23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pöröputeli?

Etusivu Foorumit Yleistä Pöröputeli?

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tuli mieleen tosta sunnuntain kierrokselta Kurkista ( muuten hyvässä kunnossa ) kun birkku synty, harraasto moni noita birkkupulloja? Miten tämä foorumi siihen yleensä suhtautuu? Itse otan varovaisesti ettei takaysi ala kärsimään:)!

    Aloittelijoiden hommaa.

    En ole pelimiesseurassa (toisinaan pääsee itseään parempaan seuraan) piitkiin aikoihin tavannut kenelläkään. Turha ja kuvottava tapa, mieti sitä kuolan määrää niissä bägissä vuositolkulla muhineissa mateissa. Mieluummin kalja klubilla, jos birkku on jollekin niin suuri juhlahetki.

    Kyllä Pöröputeli kuuluu klubigolffiin. Itse pidän pottia aina bagissä, sitähän voi ottaa myös lääkkeeksi, hyvässä seurassa, krapulaan tai muuten vaan.

    En ole pitäny putelia bägissä koska pelkään että hyvä aine pilaantuu. Mutta koska sille näyttää pääsevän ilman ihmeitäkin, taidan lisätä tollasen taskuun.

    Eli kiitos ideasta, hyvä senaattori:)

    Eiköhän tuo birdiepullo ole yksi niistä asioista, joissa eri ihmisillä ja porukoilla on hyvin erilaisia käytäntöjä ja käsityksiä. Näitä on sitten hyvä katsoa suvaitsevasti ja erilaisuudet hyväksyen. Joissakin kaveriporukoissa, joissa kaikki tuntevat toisensa, se voi olla hyvinkin tärkeä osa yhdessäoloa ja porukan huumoria. Toiset taas eivät varmaankaan hyväksy alkuunkaan sellaista.

    Itse en ole sellaiseen törmännyt pariin vuoteen, mikä ainakin osittain johtunee vähistä kierroksistani. Esimerkiksi tämän vuoden kolmella kierroksellani on jokaisella joku tehnyt birdien (en kyllä minä, yllätys, yllätys), mutta birdiepulloista ei ole ollut mitään puhetta.

    Minä hyväksyn sellaisen käytännön silloin, kun porukka tuntee toisensa ja toistensa suhtautumisen alkoholiin. Mutta mielestäni vieraassa porukassa asiaa ei olisi syytä ottaa esille. Itsestäänselvästi ei ainakaan silloin, jos porukassa on mukana alaikäisiä.

    Edellä puhun siis niistä hyvin pienistä pulloista, joilla ei huonopäisempikään saa itseään ja porukkaansa alkoholin vaikutukselle alttiiksi. Oikeat viina- ja kaljapullot ovat sitten asia erikseen, eivätkä minun mielestäni kuulu kentälle.

    Mielipiteesi käy sanoisinpa 100%:sti yhteen omien mietteiden kanssa. No eipä tulisi mieleenkään kaivaa esille ku tutussa porukassa. Oma Pöröpulloni on lähinnä symboliikkaa, mahtuiskohan 4cl? Siitä ’säilytysastian’ limaisuudesta omalla kohdallani ei pääse kyllä puhumaan. Koristematti kun tyhjennetään kierroksen jälkeen ja ohjeiden mukaan huudellaan vedellä. Se kun ei ole säilytysastia. Kaikille nauttitavaa golfkesää, pöröputelilla tai ilman!

    Birdie-paukut ovat paikallaan, etenkin syyskylmillä. Yleensä ne vain piristävät peliä. Samaa ei voi sanoa tii-kaljoista. Etenkin kilpailuissa olen nähnyt kokeneidenkin pelaajien menevän pois tolaltaan, kun joku kaljanhimossaan napsaa suuta kaljalyönnin jälkeen. Ihan säälittää joskus. Itse olen moisesta luopunut jo vuosia sitten (niin lyönneistä kuin kaljankerjuustakin).

    Eihän tosta pysty kellekään edes tarjoomaan saatikka oma suu! En mä mitään baarikaappia ole ajatellu bägiini sijoittaa mutta toi on ihan naurettavaa…

    Myös mun mielestä pullot on syytä pitää piilossa jos on tuntemattomassa ryhmässä – ja varsinkin jos sinne mahtuu vain neljä senttiä:)))

    Heip Antti! Niinku mainitsin, pöröpullo edustaa mulle lähinnä symboliikkatasolla. En tiedä ku ikää tulee lisää ettei käy ku Trevinolla. Se kun mainitsi ettei ole muussa kehittynyt kuin viskin naukkailemisessa. Mitä muuten luulisit tollasen pullon suuaukon koon olevan? No ei se holahtamalla tyhjene. Hyvä että on erilaisia mielipiteitä, muuten tää ois turhanpäivästä kirjoittelua. Hyvät kesän jatkot!

