Aihe: Planmeca golf - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

Planmeca golf

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Planmeca golf

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #164749 Ilmoita asiaton viesti

  Katselin uuden tulevan hallin nettisivuja ja vähän ihmettelin….. sisäänpääsymaksu/ 45 min ja sitten pääsee ostamaan palloja. Toivottavasti luin pikaistuksissani jotain väärin tai ymmärsin jotain päin peppua……. Tuo yhtälö nimittäin EI toimi

  #198015 Ilmoita asiaton viesti

  Sisäänpääsymaksu per 45 minsaa + pallot koreittain, huhuh. Taitaapi jäädä katsomatta ja käymättä. Onko käynyt niin että touhuamisen määrällä yritetään korvata jotain (?) ja sitten vielä rahat? ’Tis is pisnes’ olisi edesmennyt herra sanonut ! Väärin laadittu yhtälö!

  #198014 Ilmoita asiaton viesti

  Sisäänpääsymaksun vielä ymmärrän jotenkin, riippuen tietysti pallojen hinnoista, mutta että olisi rajoitettu johonkin aikaan….sitten jää menemättä. Toivottavasti eivät hinnoittele paljon käyttäviä ulos.

  Edit: joo pallot on näköjään edullisia, mutta en oikein ymmärrä tarkoittaako sisäänpääsymaksu nyt sitten jotain lyöntipaikkaa vai mitä? Sisäänpääsymaksulla saat lisäksi harjoittelualueiden vapaan käytön, mutta eihän tuossa ajassa ehdi oikein kunnolla lyödä ja käyttää harkka-alueita varsinkaan jos kaksi henkilö menee treenaamaan. Yleensä ainakin meillä on kaksi henkilö ottanut yhden paikan tunniksi siinä sitten toinen lyö ja huilii välillä tai käy lähipelialueella. Tai lyövät yhdeltä paikalta palloja. Mutta että yhdestä paikasta pitäisi maksaa kaksinkertainen hinta, niin aika kalliiksi menee, jos paljon käyttää. Toivottavasti saadaan jotain selkeyttä tuohon hinnoitteluun. Tietysti siitä on ihan ok jos nyt on vähän kalliimpi, mutta tuon hinnoittelun perusteella samassa perheessä harjoitteleville se on aivan liian kallis.

  Tuossa linkki: Palnmeca

  #198016 Ilmoita asiaton viesti

  Aika yllättävä hinnoittelu verrattuna esimerkiksi Season Golfiin, jossa sisäänpääsy on ilmainen:

  Pallohinnat hallissa 31.12.2015 asti
  Päivähinnat ovat voimassa kaikkina aikoina:
  30 palloa 3,50€
  60 palloa 7,00€
  Putti- ja chippiharjoittelu kuplahallissa
  maksuton marraskuun loppuun asti.

  #198017 Ilmoita asiaton viesti

  Itse treenaan yleensä 1,5 h kerrallaan ja lyön noin 120-150 palloa tunnissa ja puoli tuntia lähipeliä päälle. Taitaa jäädä Palnmecan halli väliin tuolla hinnoittelulla. Illalla tulee maksamaan jopa 40 €! Ei helvetti! Tehty näköjään golfeliitille ja rikkaille. Mukavasti taas antaa kuvaa golfista edullisena harrastuksena. Taidan jatkossakin käydä Malmilla ja Konalassa, riippuen kummalla suunnalla liikun töiden jälkeen. Konala ylivoimaisesti halvin. Season ja Areena on mulle liian kaukana täältä idän slummeista.

  #198018 Ilmoita asiaton viesti

  Moikka,

  Hoidan Areenan tiedotusta ja halusin vastata tähän ennen kuin lähtee vääristä käsityksistä niin sanotusti vähän väärälle raiteelle homma.

  Tarkistin asian johtohenkilöiltä ja asia menee siis oikeasti seuraavasti:

  Paikan voi varata (ja se kannattaa varata) netin kautta, jossa varaus on 50 minuuttia. Tämä varmistaa, että kun hoidat sisäänpääsymaksun niin sinulla on paikka missä lyödä palloja. Jos paikkaa ei varaa, niin ollaan luonnollisesti vähän onnen nojassa miten mahtuu lyömään palloja.

  Sisäänpääsymaksu on halvempi aamupäivällä kuin illan primetime aikaan. Leikkuri menee kello 16.00. Jos tulet halliin vaikka kello 11.00 sisäänpääsymaksulla, voit lyödä niin paljon kun poletteja löytyy tai haluat niitä ostaa aina kello 16.00 saakka.

