23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Portugali

Etusivu Foorumit Matkailu Portugali

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisi suunnitelmissa lähteä golf- /hupimatkalle Portugaliin onko kenelläkään kokemuksia hyviä tai huonoja. Minne siellä kannattaisi mahdollisesti mennä?

    Kokeiles hakusanaa Portugali ihan tämän keskustelun hakutoiminnossa.

    Vilamouran kentiltä Algarvesta on ainakin hyviä kokemuksia. Olen pari kertaa käynyt siellä keväällä ja kentät ovat olleet hyvässä kunnossa, ja kelit jo maaliskuussa hienot. Kentät ovat tosin aika täysiä, joten tiiaukset kannattaa varata jo ennen lähtöä. Vinkki Algarvessa on muuten kenttä nimeltä Boavista Lagosin lähellä. Se on vasta muutaman vuoden vanha, joten ruuhkia ei välttämättä ole niin paljon kuin Vilamourassa, mutta kenttä on kertakaikkiaan upea. Se on rakennettu mäkiseen maastoon, ja jokainen väylä on näkemisen arvoinen. Esim. yhdellä par3:lla tiiaus on rotkon yhdellä puolella, griini 160m toisella.. Kierroksesta tulee suht rankka, koska kentällä kiivetään jatkuvasti ylös ja alas.

    Missäs Kalevi Vesterinen viipyy? Siltä löytyy hyviä mainosvinkkejä…

    Häiriöitä yhteydessä Pohjois-Portugaliin – johtuneeko matalapaineesta?

    Nimetön

    Olen pelannut prtugalissa noin 15 eri kenttää.

    Algarven kentät ovat tosi hyviä,esim Vale de Lobo

    Mutta jos suunnitelmasi on tehdä yhdistetty golf&

    huvimatka,silloin suosittelen Lissabonia.

    Ympäristöstä löytyy 50 km säteellä tarpeeksi laadukkaita kenttiä ja hintataso on selvästi alhaisempi kuin Algarvessa.samoin tii aikojen saanti

    on helppoa esim Troijan kentälle pääsee aina.

    Jos oikein muistan kenttä on ollut 50 parhaan kentän

    joukossa mailmassa

    Jos haluat saada edullisesti green feet niin tilaa ne

    Qua Vadisista.

    http://www.qvts.com/english/_private/GolfRatesAlgarve.asp

    Toimii erinomaisesti. green fee voucherit saat lentokentällä käteen ja ajat on valmiiksi varattuna.

    ts

    Kalevi !!!! Me ruvetaan oleen huolissamme !!!!!

    Nimetön

    Meillä täällä Pohjois-Portugalissa on aina hienot ilmat ja ruuhkattomat kentät. Puita ei ole golfpallon tiellä, koska metsäpalot on kaiken tuhonneet.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Jessshhh :,)))

    Tervehdys kaikki huolehtivaiset golfarit.Täytyy käydä välillä vähän bogeja pukkaamassa kentällä joten ei ehdi heti kommentoimaan.Jätetään nuo kokemukset täällä käyneiden mahdollisiksi kommentoitavaksi joten muuta tietoa löytyy alla olevasta linkistä.Muuten täällä tulipalojen riivaamassa maassa kaikki ennallaan.Pohjoinen Portugali on toistaiseksi säästynyt isommilta paloilta mutta ei siihen tarvita kuin yksi sekopää kun se palaa täälläkin.Näistä paloista sanotaan yli puolet olleen tuhopolttoja ja loput tupakoitsijoitten huolimattomuutta.Terveisin Kalevi.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Nimetön

    No niin, tulihan se sieltä kun vähän potkii…

    Pistä email niin kommentoin mielellään ihan privaatisti niin ei täällä herkkähipiäiset mainosten kammoajat vaan vedä melonia kainalon kautta sieraimeen 😉

    Muutamia kertoja on tullut Portugalissa käytyä pelaamassa.

    Kuten aiemmin mainittiin, niin Algarvessa on hyviä kenttiä.

    – Vilamoura johon kuuluu neljä kenttää tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon johon saa edukkaita GF-paketteja. Luin aikaisemmin jostain, että Vilamouraan olisi rakenteilla viides kenttä. Onko kellään tietoa mikä tilanne on?

    – lähistöltä löytyy joukko erittäin tasokkaita kenttiä. Etunenässä San Lorenzo joka on pelimiehen kenttä. Muistaakseni aika korkealla Euroopan kenttien joukossa. Muita hyviä Valle do Lobon (2kpl) ja Quinta do Lagon (2kpl) kentät. Näiden kenttien hinnat ovat jo hieman kalliimpia mutta sen väärtejä.

    Lissabonin lähistölta löytyy useita ruuhkattomia kenttiä. Sieltä löytyy myös hupiosastolle tarjontaa. Itse olen ollut Cascaisin ja Estorilin alueilla jotka ovat pienen matkan päässä Lissabonista.

    – Quinta da Marinha on hyvä kenttä/hotelli. Majoitusvaihtoehtona hotellilta löytyy myös hyvätasoisia villoja ja rivitaloja kentän ympärillä. Hotellin asukkaille GF oli keväällä 30 egeä.

    – Quinta da Marinhan vieressä on pari vuotta sitten valmistunut kenttä Oitavos Golf. Sinne vaan koko viikoksi pelaamaan sillä GF ei ollut kuin 149 egee/kierros (kävin vain katsomassa). Oli muuten komeeta pysäköidä vuokraamon Huyndain farmarilla Verrarin ja rättikatto Mesen väliin.

    – Omasta mielestäni alueen ehkä paras kenttä on Penha Longa. Valitettavasti hotelliin majoittuminen ja kentällä pelaaminen on hiukka tyyristä.

    – Estoril Golf Clubin kenttä oli hinnaltaan ja tasoltaan ihan OK.

    Tässä muutamia kommentteja. Toivottavasti auttaa reissun valinnassa.

    Tsekkaa myös linkki

    Lue lisää: Quinta da Marinha

    Itse olen käynyt keväisin kavereiden kanssa pelaamassa Porton seudun kentillä.

    Parhaista pelaamistani kentistä mainittakoon Montebelo, Estela (links) ja Ponte de Lima.

    Kaikkia näitä yhdistää edullinen hintataso (about 35eur) ja ruuhkattomuus (varsinkin Algarven seutuun verrattuna, jossa en tosin ole käynyt pelaamassa).

    Yhden kamun matkakertomus löytyy ’Golfmatkat’-osiosta.

    PS. Huvittelumahdollisuuksia Portosta kyllä löytyy 🙂

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Portugali

Etusivu Foorumit Matkailu Portugali