23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Ping Redwood Zing

Etusivu Foorumit Välineet Ping Redwood Zing

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kokemuksia vielä kenelläkään tuotteesta?

    olen kuolannu kyseisen kepin perään. olen kokeillut ja olisin tehnyt kaupat jos olisi ollut edes 35” varsi, muttakun oli 33”. minulla löytyy 12 erilaista ping putteria ja talviharjottelut on tehty 37´´ zing isopurilla. selkävaivaisena tuo pidempi varsi tuntuu mukavalta ja muutenkin zing istuu käteen hienosti. näen linjan sillä kristallinkirkkaana.

    Tuolla välinepuolella on myynnissä yksi 34-tuumainen. Putteria voi aina pidentää.

    Omaan bägiin kolahti muutama viikko sitten Ping Scottsdale ZB. Edellistä Odysseyn Two Ball XC-putteria pitänyt aina hyvänä. Joskus jopa suorastaan pakollisena varusteena. Nyt jotakin kertoja hallilla puttailtu ja todettu että voi olla putterilla ja putterilla eroa. Monta kesää bägissä kiertänyt two-ball ehkä hitusen tutumpi vielä kädessä. Mutta pajavasaran oloinen Pingiin verrattuna, joka laittaa pallon rullaamaan huomattavasti nopeammin. Yllättävän vakaa hieman huonommissakin osumissa, jotka kopsahtavat kevyesti lavassa. Swetari osumaa tuskin tuntee tai kuulee. Saihan tuo vielä Hot Listilläkin suitsutusta ja ilmeisesti ihan aiheesta. Redwoodista en osaa sanoa mitään..

    Ps. Hankin omani ennen Hot Listin julkaisua 😉

    Ebaysta noita löytyy kyllä, 35-tuumaisenakin. Hinnat postikuluineen taitavat pyöriä 100-200 euron haarukassa. Vuosi sitten oli nimittäin hakusessa saman sarjan ZB.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Ping Redwood Zing

Etusivu Foorumit Välineet Ping Redwood Zing