  Iltaisin sama homma, eli jos tilaa on niin palloja saa mätkiä niin kauan kuin niitä on. Ei ketään tulla heittämään alueelta ulos 50 minuutin jälkeen ja pyytämään uutta sisäänpääsymaksua. Lähipelialueet kuuluvat sisäänpääsymaksuun (Ja niistä on tulossa ihan uskomattoman hehkeän upeat).

  Toivottavasti tämä vähän selvensi asiaa, mielellään vastaamme myös muihin kysymyksiin. Facebook -sivulla yritetään päivittää mahdollisimman reaaliaikaisesti hallin nousemisen vaiheita (facebook.com/planmecagolfareena).

  Vielä ollaan aikatauluissa ja TAVOITE on edelleen, että palloja voitaisiin lyödä jo marraskuussa – tärkeintä on, että kaikki on kuitenkin täydellisen valmista ennen kuin aloitellaan!

  Syksyn jatkoja,

  Nikke Tyry

  #198019 Ilmoita asiaton viesti

  ’Paikan voi varata (ja se kannattaa varata) netin kautta, jossa varaus on 50 minuuttia. Tämä varmistaa, että kun hoidat sisäänpääsymaksun niin sinulla on paikka missä lyödä palloja. Jos paikkaa ei varaa, niin ollaan luonnollisesti vähän onnen nojassa miten mahtuu lyömään palloja.’ Eli sivuilla mainittu 45min=50min. Varaan siis paikan esim. 18.10-19.00 netistä. Otan maksusta palloja esim. kaksi koria automaatista. Lyön ne pois. Haen lisää, mikäli joku muu ei ole maksanut sisäänpääsymaksulla netistä seuraavaa aikaa tai joku sisään kävellyt asiakas sen on jo ottanut odottaessaan minun lopettamistani. Menen siis lähipelialueille. Tämä selvä.

  ’Sisäänpääsymaksu on halvempi aamupäivällä kuin illan primetime aikaan. Leikkuri menee kello 16.00. Jos tulet halliin vaikka kello 11.00 sisäänpääsymaksulla, voit lyödä niin paljon kun poletteja löytyy tai haluat niitä ostaa aina kello 16.00 saakka.’ Tämä tietysti, mikäli joku muu ei osta paikkaa sisäänoääsymaksullaan pois. Ja tietysti kaikki paikat pitää ollaa myytynä. Tämä selvä.

  ’Iltaisin sama homma, eli jos tilaa on niin palloja saa mätkiä niin kauan kuin niitä on. Ei ketään tulla heittämään alueelta ulos 50 minuutin jälkeen ja pyytämään uutta sisäänpääsymaksua. Lähipelialueet kuuluvat sisäänpääsymaksuun (Ja niistä on tulossa ihan uskomattoman hehkeän upeat).’ Kyllä minut uusi asiakas heittää lähipelialueelle, mikäli maksaa sisäänpääsymaksullaan itsensä sisään ja paikat on muuten täynnä. Onko meillä leimat käsissä? Miten meitä seurataan? Tyhjennetäänkö halli klo 16.00? Ja avataan uusille asiakkaille uudella sisäänpääsymaksulla klo 16.01?

  Kaikki ymmärrämme, että 1,5 miljoonan investoinnilla tästä tulee laadukas ja Suomen kallein paikka. Siinä ei ole mitään epäselvää, että harjoittelu siellä tulee maksamaan paljon/h/pallo. Karsinee tosin paljon hintatietoisia asiakkaita pois. Onnea ja menestystä kuitenkin valitsemallanne hinnoittelulle.

  #198020 Ilmoita asiaton viesti

  Moikka,

  Ymmärsin tuossa hieman väärin ylemmältä taholta äsken ennen kuin kirjoitin edellisen viestin. Laitetaan tällä kerralla oikein.

  – Paikkavaraus on 50 minuuttia. Tulemme varmaan selkeyttämään sen nimenomaan paikkamaksuksi ’sisäänpääsymaksun’ sijaan, joka vähän kenties aiheuttanut hämmennystä (myös minulle). Se pitää sisällään myös lähipelialueen käytön, jota ei ole rajattu ajalla.

  – Paikkamaksun lisäksi myydään poletteja, kohtuullisin hinnoin

  – 50 minuutin paikka + 90 palloa maksaa 20euroa, joka on toki 2 euroa kalliimpi kuin vaikka Malmin hallissa.

  – Lisäksi tullaan myymään sarjakortteja, joissa hinnat tulevat luonnollisesti olemaan alennettuja. Tarkkoja hintoja näille kaikille ei ole vielä tehty, mutta osaatte varmasti laskea minkä henkistä alennusta näistä yksittäishinnoista saattaisi olla luvassa.

