23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Piste PH-caselle

Etusivu Foorumit Yleistä Piste PH-caselle

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Golfliiton sivuilla on tj Rantasen perusteellinen selvitys tapaus PH:sta. Kuten arvailtiin, ratkaisun taustalla on paljon isommat linjaukset kuin maan kuuluisimman hiekkalaatikon omiin neniinsä tuijottavat toimijat arvasivat.

    Nimetön

    Tuosta M Rantasen kirjoituksesta näkee hyvin, millaisessa pakkoavioliitossa osakeyhtiö ja golfliiton jäsenseura joutuvat keskenään elämään. Yhteen tälläkin palstalla törmäävät tämän tästä ’Minunkenttäniosakkaat’ ja erilaisilla muilla oikeuksilla pelaavat ja molemmilla on omat täysin ymmärrettävät näkemyksensä ja yhteisenä intohimona ilmeisesti pelata golfia.

    Iso haaste golfliitolle on löytää mainittuja muita tapoja lisätä tarjontaa. Tänään uutisoitiin Hesarissa P-heinän laajennushankkeesta. Vastaavia poliittisia jarruja tulisi tuskin millekään ns. kansanlajille, vaikapa hiihtoalueen laajennukselle. Golfin imago voinee muuttua vain kilpailumenestyksen kautta. Haaste on myös ottaa vastaan mahdollinen junioribuumi jos tytöt ja pojat maailmalla menestyvät.

    Nyt kun tähän pistettä ollaan laittamassa, niin kaikesta huolimatta haluan vielä kommentoida tätä asiaa.

    Golfin profiili ei nouse kilpailumenestyksen avulla, vaikka sekin varmasti meidän golfareiden sydämiämme toki lämmittää. Ei, vaan meidän eri tasoilla pelaavien ja toiminnassa mukana olevien pyyteettömällä yhteistyöllä ja kliseisen yhden köyden vetämisellä.

    Valitettavasti näyttää olevan niin, että golf todellakin on elämää suurempaa ( tunnustan ja allekirjoitan) ja nekin henkilöt, jotka yhteiskunnan eri tasoilla pystyvät rakentamaan menestyvää uraa ja viemään hankkeita eteenpäin oman sekä yhteisen edun nimissä, epäonnistuvat tässä siirtyessään golfhankkeisiin. Tämä on yksi suurimmista Mulliganin säännöistä, ota golfhanke vetääksesi ja saat samalla roppakaupalla vihamiehiä ja muutut samalla itsekin nipottavaksi, mustavalkoisesti ajattelevaksi pikkunilkiksi, joka luulee voivansa sanella muille, miten asioiden tulisi olla.

    Mikäli golfista voitaisiin edes ajatella yhteiskunnallisesti ja erityisesti sosiaalisesti hyväksyttävää, ei väheksyttävää, liikuntalajia (ulkoilu), tulisi meidän pystyä näkemään metsä puilta ja luopua kuppikuntaisuudesta. Olisi jo vihdoin aika tehdä työtä yhdessä yhteisen toiminnan eteen.

    On toki tunnustettava, että eri liikunnan järjestöissä toimineena olen kyllä nähnyt miltei samanlaista kuppikuntaisuutta, pikkupoikamaisuutta ja turhamaista oman edun tavoittelua muidenkin lajien parissa, valitettavasti. Lajimme jakaa kuitenkin ihmisten mielipiteitä enemmän kuin mikään muu laji, se johtunee lajin vanhoillisisista tavoista ja perinteen riippakivestä. Jokainen, joka haluaa uudistaa etikettiä, vaikka hyvät tavat muistaenkin, on golfyhteisön vanhojen herrojen mustalla listalla ja uudistajia muitetaan keksimällä lisää kieltoja ja ohjeita, joilla ei ole enää mitään tekemistä nykypäivän kanssa.

    Tästähän on hyvä jatkaa… ?

    Nimetön

    Miten te jaksatte jauhaa Paloheinästä, mokomasta pellonreunasta. Parhaimmillaankin se on harjoitusalue, joksi se mielestäni pitäisi vielä selvemmin muuttaa. Mielestäni koko pelikenttä tulisi sulkea pilaamasta ulkoilualuetta.

    Nimetön

    ’HCG – Jäsenyys golfliitossa sekä tasoituskortit

    Koska golfliitto on päättänyt kokouksessaan hyväksyä meidät jäseneksi vasta ensi kauden jälkeen, niin joudumme turvautumaan hyvin valmisteltuun varasuunnitelmaamme.

    Seuran toiminta jatkuu kuten ennenkin, kehitämme toimintaamme entistä paremmaksi, mutta golfliiton jäsenyyden puuttuessa, joudumme ottamaan golfliiton tasoituskortit niitä tarvitseville muualta.

    Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Kuusvaaara Golfin kanssa.

    Yhteistyösopimuksen puitteissa, tarjoamme tasoituskortit heidän seuraansa, mutta hoidamme kaikki käytännön toimet paloheinästä.

    Jäsenelle tämä näkyy ainoastaan siinä että tasoituskortissa tulee lukemaan HCG:n tilalta KvG, kunnes saamme jäsenyyden.

    Tasoitukset sekä tasoituksiin liittyvät muut toimenpiteet hoidetaan paloheinän caddiemasterin kautta.

    Tasoituskortin hinta on 120€ (juniorit 60€) ja maksetaan käteisellä

    caddiemasterille korttia lunastattaessa, joka tilittää ne kuusvaaralle

    eteenpäin. Kortin saadaksesi, olethan yhteydessä caddiemasteriin.

    Samalla jäsenyyden siirtyessä, jäseneksi jo hyväksytyt ja maksunsa maksaneet, eivät joudu maksamaan puuttuvaa osaa (50%) vuosimaksuista. ts. saamme pelata ns. puoleen hintaan koko kauden paloheinässä. Kiitos yhtiön joustavuuden.’

    Yleensä kun lainataan tekstiä jostain niin lähde ilmoitetaan. Muuten, 400 eurollahan olisikin saanut pelioikeuden golfkentällekin.

    Pakko on minunkin panna lusikkani soppaan, sillä olen jo pitkään päivittäin sivusta seurannut mielenkiintoista keskustelua aiheesta ja varsinkin sen vierestä.

    Poikkesin tänään päivällä ao. areenalle ihan omin silmin katsomaan miltä tuo taistelutanner näyttää.

    Olisin kokeillut rangepallojen värinpäästöä, mutta sadekuuro pakotti piipahtamaan sisätiloihin. Ravintolasta oli vaikea löytää vapaata paikkaa, sillä juuri päättäjäisiään viettävä junnukoulu täytti

    iloisella sorinallaan klubiravintolan. Hymyilevä tarjoilija ja kevään paras pihviateria saivat viimeistään minut oikein mietteliääksi, että miten kummassa näin kivassa miljöössä voi kyteä niin mehevä riita kuin olen lukea saanut.

    En aio vielä panna pistettä PH-caselle vaan tulen piipahtamaan paremmalla ilmalla uudestaan ja saatanpa kiertää kentänkin, ihan uteliaisuuttani, en liittyäksi kumpaankaan seuraan, vaan ymmärtääkseni ehkä hieman paremmin mistä puhutaan ja kirjoitellaan.

    Hienoa että ruoka on siellä parantunut.

    (kaksi kertaa todella pahasti pettynyt)

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Piste PH-caselle

Etusivu Foorumit Yleistä Piste PH-caselle