16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Porin kentät: Suositelkaa

Etusivu Foorumit Matkailu Porin kentät: Suositelkaa

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olemme menossa koiranäyttelyreissulle Poriin tulevana viikonloppuna. Lauantaina olisi tarkoitus käyttää tilaisuutta hyväksi ja käydä päivän päätteeksi ulkoilemassa golfkentällä. Kentät siellä ovat meille tuntemattomia, joten ajattelin kysyä paikallisten tai muuten tietävien neuvoa, kumpaa kenttää kannattaa kokeilla.
    Kolmen hengen porukkaamme kuuluu itseni lisäksi vaimo ja poika 13-v. Tuloksemme pyörivät normaalisti 95 – 110 lyönnin haarukassa. Tavoitteena olisi leppoisa kesälomakierros, joten kentän ei tarvitsisi olla mitenkään erityisen vaativa. Tärkeätä olisi mukava tunnelma.
    Kumpaa kenttä suosittelisitte tälläiseen tarkoitukseen?

    Nimetön

    Yyteri 1.7.2006
    JURTA GOLF OPEN

    Yyteri on muuten kiva kenttä
    Kalaforniassa ei näyttäsi olevan kisoja ????

    Herbus jo mainitsikin Yyterin kisoista. Jäljelle jäänyt Kalafornia on hieman leppoisampi, joskin en itse siellä ole kertaakaan hyvin scoorannu. Vesi tulee mukaan välillä peliin mukavana mausteena. Kyllä Kalafornia kannattaa kokeilla.

    Yyterin greenit ovat tällä hetkellä huonossa kunnossa joten kannattaa passata.
    Tosin tulee leppoisa kierros jos jättää puttaamisen pois.

    Ehdottomasti Kalafornia.

    BTW: Mikäs koira teillä muuten on ? Itsellä on 7v Boxeri ( Caro ) ja -1v Brassiterrieri (Terrier Brasileiro), eli pieni São Paulolainen (Fox Paulistinha) ( Bono ), kuten lajin synnyinmaassa on jo sata vuotta rotua kutsuttu ja kutsutaan edelleen.

    Kiitos vihjeistä. Olin pari päivää duunireissussa ja vaimo ehti varata lähtöajan Yyteriin, joten se tulee sitten testattua. Aika on sen kisan jälkeen. Poika haluaisi kuitenkin pelata myös sunnuntaina näyttelyn (EVVK poikaa) aikana, joten ehkä Kalaforniakin kokeillaan.

    Re. BTW Henkalle: Oma koiramme on 6v. Cairnterrieri (Mindi), mutta sitä ei enää käytetä näyttelyissä. 14 v. tyttömme on kuitenkin täysin hurahtanut näyttelyihin ja käy Junior Handler -kisoissa aina kun kyyti järjestyy. Niissä merkeissä tämäkin reissu tehdään.

    kyllä yyteri on hyvä kenttä mutta kun siellä on viheriöt paljon huonommassa kunnossa kuin kalaforniassa että ainakin kalaforniassa olisi parempi kuntoiset kentät

    Nimetön

    Terve

    Jos poriin on tosiaan pakko menna, niin suosittelen kenttia jarjestyksessa

    1) yyteri (lyhyehko, mutta strategisesti haastava, merellinen sijainti iso plussa, aina kuiva hiekkapohjasta johtuen)

    2) kalafornia (ihan kiva kentta, hieman tylsa)

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Porin kentät: Suositelkaa

Etusivu Foorumit Matkailu Porin kentät: Suositelkaa