  – Sisäänpääsy toimii Enkoran älykorteilla, johon voidaan ladata vaikka mitä tuotteita niin harjoittelun kun vaikka kahvilan osalta. Tulemme varmasti luomaan vähän erilaisiakin paketteja ja näistä varmasti lyhyenkin ajan jälkeen huomataan mitkä toimivat ja mitkä välttämättä eivät.

  – Esimerkiksi sarjakortti, joka pitää sisällään paikan kymmeneksi 50 minuutin setiksi ja 90 palloa joka kerralle on mahdollista toteuttaa.

  Katsotaan mitä kaikkea lähdetään tuotteistamaan. Toivottavasti tämä oikea versio hinnoista selkeyttää asiaa. Palautetta ja toiveita on erittäin kouluttavaa lukea ja suhtaudumme niihin tosissaan.

  Jatketaan harjoituksia,

  -Nikke

  #198021 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitoksia selvennyksistä Nikke, Puotilan toiseksi paras golfaaja 🙂 , selvitti monta asiaa. Vähän jäi kuitenkin epäselväksi se, että jos sinne tulee kaksi henkilöä ja on maksettu yksi ’sisäänpääsymaksu’ joka nyt olisi selvennyksen perusteella yksi lyöntipaikkahinta. Kun on katsellut esim Malmilla kävijöitä niin sanoisin varmaan 1/3-1/2 vähän ajasta riippuen, on yhdellä lyöntipaikalla kaksi lyöjää. Ikinä en ole nähnyt kolmea samalla lyöntipaikalla, elleivät ole olleet seurojen treenejä. Onko silloin myös lähipelialue maksuton kummallekin, entä seurat (esim 8 henkilöä)?

  Lisäksi kysymys lähipelialueista ja käyttöfilosofiasta. Malmilla ne ovat kaikkien käytössä lyöntipaikkahinnalla eikä niitä ole esim seurat voineet varata omaan käyttöön, ovat muiden joukossa, jos jotain treenaavat. Seasonissa taas vasta sisääntullessa on useasti selvinnyt ettei niille ole asiaa, kun seurat ovat varaneet joko chippi- tai puttialueet omaan käyttöön useiksi tunneiksi eteenpäin. Pahimmillaan, kun seura on varannut olisi siellä ollut tilaa muillekin, kun ei sinne olekaan ehkä saapunut kuin pari pelaajaa, mutta aika tarkkaan on sitten joko henkilökunta tai seuran valmentaja ilmoittanut ettei sinne ole asiaa, vaikka ei mitenkään häiritsisi yhtään ketään. Se on ottanut joskus ’ihan vähän’ päähän.

  Lyöntipaikkojen matoista lisäkysymys: Malmilla ja Seasonissa niissä ei huomaa yhtään lennosta tuleeko duffi vai ei, voi vaan yrittää päätellä ja ihmetellä oliko vai ei. Monella rangella taas lyöntimatot ovat onneksi sellaisia, että niissä duffin huomaa helposti, vaikka ei välttämättä vaikuta pallon lentoon ihan hirveästi. Onnistumisen kannalta sisähallissa tietysti ’duffivapaa’ matto on ihan kiva, mutta ei kauheasti edistä lajin oppimista, voi tulla aikamoinen pettymys kenttien avauduttua 🙂 . Toivottavasti on tehty kuitenkin oikea valinta mattojen suhteen, vaikka edes niin, että osassa epäonnistuminenkin palkitaan hyvällä lennolla ja osassa se edes vaikuttaa jotenkin ja sen huomaa. Hintakysymyshän tuokin on.

  Yhtään huonoa mainontaa ei olisi mainostaa lyöntipituutta, Seasonissa jotain -30 metriä ja Malmilla jotain 40+ metriä. 60 metriä on jo sellainen josta voi havaita lähteekö kiertämään isomilla mailoilla johonkin suuntaan, 70 metriä olisi jo aika hyvä. Golfsatamahan oli aikoinaan ylivertainen 110 metriä, mutta se tuskin tuolla toteutuu. Tietysti kohteet takaseinällä olisivat hyviä, niitä ei Malmilla ole käytännössä, mutta Seasonissa on, mutta tuolla ne olisivat paljon parempia olettaen, että lyöntimatka on jo paljon pidempi.