    Noh, tokihan se puteli saa olla minkäkokoinen hyvänsä – vaikutti vaan vähän hassunkokoiselta =) Minkäs ikäinen se Trevino muuten olikaan?

    Ja birdierikasta kesää sinnekinpäin :*) … Niin minähän odottelen syksyä tai muuten vaan koleita kelejä —

    Tuli tästä birdie-pullokeskustelusta mieleen, että golf ei ole kyllä mikään urheilulajien ykkönen. Kuntoa se ei normaalilla liikkujalla kasvata pätkän vertaa. Kierroksen kun pelaa, ei tunnu, että olisi tehnyt mitään. Tämän lisäksi, jotkin nauttii onnistuneiden suoritusten johdosta alkoholia. Mietitäämpä, että kaveripiirissä pelaillaan lätkää ja kun saa maalin tehtyä, niin ei kun pullolle.

    Minä pidän golfista erityisen paljon, eikä ole mitään vastaan, vaikka monet suomalaiset(Nimenomaan suomalaiset. Suomessa pitää viina saada joka asiaan mukaan) hieman ottavatkin birdien kunniaksi. Se vaan monesti askarruttaa, kun jotkut selittävät, kuinka liikunnallinen laji tämä on.

    Nimetön

    just..asia kommentti…Aivan super turha..

    Nimetön

    siis

    quote: ’…..Kuntoa se ei normaalilla liikkujalla kasvata pätkän vertaa. Kierroksen kun pelaa, ei tunnu, että olisi tehnyt mitään. Tämän lisäksi, jotkin nauttii onnistuneiden suoritusten johdosta alkoholia………’

    ei tunny ei…har har

    Älä hyvä mies kuuntele senaattorin mielipiteitä tässä asiassa. Hänellä näyttäisi olevan alkoholiongelma…

    Aiemmin pidin pulloa mukana ja tietysti ruostumattomat pienet kupit hygieenisyys huomioiden. Kuitenkin tapa tuntuu käyvän harvinasemmaksi ja kyllähän se hidastaa kierrosta, kun useimmiten joutuu tarjoamaan muutaman kierroksen ja muiden birkut päälle. Alkaa lipsumaan jo juopottelun puolelle, vaikkei antaisikaan 5-6 metrin putteja tyyliin ’saat, jos birkkupullo on mukana’.

    Jos ottaa naukun viskiä lämmikkeeksi niin kertooko se alkoholionkelmasta – mielestäni ei:*)

    Krapularyyppi, varsinkin usein otettuna, kertoo jo muustakin kuin satunnaisesta käytöstä. Naukku lämmikkeeksi silloin tällöin ei tietenkään ole vielä ongelma.

    Arto M ehti ensin. Näin se vaan on.

    Mutta on myös niin että sopivan kokoisen pullon aion bägiini asentaa – en kuitenkaan baarikaappia enkä lekaa.

    Olet astumassa lavealle tielle jota varjostavat synkät pilvet ja joka johtaa tuhoon ja turmioon! Asenna toki pullo bagiisi mutta täytä se vattumehulla jonka voit itse keitellä syksyn tullen keräämistäsi marjoista joita löydät etsiessäsi palloasi vatukosta. Alkoholi tuhoaa aivosoluja ja vaurioittaa maksaa, vattumehu ei. Harkitse vielä! Minä pyydän, Antti, minä pyydän…

    Nimetön

    ja syö luomuruokaa ja lämmitä talosi hevosen pas*alla….amen

    Olen seurannut mielenkiinnolla tätä pöröputeli keskustelua ja ajattelin itsekkin osallistua aiheeseen. Se mitä itse oon pelannut eri porukoissa

    niin birkkupullo on käytössä yleensä tasoituksella

    25-54 pelaavilla. Johtunee varmaan siitä että nämä pelaajat harvemmin tekevät birkkuja. Itse en ole kantanut pulloa mukana mutta jos joku haluaa näin tehdä niin siitä vaan. Ongelmaa tästä ei varmaan kellekkään ole, ellei pullolla nyt joka reiän jälkeen käydä ja pelinopeus ala kärsimään. Jokainen pelatkoon ja toimikoon tavallaan kunhan noudattaa sääntöjä!! Hyvää pelikesää kaikille!

    Pimeä puoli on helpompi tie, älä mene sille Antti.

    the force will be with you, always

    No jopas nyt jotakin – mairittelee tälläinen huolenpito keski-ikäisestä, kaljamahalla varustetusta gubesta :*)

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
Vastaa aiheeseen: Pöröputeli?

Etusivu Foorumit Yleistä Pöröputeli?