että lantio kiertyy melkein kuin neekerillä – Kyllä ne naiset tietää!?

  Mahtoikohan tarkoittaa Tigeria?

  #362002 Ilmoita asiaton viesti

  Toivotaan että Jylan ei ole tässä tarinassa kuvattu herra:

  Pariskunta makasi sängyssä kuherruskuukautta viettämässä ja he olivat juuri aikeissa harrastaa seksiä ensimmäisen kerran, kun morsian sanoi sulhaselle: Minulla on jotain tunnustettavaa. En ole enää neitsyt. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä, vastaa mies. Vaimo jatkaa: Olen ollut vain yhden miehen kanssa aikaisemmin, golfpelaaga Tiger Woodsin. Hänhän on rikas, kuuluisa ja komea, vastaa mies. Ymmärrän kyllä hyvin,että olet hypännyt sänkyyn hänen kanssaan.

  Pari rakastelee ja kun he ovat valmiita, mies nostaa puhelimen luurin. Mitä teet? kysyy vaimo. Minulla on nälkä, vastaa mies. Ajattelin soittaa huonepalveluun ja tilata hieman syötävää. Sitä Tiger ei tekisi, sanoo vaimo. Jaha, Mitä Tiger sitten tekisi? Hän rakastelisi minua uudelleen, vastaa vaimo. Mies laskee luurin ja rakastelee vaimoaan uudelleen. Kun he lopettavat kurottautuu mies jälleen nostamaan luurin. Mitä teet?, kysyy vaimo uudelleen. Olen edelleen nälkäinen ja ajattelin tilata syötävää! Sitä ei Tiger tekisi, sanoo vaimo jälleen Aha, ja mitäköhän Tiger olisi tehnyt?, kysyy mies. Hän olisi rakastellut minua uudemman kerran. Mies laittaa luurin alas ja rakasteli vaimonsa kanssa kolmannen kerran. Ja jälleen rakastelun jälkeen hän ottaa puhelimen käteensä. Soitatko huonepalveluun?, kysyy vaimo. En, soitan Tigerille ja kysyn miten tältä saatanan reiältä pääsee jatkamaan eteenpäin.

  #362003 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt kun muillakin on jo powerpalli kovassa käytössä, nostan taas ketjun pintaan ja elvistelen rekordilla..

  12502!

  Ja helposti. Ei sitä tahtia vaan kauaa saa ylläpidettyä Erkkikään.. Anyway, Mulla on kohta semmonen kipparikallelihas ettei edes T-paitaa mahdu vetämään päälle.

  Ja äijänä tietenkin palli käyntiin sormella, AINA ekalla yrittämällä!

  #362004 Ilmoita asiaton viesti

  Mä olen vasta-alkaja vielä tässä lajissa, mutta 10832 on nyt kellossa. Trendi nousujohteinen…

  #362005 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Enkka 10083 ihan äsken.

  #362006 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  10801

  #362007 Ilmoita asiaton viesti

  Osaako kukaan kertoa kumpi on parempa, siis onko jollain kokemuksia molemmista?

  Tarkoitus ois hankkia jompakumpa. Tuon jälkimmäisen sais tietty vähän edullisemmin, mutta siinä esim. kierrosluvun mittaus tapahtuu jotenkin hassusti tietokoneen ja mikrofonin kautta.

  Lue lisää: gyrotwister

  #362008 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Gyrotwister on vissiin täsmälleen samanlainen tuote, mutta ilman mittaria. Perusmalli Powerballista ilman mittaria maksaa 19 €, siis euron vähemmän kuin perusmalli Gyrotwisteristä (ilman mittaria). 14 euroa lisää ja Powerballin saa mittarin kanssa. Osta siis Powerball, koska ilman mittaria laite ei ole läheskään niin addiktiivinen. Tommonen mikrofoni-tietokone yhdistelmähässäkkä tuntuu aika kömpelöltä mittarilta.

  #362009 Ilmoita asiaton viesti

  No nyt on PowerBall hankittu. Viikonloppu harjoiteltu ja ennätys 11516.

  Kädet on kyllä aika saaneen oloiset. Hyvä ostos, kiitos vihjeistä ja neuvoista.

  #362010 Ilmoita asiaton viesti

  Helpolta näyttää…

  Lue lisää: 15027

  #362011 Ilmoita asiaton viesti

  Hieman repesin tuolle videolle:)

  Täytynee varmaan tuollainen hankkia kun swingini on kuin ’lehmän hönkäys’ kuten valmentajani tapaa kannustavasti sanoa:)

  #362012 Ilmoita asiaton viesti

  Tyylikäs rutistus…

  Meikä on jämähtäny vähän alle 13000:een.. Onkohan suomessa PB-proota jolle vois mennä ottamaan tunnin jos kehitys junnaa paikallaan??

  #362013 Ilmoita asiaton viesti

  Katsoin videon ja tuntuu että jollain meidän naapurilla on tuollainen kun sillointällöin kuuluu juuri samanlainen ääni. Kestokin on sama tosin sillä naapurilla taitaa aina välillä pettää ote kesken vatkauksen. 🙂

  #362014 Ilmoita asiaton viesti

  Onko muilla kokemuksia laitteen keston suhteen?

  Toissa jouluna saamani laite kului toimimattomaksi puolessatoista kk:ssa. Uutta en ole hankkinut. Muuten loistava laite.

  #362015 Ilmoita asiaton viesti

  Chip, kuulostaa että palloosi on mennyt jotakin likaa eikä se enää sen vuoksi kiihdy – et kai vaan käynnistellyt sitä housunlahjetta pitkin vetäen tai muuten kohdellut sitä kaltoin?

  Jos kyseessä oli aito PowerBall, sen käyttöiän pitäisi olla useissa vuosissa. Omaani olen pyöritellyt kuukausitolkulla ilman ongelmia ja tiedän kavereita joilla se on ollut yli vuoden.

  Pallon puhdistukseen on linkki ohessa, paineilman pitäisi auttaa. jos pallossa ei ole elektroniikkaa voit myös pestä sen omalla vastuullasi..

  Lue lisää: Ohjeita

  #362016 Ilmoita asiaton viesti

  nimim. Kynäniska kävi tuossa pari viikkoa sitten meillä, pölli multa yhden draiverin sekä puolet golflehdistä ja tiputti Powerpallin maahan niin että nyt se kolisee ihanasti pyöriteltäessä. Ei se kyllä rpm:iin vaikuta. Eilen istualtaan 12300!!!

  Kiitti Kynis. Saat torstaina kuplassa r2:sta polveen!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä POWERBALL!!!