  Yksi mitä itse pidän ihan ehdottomana valttina Malmilla ja Seasonissa on ne pehmeät ’matot’ noin metri*metri johon palloja voi yrittää tiputtaa ja ottaa skabaa kaverin kanssa lähipelin suhteen. Seasonissa on lisäksi visuaalisesti pari muka greeniä kovilla pohjilla joista ei taas oikein ota mitään selvää miten hyvä lähestyminen oli. Itse pidän parempana pallon lennon pituuden hallintaa verrattuna epämääräiseen kohdegreeniin, joka ei kerro yhtään mitään. Malmilla ongelma on ettei niitä oikein huonossa valaistuksessa näe kunnolla. Ideaalihan olisi pari hyväpohjaista lähestymisgreeniä ja erimäärä kohdealueita pallon tiputukseen josta sen kuulee (siinä myydään palloja).

  Olis ollut vielä muitakin ajatuksia, mutta ei nyt jaksa enää kirjoittaa….

  On ihan luonnollista, että noin iso halli on tietysti vähän kalliimpi kuin nuo pienemmät, muutta onpahan ainakin paikkoja enemmän. Mutta jo noilla tiedoilla mitä annoit on iso merkitys sen käyttöön ainakin meidän perheen osalta, kiitos niistä Nikke. Toivottavasti käyttävät sinua myös siihen suunnitteluun mitä siellä voidaan tehdä, joka ainakin palvelisi niitä hieman parempia pelaajia ja talviharjoittelua. Niiden houkutteleminen taas voi tuoda ihan mukavasti niitä hieman huonompia pelaajia halliin enemmän katselemaan kuinka sitä palloa lyödään. Siihen suosittelen anonyymivapaata varausjärjestelmää, jos se tietosuojan kannalta on mahdollista. 🙂

  #198022 Ilmoita asiaton viesti

  Moi Rauski (ja muut)

  Sain tänään ’lopulliset’ hinnastot käsiini ja julkaistua.

  – Aamupäivisin(kin) mennään ihan paikkavarauksella, mutta jos paikka jää vapaaksi tunnin jälkeen, sen käyttöä saa jatkaa.

  – Poletteja kannattaa ostaa suurissa erissä, jolloin hinnat ovat todella kohtuulliset.

  – Paikkavaraus on henkilökohtainen, eikä sitä lähtökohtaisesti voi jakaa kahden pelaajan kesken. Toki katsomaan voi tulla, eikä valmentajalta veloiteta erillisiä sisäänpääsymaksuja + tuskin kukaan tulee pois heittämään jos Rauski pari chippiä otat henkan ottaessa hetken leediä.

  – Puhuttiin myös (ei vielä hinnastossa), että laittaisimme pystyyn jonkin näköisen ’santsikuppi’ periaatteen myös iltaisin jos paikka jää vapaaksi ja olisi intoa lyödä pidempään.

  – Ylipäänsä ideoita otetaan vastaan ja tärkeintä, että halli löytää asiakkaansa. Varsinkin himotreenaajille aamupäivät antavat mahdollisuuden huokeaan harjoitteluun pidemmälläkin kaavalla.

  Ammattilaisille, amatöörien maajoukkuepelaajille ja muille huippulupauksille neuvotellaan vähän tapauskohtaisesti omia paketteja.

  Päivitetty hinnasto julki!

  Pelataan nyt vielä ulkona kun se on mahdollista!

  – Nikke

  #198023 Ilmoita asiaton viesti

  Hyviä selvennyksiä, mutta edelleen kuten sanoin on paljon niitä harrastajia, joissa kaksi paikkaa on liikaa ja yksi pitäisi pystyä jakamaan. Tuolla muualla, jossa on paikkamaksu, niin siellä on kyllä paljon sellaisia harjoittelijoita: kaveri/tyttöystävä, (iso)isä/jälkipolvi, äiti/tytär, kaksi nuorta pelikaveria, vaimo/aviomies jne. Jotka jakavat yhden paikan ja harjoittelevat ja katselevat yhdessä kuinka se lyöminen sujuu. Mun mielestä tuossa nyt vaan jää edelleen sellainen aukko joka ei ota näitä huomioon. Siis luulisin heidän menevän muualle tai ainakin käyvät muualla enemmän, jossa se yhdessä tekeminen on mahdollista.

  Nythän ymmärtääkseni on niin että se lähipelialue kuuluu vain siihen paikkamaksuun, yksinkertaisinta olisi jos jaetusta paikasta maksettaisiin esim 5€ enemmän ja silloin kummallekin olisi myös lähipelialue käytössä. Vielä, kun ottaa huomioon sen, että pallot ovat maksullisia niin jaetussa paikassa niitä uskoakseni lyödään lisäksi jonkin verran enemmän kuin mitä yksi henkilö takoo tunnissa. Ei kukaan jaksa hakata tuntia, eli pallomyynti lisääntyisi tuon myötä, ruuhkaikoina olisi enemmän paikkoja vapaana, enemmän kävijöitä, jotka saattavat ostaa myös muuta palvelua tuotteita. Eli pienellä lisämaksulla jaetusta paikasta voisi kaiken kaikkiaan olla jopa positiivinen vaikutus verrattuna siihen, että paikka olisi vain henkilökohtainen. Jäisi turhat spekuloinnit pois ja asia olisi sillä selvä.

