23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Planmeca-Areena

Etusivu Foorumit Yleistä Planmeca-Areena

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kävin kesän jälkeen ekan kerran Planmecassa Vuosaaressa ja kieli pitkällä odotin, että joko noi puttimaton ja chippi alustan rypyt, jotka siellä on ollu hallin avauksesta lähtien, olisi oikaistu. Mutta kun ei, niin ei!

    Sen verran vois kyllä Plankun puuhamiehet arvostaa harrastajia, että laittasivat noi haittaavat elementit kuntoon. Koko kesä olis ollu aikaa kyllä…

    Onhan siellä ryppyjä, mutta aina sieltä joku suunta on löytynyt putata. Itseäni häiritsee enemmän nopeus, ei ole kotimaan kentillä osunut noin nopeita greenejä.

    Chippi alueelle häiritsee pallon ihmeelliset pomput, kyllähän sen näkee putoaako pallo sinne minne yrittää, mutta olisi se kiva jos voisi oikeasta yrittää palloa kippoon.

    Meille harjoittelijoille kritiikkinä, voisimmeko kerätä ainakin itse lyömämme pallot pois chippi alueelta.

    Ne ihme pomput johtuu ihan siitä alustasta, joka on huonosti kiinnitetty ja muutenkin materiaaliltaan sangen erikoista. Joku varmaan sanoo, että onhan se tyhjää parempi, toki näin, mutta materiaalina varsin luokaton. Jos vertaa Intergreensin vastaaviin alustoihin, mitä on Seasonissa, Malmilla ja monissa pienemmissä paikoissa maakunnassa, niin taso on aivan toinen. Olen samaa mieltä, että ihan harmittaa Vuosaaren hallin pitäjien puolesta, kun eivät saa noita asioita korjattua pitkien kesien aikana. Laiskuutta? Rahan puutetta? Tiedä häntä, mutta kyllä siinä vähän maksavia asiakkaita aliarvioidaan.

    Hyvä huomio toi viimeinen! Mä kerään palloni pois ihan kunnioituksesta muita lajin harrastajia kohtaan, mutta valitettavan usein kerään myös muiden pallot…

    Valitettavan? Aina välillä joutuu sanomaan noi on kyllä minun ProoVeet 😉

    Matolta lyötäessä kun on hieman ”pidempi” niin miten kompensoitte sen?
    Pitäiskö vaan sukat jalassa antaa mennä ?

    #1302683 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onhan tuo pääosin ihan hyvä paikka. Pomput on mitä on lähipelialueella, mutta se nyt on pieni asia. Itseä eniten häiritsee että lyöntipaikat ovat todella lähekkäin, eli täytyy olla todella tarkkana että ei vahingossa osu mailalla ketään. Alakerrassa on myös melko hämärää, tiedä sitten onnistuisiko lisävalot.

    Muuten ihan rento meininki ja ei noita hyviä sisäharjoitustiloja nyt liikaa ole. Muutaman Trackmanin kun saisivat vielä lisää, taitaa olla kustannuskysymys.

    Vantaankosken uudessa paikassa en ole vielä käynyt, on kuulemma hieno.

    #1302684 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eikös se Vantaankosken paikka ole suljettu?

    Saako planmecalla kuka vain käyttää trackmania, mitä kustantaa, en ainakaan sivuilta löytänyt mitään infoa?

    Minä ainaki. Saattaisin maksaa 10-20€ +lyöntipaikka maksu jos silloin tällöin pääsisi lyömään trackmaniin.

    #1302758 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei se Vantaankosken hieno paikka ole ”suljettu”, mutta sinne pääsee sisään vain, jos on oikean seuran/yhtiön (=omistajien) jäsen/osakas.

    #1302759 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä tarkennus, minulle sama asia kuin suljettu kun en sinne pääse harjoittelemaan.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Planmeca-Areena

Etusivu Foorumit Yleistä Planmeca-Areena