16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Pisin väylä

Etusivu Foorumit Yleistä Pisin väylä

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Terve! Palatakseni tuohon pisin kenttä keskusteluun. Anteeksi epähuomioni, mitä tarkoitettiin, sama pää ku on kesät talvet. Heittäkää ajatuksianne Suomen pisimmistä väylistä sekä valkoisilta, että keltaisilta ja miksei punaisiltakin. Hauskoja pelihetkiä kaikille!

    Pickala Seasiden 4 on kohtuullisen pitkä.

    517 keltaisilta, 556 valkoisilta.

    Ei varmasti Suomen pisin, mutta kyllä siinäkin välillä tekemistä on.

    Suomesta ei taida löytyä yhtään par-6 väylää, lähin taitaa olla Ruotsissa. Jenkeissä missä kaikki on isompaa, myös väylät on pitkiä, pahimmillaan yli 800 jaardia.

    Pisin väylä minkä olen pelannut on Koski-Golfin 18(par 5), keltaisilta 510m ja valkoisilta 560m. Kerran olen päässyt pelaamaan sen par 6:na ja matkaa oli hulppeat 650 metriä!!!Hyvän avauksen jälkeen jouduin vielä kiskaisemaan kaksi kertaa väyläpuulla ennen kuin pääsin edes griinin lähelle…

    Nimetön

    Ruukkigolfin 14. väylä Par5

    valk. 603m
    kelt. 555m
    sin. 512m
    pun. 464m

    Toi Ruukkigolfin 603m pitkä on ihan tekemällä tehty yli 600metrinen jotta saataisiin niinkin tasottomalle kentälle jotain ihmeellistä. Valkoinen tii on viety aivan tontin rajoille.

    EFC

    Tää nyt ei liity varsinaisesti väylän pituuteen, mutta suurin näkemäni ero keltaisen ja punaisen teen välillä on Ruuhikosken viimeisellä väylällä, jossa punainen tee on noin 140 m lähempänä kuin keltainen. Aika hyvä paikka ’metsästää’ teekaljoja.

    Nimetön

    Ruukin 14 on ainakin ihan mielenkiintoinen seikkailu, olipa tekemällä tehty tai ei. Jos pääset kolmella päälle, niin tiedät onnistuneesi. Väylän yli menevät poikittaiset ojat lisäävät haastetta. Tosin väylän kunnosta voi olla montaa mieltä; ainakaan viime kesänä ei ollut aivan Suomen parhaiten hoidettuja väyliä. Ei Ruukki mielestäni ’tasoton’ ole, pikemminkin urheilullinen ja haastava. Varsinkin eka puolisko on kiva ja maastoltaan vaihteleva. Kannattaa kokeilla. Ja slaissareille kassillinen palloja mukaan 4. väylää varten.

    Nurmijärven C-lenkin viimeinen väylä C9:

    -valk. 575

    -kelt. 541

    -pun. 426

    Väylä on lähes 270 asteinen dogleg, hyvä lopetusreikä kilpailuille!

    Pari vedenylitystä, birkku palkitaan luksusristeilyllä…

    Jos oikein muistan niin Nurmijärven C9 oli sellanen (tupladogleg) pilailuväylä jossa ei oikein voi edes lyödä yli 200m avausta, kakkoslyönnistä puhumattakaan… Siinä sitten hyvä lopetusväylä kisalle. (tai sitten ei)

    Väylä kuvaa koko kenttää avaus pw doglegin mutkaan ja sw päälle… Voi kentästä tehdä haastavan muutenkin kuin kikkailulla.

    Olen samaa mieltä EireGolfin kanssa. Ruukki on hyvä paikka yrittää pudottaa tasoitusta ja siellä todellakin vaaditaan suoria lyöntejä tehdäkseen tulosta. Outit ja muut kenttää vaikeuttavat jutut on täällä Ruukissa otettu huomioon. Väylien ja griinien kunnosta voidaan olla montaa mieltä, esim. verrattuna St.Laurence golfin griineihin. Ruukissa griinit erittäin liukkaat ja pitämättömät. Jos 14.väylä pääset kolmella päälle keltaisilta kannattaa olla ylpeä itsestään.

    Kyllähän Griinien pitää olla liukkaat ja pitämättömät jotta tulisi haastetta, ellei ole 85v. seniori tai minkätahansa ikäinen nainen. Kyllä siihen palloon pitäisi saada senverran alakierrettä että se pysähtyisi sen kierteen ansiosta eikä vain kitkan takia.

    Ei golfin ole tarkoitus olla helppoa.

    Joo no eiko tässä ollut nyt kyse niistä pisimmistä väylistä eikä golfin helppoudesta ja greenien pitävyydestä. Mun mielestä toi pickala seasiden nelos väylä on valkosilta joku 560/570m ja se on mun mielestä aika pitkä… ja sti st. laurencen c5/kalkkipetteri5 väylä on valkoisilta joku 430m par4

    että silleen…

    Nimetön

    MLGK:n väylä 13, par 4, keltaselta 415m ja älyttömän kapea… Pakko avata raudalla. Jatkolyönnin onnistuttava, jos meinaa birkkua putata… Ei ole onnistunut kertaakaan!

    mitä ootte mieltä ruukkigolfin väylä 14. backteeltä vaivaset 604m ja klubitiiltä 555m. et silleen

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Pisin väylä

Etusivu Foorumit Yleistä Pisin väylä