  #198024 Ilmoita asiaton viesti

  ”Jäisi turhat spekuloinnit pois ja asia olisi sillä selvä.”

  Onneksi Rauski hankkii jo rahoitusta omalle hallilleen ja hinnoittelee sen sitten tahtonsa mukaisesti. 🙂 Jätettäisiinkö nyt kuitenkin nämä lokkimaiset sosialisointiyritykset golfkentille.

  Vai olisiko sittenkin parasta äänestää jaloillaan kuten me muutkin kuluttajat? Kukin menee sinne minne haluaa ja saa mielestään parhaan vastineen rahoilleen. Markkinataloutta yksinkertaisimmillaan, myös teille sosialisteille.

  #198025 Ilmoita asiaton viesti

  Niken tekstistä:

  ’- Paikkavaraus on henkilökohtainen, eikä sitä lähtökohtaisesti voi jakaa kahden pelaajan kesken. Toki katsomaan voi tulla,. .’

  —————————–

  Osa talviharjoitteluamme menee pareittain, jolloin toinen lyö ja toinen huilaa ja kuvaa materiaalia. Seuraavalla harjoituskerralla lyödään vuoroon – kaveri katsoo vierestä meneekö tavoitteen mukaan jne.

  Siis = Yksi vai yksi+yksi paikkaa?

  #198026 Ilmoita asiaton viesti

  liittojumala kirjoitti: (9.11.2015 19:41:27)
  ”Jäisi turhat spekuloinnit pois ja asia olisi sillä selvä.”

  Onneksi Rauski hankkii jo rahoitusta omalle hallilleen ja hinnoittelee sen sitten tahtonsa mukaisesti. 🙂 Jätettäisiinkö nyt kuitenkin nämä lokkimaiset sosialisointiyritykset golfkentille.

  Vai olisiko sittenkin parasta äänestää jaloillaan kuten me muutkin kuluttajat? Kukin menee sinne minne haluaa ja saa mielestään parhaan vastineen rahoilleen. Markkinataloutta yksinkertaisimmillaan, myös teille sosialisteille.

  Joo siis ymmärsitkö mitään tekstistä, luulen tuon kommentin perusteella ettei oikein auennut. Jos pyydetään ajatuksia niitä voi myös antaa, tuossahan nimenomaan oli kyse siitä miten saada houkuteltua niitäkin harjoittelijoita joita on suuri määrä hallien käyttäjistä. Kyllä olen ollut halleissa harjoittelemassa varmaan yhteensä 200 kertaa vuosien aikana ja jonkinlainen kuva muodostunut siitä mikä voi toimia ja mikä ei. Se on varmaa että ylihinnoittelulla kilpailjoihin nähden ei sisääntulevat eurot riitä, ne äänestää juurikin jaloillaan, eivätkä puhu mitään. Sen jälkeen ihmetellään miten tässä näin kävi eikä ymmärretä mistä se johtui.

  Kuten sanoin kaksi yhdellä paikalla lyö enemmän palloja kuin yksi, sanotaan nyt se 2,5 euroa enemmän, lisämaksu 5€. Tuossa on jo tullut puolet toisen lyöntipaikan hinnasta. lIsäksi jää yksi lyöntipaikka vapaaksi, ainakin ruuhka-aikana sen arvo on juurikin sen 15€ + pallot, pitkällä juoksulla sen arvo voisi olla noin puolet siitä eli noin 7€. Nyt ollaan jo kuvitteellisesti suurinpiirtein 50-50 tilanteessa.Lisäksi sisään tulee enemmän muista palveluista maksajia. Kuten sanoin lopputulos voi hyvinkin olla yhtä hyvä tulojen suhteen kuin se, että paljon harjoittelijoita jää kokonaan tulematta niiden toisten vaihtoehtojen takia, ei ole tarvetta äänestää jaloillaan.

  #198027 Ilmoita asiaton viesti

  Tuo santsikuppi on erittäin hyvä idea sellainen oli käytössä golfsatamassa, hintaa en muista sen taisi saada puoleksi tunniksi tai tunniksi ja ehkä se oli jotain puolet lyöntipaikan normaalista tuntihinnasta. Käytettiin aika usein, kun jokin pikkujuttu jäi mieltä kalvamaan.

