15. – 23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][13]
KilpailuaSuomalaista

PING

Etusivu Foorumit Yleistä PING

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #190722 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Moi Mietiskelen uutta rautasettiä ja parhaalta on tuntunut Pingin i3 O-size regularvarrella. Onko kokemusta näistä mailoista, tai muita suosituksia? Kaikki kommentit tervetulleita… Pelailen hcp:llä 21 ja rauta-5 lentää 150m Janne

  #523076 Ilmoita asiaton viesti

  Olin itse juuri samassa tilanteessa muutama viikko sitten. Hcp oli 18 ja vanhat raudat tuntuivat jääneen ’pieneksi’. (Halpismailat stiff-graffavarrella). Otin erilaisia mailoja (Ping i3 O-size, Taylor Made 320, Mizuno MX-20 ja Wilson Deep Red) kokeiluun, ja Pingit reguvarrella tuntuivat parhaalta kourassa ja rangella.

  Tämä vaikutelma havaittiin todeksi ekalla 9r-kiekalla, millä pisin koskaan lyömäni r3 piteni 180m->200+m ja r4 n 160m->190m. Eka täysi kierros taas toi uuden lyöntipelienkan (6 alle tasoitukseni), händärin putoamisen ja ylivoimaisen oman griiniosumaennätykseni (voi voi kun putti vaan olisi kulkenut vähän paremmin… 🙂

  Ok, mulla on takana tosin myös pitkä jakso pelaamatta yhtään kierrosta kuitenkin harjoitellen. Eli swingiinkin joku viisasten kivi on saattanut löytyä, uusille mailoille ei ehkä kaikkea kunniaa voi antaa. Mutta kuitenkin musta tuli Ping-fani laakista. =)

  #523077 Ilmoita asiaton viesti

  Ja vielä edelliseen, ne uudet mailat on siis teräsvartiset, vähän painavampi varsi tuntuu rauhoittavan mun lyöntiä sopivasti.

  #523078 Ilmoita asiaton viesti

  Ping-I3 olen pelannut nyt kohta kaksi vuotta. Ei voi moittia mitenkään kyseisiä mailoja. Mailoja valitessa kannattaa huomioida lavassa oleva väritäplämerkintä. Eri väreillä merkityt mailat sopivat eripituisille pelaajille. Mitoitusohjeet löytyy Pingin sivuilta netistä.

  Mailat ovat alapainotteiset, joten osuman on oltava tarkka. Lyntien pituudet ovat hyvin konrollissa. Esim r7 lyö normaalisti 140-150m. W sellaisen 110m. Voin suositellä lämpimästi :-))

  #523079 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen pelannut kohta kolme kautta i3 bladeilla ja olen todella tyytyväinen.

  Älä vain mene halpaan ja osta mailoja fyysisten mittojesi mukaan, vaan mene kauppaan joka osaa mitoittaa mailasi svingisi mukaan, niin saat varmasti sopivat.

  Omien mittojeni mukaan olen standardi, mutta svingin mukaan 1-2 astetta pysty.

  #523080 Ilmoita asiaton viesti

  Testasin itse myös kyseisiä mailoja mutta tuntuivat hieman raskailta.Osuman tuntuma kyllä miellytti.Kokeile uusia titun DCI 822 OS mailoja, itse päädyin sellaisiin.

  #523081 Ilmoita asiaton viesti
  r2

  Erittäin hyvät mailat, joskin aika kallis setti. Itsellä i3 Oversizet, mustalla täplällä ja kaikin puolin regulariasetuksilla. En itse oikein usko normaalivartaloisena tuohon sovittamisen autuuteen..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä PING