23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Pisin Daraivi?

Etusivu Foorumit Yleistä Pisin Daraivi?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä mahtaa olla tän keskustelupalstan pisin draivi ja kuka pitkälyöntisin pelaaja? Itse en siihen kastiin kuulu!! (heh) Eli mittoja kehiin!!! (kentällä mitattuna–ei rangella–kenttämerkkien mukaan!!)

    Tutkippas aikaisempia keskusteluja, niin sieltä löytyy pitkä keskustelu aiheesta!

    ’Lähipeli ratkaisee’, Tom Watson

    Itselläni pisin draivi pelissä on ollut puu 3:lla n. 220 metriä. En omista ’toimivaa’ draiveria. Odotan innolla maahantuojien demovierailuja, jotta asia saataisiin korjattua.

    Pisin draivi, jota olen ollut todistamassa lyötiin pari vuotta sitten Golf Talman Master -kentän väylällä nro. 7 (par 4; 270 metriä jyrkkään ylämäkeen). Olin kyseisen väylän griinillä valmistautumassa puttiin, kun vieras pallo pyöri nilkoilleni. Hetken aikaa olimme pelikaverini kanssa ihmeissämme, että mistä hemmetistä tuo ilmestyi. Sitten huomasimme, että alhaalta lyöntipaikalta vilkutetaan meille ja ko. ryhmän toinen lyöjä on jo valmistautumassa aloituslyöntiin. Se lyönti jäi 10 metriä edellisestä lyöjästä. Ryhmässä oli vielä kaksi muuta, jotka löivät myös griinin tuntumaan.

    Kun samanlainen ’lähentely’ jatkui vielä seuraavilla kahdella väylälläkin, niin päästimme ryhmän suosiolla ohitse. Kyseessä oli neljä 25 – 35 vuotiasta pelimiestä, jotka pelasivat keltaisilta tii-merkeiltä vielä meidät ohitettuaankin.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Pisin Daraivi?

Etusivu Foorumit Yleistä Pisin Daraivi?