  Erittäin hyvä idea saada lisätuloja, jos paikkoja on vapaana.

  #198028 Ilmoita asiaton viesti

  liittojumala kirjoitti: (9.11.2015 19:41:27)
  ”Jäisi turhat spekuloinnit pois ja asia olisi sillä selvä.”

  Onneksi Rauski hankkii jo rahoitusta omalle hallilleen ja hinnoittelee sen sitten tahtonsa mukaisesti. 🙂 Jätettäisiinkö nyt kuitenkin nämä lokkimaiset sosialisointiyritykset golfkentille.

  Vai olisiko sittenkin parasta äänestää jaloillaan kuten me muutkin kuluttajat? Kukin menee sinne minne haluaa ja saa mielestään parhaan vastineen rahoilleen. Markkinataloutta yksinkertaisimmillaan, myös teille sosialisteille.

  liittojumala yrittää opettaa 🙂

  … mutta tässä kuviossa ME olemme asiakkaita ja osaamme toki äänestää jaloillamme … mutta osaamme myös antaa palautetta hinnoittelusta ja toivoa reagointia asiakaspalautteeseemme … ja jos asiakkaita ei kuunnella, seurauksena voi olla jaloilla äänestäminen.

  … hyvä, että näistä hinnoitteluista ja menettelytavoista käydään avointa ja rakentavaa keskustelua ja se lienee melkoinen palvelus myös palveluiden tuottajille.

  Hyvä Rauski erityisen rakentavasta ja konkretiatasolle menevästä palautteesta

  #198029 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ymmärränkö nyt oikein, jotta yleensä pääsee sisään halliin, pitää maksaa tuo sisäänpääsy/paikkamaksu 13/15 euroa ?
  Tällä saa sitten käyttää tunnin lyöntipaikkaa ja vaikka loppupäivän lähipelialuetta ?

  Ja jos haluaa mennä kahville tai sippailemaan, se maksaa sisäänpääsy maksun ?

  Vai voiko mennä vaan kahville, jolloin ei ole sisäänpääsy maksua ?

  Nämä olisi hyvä selventää, vai olisiko ?

  #198030 Ilmoita asiaton viesti

  turhake kirjoitti: (10.11.2015 19:40:46)
  Ymmärränkö nyt oikein, jotta yleensä pääsee sisään halliin, pitää maksaa tuo sisäänpääsy/paikkamaksu 13/15 euroa ?
  Tällä saa sitten käyttää tunnin lyöntipaikkaa ja vaikka loppupäivän lähipelialuetta ?

  Ja jos haluaa mennä kahville tai sippailemaan, se maksaa sisäänpääsy maksun ?

  Vai voiko mennä vaan kahville, jolloin ei ole sisäänpääsy maksua ?

  Nämä olisi hyvä selventää, vai olisiko ?

  Vastaan: Sisäänpääsymaksu on muutettu lyöntipaikkamaksuksi, ilmeisesti kiitos tämän keskustelupalstan. Itselleni on hieman epäselvää, että jos haluaa mennä harjoittelemaan lähipeliä, kun toinen lyö yhdellä paikalla johon ei siis käytänössä ole asiaa, ellet ole ostanut toista paikkaa. Niin pääseekö jollain hinnalla vaan pelkästään lähipelialueelle. Mun mielestä tuolla ei nyt ole otettu huomioon ihan kaikkia vaihtoehtoja ja erilaisia asiakasprofiileja. Seasonissa pääset lähipelialueelle 5€ maksulla, jos on vapaa seurojen harjoituksista, mitä se ei iltaisin ole useinkaan.

  Toivottavasti tähän tulisi joku selvyys. Pelisäännöt selviksi alusta saakka, ei siitäkään tule oikein mitään, että täytyisi käydä vaikka neuvottelmassa joka kerta mitkä teidän pelisäännöt on ja pääsekö lyömään samalle paikalle vai ei ja voiko mennä lähipelialueelle.

  Itse toivon, että hallista tulee niin upea ja lähipelialueet ovat oikeasti ammattilaisen suunnittelemat, jossa voi harjoitella erilaisia chippejä riittävän pitkältä matkalta kesän pelejä ajatellen. Puttaamisessa otetaan myös huomioon, että on alue jossa oikeasti voi harjoitella suoria putteja ja erilaisten breikkien vaikutuksia (esim 0 asteesta –> liki 2 asteeseen), tätähän ei Seasonista ja Malmilta käytännössä löydy, hirveä etsiminen missä se suora linja nyt menee tai arvata paljonko se breikki on. Pohjat oikeasti kuntoon, kuten me tehtiin duunipaikan harkkahallissa, tosin se on liian lyhyt vain noin 13 metriä, jossa suora osuus on enintään noin 7 metriä. Tuplabreikki olisi loistava, jossa kaltevuus muuttuu eripuolilta lähestyttäessä. Puttimaton stimp mennäänkö vasta- vai myötäkarvaan olisi loistavaa, eli siis kartta vaikka seinällä, jossa olisi myös greenien kallistuksia merkitty kuten kilpailuissa. Nyt alkaisi vaikuttamaan aika hyvältä harjoittelun kannalta. Hyvästä kannattaa aina maksaa.

