26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Polvitukea Golfiin

Etusivu Foorumit Välineet Polvitukea Golfiin

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Polveen rupesi sattumaan viime syksyn kierroksella.Todettu fysioterapiassa että lumpion alapuolella oleva lihassidos on vaurioitunut.Nyt sitä tässä noin 1kk jumpannut ohjeiden mukaan. Ja urheilua en ole vielä kokeillut sen jälkeen. Meinasin hankkia tuollaisen jonkun kunnon polvituen tuohon ennen testausta. Toki odotan että fysioterapeutti antaa luvan kokeilla urheilua ensin. Joten olisiko suosituksia mikä olisi hyvä tuki polveen, ja joka toimisi golfissa? Kyseessä vasen polvi, ja pelaan siten että vasen jalka etummaisena jalkana.

    Claes Olssonilta ostettu, sukkamainen, ylivedettävä polvituki on toiminut polvivaivan kanssa parhaiten. Hintakaan ei päätä huimannut, 14e. Apteekin kolme kertaa kalliimpi, tarranauhoilla kiinnitettävä polvituki alkoi jo lähes välittömästi irtoilemaan itsestään, eikä muutenkaan ole yhtä miellyttävä käyttää kuin Claeksen versio.

    Eikö se fyssari osaa suositella sopivaa polvitukea juuri sinun vammaasi?
    Jos lumpion läheisyydessä on vaurio, niin silloin tuo ylivedettävä kokosukka voi painaa lumpiota väärään paikkaan ja olla pahinta mitä pakasta löytyy. Parempi ratkaisu voisi olla sellainen missä on reikä lumpion kohdalla. Mutta kuten sanoin, riippuu vammasta.

    Muutenkin nuo sukat ym on lähinnä lämmittimiä. Minun henkilökohtainen mielipiteeni on että Oikeassa polvituessa on nimenomaan ne remmit ja lisäksi tukirautaa sivuilla.

    En kuitenkaan tuomitse niitä sukkia. Mulla itsellänikin on vasemmassa polvessa krooninen tulehdus, siinä missä lumpion alapuolinen jänne kiinnittyy sääriluuhun. Golf ja kävely on ainoat ’urheilulajit’ jotka tällä hetkellä onnistuu, sopivien kipulääkkeiden ja juuri tuollaisen lämmittävän sukan kanssa.

    Mulla toimi toi kinesioteippaus törkeen hyvin 🙂

    Googlaa: kinesioteippaus…

    Komppaan Lavantautia, Fyssarin pitäisi osata neuvoa mikä on paras tuki polvivammaasi. Omalla entisellä urheilu-uralla jouduin vaihtamaan tukia sen mukaan kun polvivamma muutti muotoaan, putkisukasta polvilumpiotukeen. Erillaiset tuet tukevat erilaisia vammoja. Välttämättä kahden sama oloiseen vammaan ei sama tuki sovi. Pyydä fyssarilta itsellesi sopivaa tukea.

    Itse olen kanssa katsellut tuollaisia remmeillä ja tukiraudoilla olevia tukia.Mutta pitää kysellä tarkemmin, kun käyn tuon fysioterapeutin luona seuraavan kerran.

    Onko täällä vastaavaa vaivaa kärsiviä pelaajia?Jos, niin miten olet hoitanut/kuntouttanut polvea?

    Itse sain aikoinaan fyssariltani kaksi ohjatta. Jalkoihin lihaksia, varsinkin reisiin koska raidet tukee polvea. Ja toinen oli venyttely ettei tiukat jänteet revi polvea. Omat polveni ovat muutaman kerran operoitu. Nuo kaksi harjoitetta tepsii ainakin minulle.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Polvitukea Golfiin

Etusivu Foorumit Välineet Polvitukea Golfiin