  #198031 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Rauski kirjoitti: (10.11.2015 21:37:32)
  Puttaamisessa otetaan myös huomioon, että on alue jossa oikeasti voi harjoitella suoria putteja ja erilaisten breikkien vaikutuksia (esim 0 asteesta –> liki 2 asteeseen), tätähän ei Seasonista ja Malmilta käytännössä löydy, hirveä etsiminen missä se suora linja nyt menee tai arvata paljonko se breikki on.

  Eikös tuo pidä siellä kentälläkin ’arvata’..?

  Ja emoji perään.

  Rauski kirjoitti: (10.11.2015 21:37:32)
  Puttimaton stimp mennäänkö vasta- vai myötäkarvaan olisi loistavaa, eli siis kartta vaikka seinällä, jossa olisi myös greenien kallistuksia merkitty kuten kilpailuissa.

  Onko jossain FT:n kisassa ollut tuommoisia? Ei ole tullut itselle vastaan. Vähän isommissa karkeloissa noita toki on.

  Stimpin merkitseminen näkyville on erinomainen ajatus.

  #198032 Ilmoita asiaton viesti

  KL kirjoitti: (10.11.2015 22:36:39)

  Rauski kirjoitti: (10.11.2015 21:37:32)
  Puttaamisessa otetaan myös huomioon, että on alue jossa oikeasti voi harjoitella suoria putteja ja erilaisten breikkien vaikutuksia (esim 0 asteesta –> liki 2 asteeseen), tätähän ei Seasonista ja Malmilta käytännössä löydy, hirveä etsiminen missä se suora linja nyt menee tai arvata paljonko se breikki on.

  Eikös tuo pidä siellä kentälläkin ’arvata’..?

  Ja emoji perään.

  Rauski kirjoitti: (10.11.2015 21:37:32)
  Puttimaton stimp mennäänkö vasta- vai myötäkarvaan olisi loistavaa, eli siis kartta vaikka seinällä, jossa olisi myös greenien kallistuksia merkitty kuten kilpailuissa.

  Onko jossain FT:n kisassa ollut tuommoisia? Ei ole tullut itselle vastaan. Vähän isommissa karkeloissa noita toki on.

  Stimpin merkitseminen näkyville on erinomainen ajatus.

  Joo no Nordicleaguen kisoissa on merkitty, ja jos et ole heittänyt pois greenikarttaa niin sitä voi hyödyntää myös FT:llä. En tosin muista onko niitä ollut samoilla kentillä ja me ollaan heitetty ne pois. 🙂 Niin ja tarkoitus on oppia ymmärtämään miltä erilaiset breikit näyttää ja oppia pallon käyttytymistä niissä, tosin ei siinä ikinä keinomatoilla oikeisiin olosuhteisiin päästä, mutta hieman lähemmäksi kuitenkin. Jos merkitys on 1 lyönti/kierros niin kolmen kierroksen kisassa sijoitus voi olla noin 10-25 sijaa parempi.

  #198033 Ilmoita asiaton viesti

  turhake kirjoitti: (10.11.2015 19:40:46)
  Ymmärränkö nyt oikein, jotta yleensä pääsee sisään halliin, pitää maksaa tuo sisäänpääsy/paikkamaksu 13/15 euroa ?
  Tällä saa sitten käyttää tunnin lyöntipaikkaa ja vaikka loppupäivän lähipelialuetta ?

  Ja jos haluaa mennä kahville tai sippailemaan, se maksaa sisäänpääsy maksun ?

  Vai voiko mennä vaan kahville, jolloin ei ole sisäänpääsy maksua ?

  Nämä olisi hyvä selventää, vai olisiko ?

  Voi mennä vaan kahville, sisäänpääsymaksu tarkoittaa tässä tapauksessa lyöntialuetta. Vähän kuin kisahallissa voi mennä kahvilan puolelle, mutta portista läpi kun painut lyöntipaikoille.

  ’Avoimella puolella’ tulee olemaan myös muunmuassa PeGon suuri liike jne, kisakatsomo (urheilua 28h/päivä), kahvila/baari (C-oikeudet).

  Hyvä kysymys tuo lähipelialue. En viitsi vastata varmuudella, mutta muistaakseni se olisi ostettavissa myös erikseen halvemmalla hinnalla. Se täytyy täsmentää hinnastoon.

  Selvittelen tännekin näihin kysymyksiin vastauksia. JA EHDOTTOMASTI TÄRKEÄÄ, että täältä tulee mielipiteitä ja ehdotuksia. Ei kaikkia tietenkään voi toteuttaa eikä miellyttää, mutta kuuntelemallahan sitä yleensä asioita oppii.

  – Nikke

  #198034 Ilmoita asiaton viesti

  kikke47 kirjoitti: (10.11.2015 23:49:44)

  turhake kirjoitti: (10.11.2015 19:40:46)
  Ymmärränkö nyt oikein, jotta yleensä pääsee sisään halliin, pitää maksaa tuo sisäänpääsy/paikkamaksu 13/15 euroa ?
  Tällä saa sitten käyttää tunnin lyöntipaikkaa ja vaikka loppupäivän lähipelialuetta ?

  Ja jos haluaa mennä kahville tai sippailemaan, se maksaa sisäänpääsy maksun ?

  Vai voiko mennä vaan kahville, jolloin ei ole sisäänpääsy maksua ?

  Nämä olisi hyvä selventää, vai olisiko ?

  Voi mennä vaan kahville, sisäänpääsymaksu tarkoittaa tässä tapauksessa lyöntialuetta. Vähän kuin kisahallissa voi mennä kahvilan puolelle, mutta portista läpi kun painut lyöntipaikoille.

  ’Avoimella puolella’ tulee olemaan myös muunmuassa PeGon suuri liike jne, kisakatsomo (urheilua 28h/päivä), kahvila/baari (C-oikeudet).

  Hyvä kysymys tuo lähipelialue. En viitsi vastata varmuudella, mutta muistaakseni se olisi ostettavissa myös erikseen halvemmalla hinnalla. Se täytyy täsmentää hinnastoon.

  Selvittelen tännekin näihin kysymyksiin vastauksia. JA EHDOTTOMASTI TÄRKEÄÄ, että täältä tulee mielipiteitä ja ehdotuksia. Ei kaikkia tietenkään voi toteuttaa eikä miellyttää, mutta kuuntelemallahan sitä yleensä asioita oppii.

  – Nikke

  Hyvä Nikke aktiivisuudesta ja avoimuudesta kuunnella ehdotuksia.

  Jotenkin nykymaailmaan istuu huonosti kiinteät hinnoittelut ja ’tule paikanpäälle, niin katsotaan’ ajatus. Voisiko hinnoittelu hinnoittelu olla dynaamisempi:
  – paikan voi varata (ja no show’n ehkäisemiksi myös maksaa) netissä
  – netissä hinnoittelu voi elää tilanteen mukaan
  – netissä on helppo tarjota paikkoja kahdelle yhden hinnalla
  – netissä voi myös rakentaa paketteja tyyliin ’viisi varausta kolmen hinnalla’ vain tänään
  – netissä voit myös varata oheispalveluja, kuten pro tai trackmaniä tai puttiklinikkaa tms
  – kun menet paikan päälle, tiedät varmuudella että sinulla on paikka
  – myös äkkilähdöt matkanjärjestäjien tapaan mahdollisia, mutta vain netissä
  – toivottaavasti uudet liikuntasetelit ovat myös käytettävissä netissä … tai sitten varauksen maksu on ’katevaraus’, joka sitten perutaan, jos maksaa liikuntasetelillä tai ’kausikortilla’
  – kiinteä listahinnoittelu koskee siis vain paikan päälle tulevia

  #198035 Ilmoita asiaton viesti

  Milloin halli aukeaa ? Taitaa pikkuisen tiedotusvastaavan touhu olla hakemisessa ?

  #198036 Ilmoita asiaton viesti

  Kovin oli torstaina Vuosaaren kentältä katsottuna kesken rakennustyöt..

  #198037 Ilmoita asiaton viesti

  Halli nousi sunnuntaina illalla. Kävin eilen paikalla ja paljonhan hommaa on vielä tehtävänä. Tänään tulee lamppua, huomenna aletaan tekemään lähipelialuetta. Samaan aikaan ilmeisesti alkaa nousemaan lyöntipaikat kahteen kerrokseen jne.

  Viesti oli vähän sen henkinen, että jouluna ei missään nimessä lyödä, mutta tähtäys on asetettu, että ennen uutta vuotta saataisiin avattavaan kuntoon.

  Halli pystyssä – mitä seuraavaksi?

  – Nikke

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Planmeca golf