23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pickalan juorut?

Etusivu Foorumit Yleistä Pickalan juorut?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • No, mitäs yhtiökokouksessa puhuttiin? Vai vieläköhän kokous jatkuu (0:30), kun ei kukaan ole vielä ehtinyt aiheesta kirjoittelemaan?

    Kokous päättyi jo klo 21 kestettyään kolme tuntia. Kestostaan huolimatta kokous sujui hyvin ja asiallisesti.

    Ainoa asia, josta äänestettiin, oli hallituksen kokoonpano. Kaikkia kolmea erovuoroista hallituksen jäsentä henkilökohtaisine varajäsenineen ehdotettiin jatkokaudelle. Lisäksi kokouksessa ehdotettiin ’kapinaliikkeen’ piiristä neljää muutakin ehdokasta varajäsenehdokkaineen. Äänestyksessä vanha hallitus sellaisenaan sai ylivoimaisen äänten enemmistön eli yhtään uutta jäsentä/varajäsentä ei valittu.

    Hallitusasian ratkettua erittäin selvästi nykyisen hallituksen eduksi taisi ’kapinaliike’ havaita olevansa lopulta suhteellisen pienellä kannatuksella. Niinpä loput asiat menivätkin jo yksimielisesti ilman äänestyksiä.

    Yhtiökokous pitäytyi syyskuun ylimääräisen yhtiökokouksen rahoituspäätöksessä kolmannen kentän suhteen. Eli osakeantia ei tälläkään kertaa päätetty järjestää. Rahoitusasiaan palataan syksyllä 2005.

    Yhtiökokous hyväksyi myös nk. junioripelioikeudet yhtiöjärjestykseen. Tässä asiassa tosin hallitus veti oman ehdotuksensa pois, koska kokouksessa esitettiin asiasisällöltään käytännössä sama ehdotus, mutta tiukemmassa moodissa siten, että kaikki asiaan liittyvät detaljit vietiin yhtiöjärjestykseen saakka.

    Yhtökokous hyväksyi vuoden 2004 talousarvion ja sen pohjana olleen uuden hoitovastikkeen 530 euroa. Korotusta tässä on vuoden 2003 vastikkeeseen nähden lähinnä kolmannen kentän johdosta 80 euroa.

    Yhtiökokous valitsi jatkokaudelle myös nykyiset tilintarkastajat ja varatilintarkastajat. Tässä tosin merkittiin hallitukselle ohjeeksi, että seuraavaa valintakierrosta varten tulee tilintarkastustoimistoja kilpailuttaa.

    Lisäksi kokouksessa käsiteltiin lyhyesti erään osakkeenomistajan vaatimuksesta navettahankkeen vaihtoehdoksi kaavailtua suunnitelmaa, jossa golfkartanon tiloja olisi yhdistetty erään toisen osakkeenomistajan omistamiin asuinhuoneistoihin kartanossa ja näin saatu golfyhtiölle mm. toimisto- ja caddie master-tiloja. Keskustelu aiheesta kuitenkin tyrehtyi omaan mahdottomuuteensa, sillä asuinhuoneistot omistanut osakas vetäytyi kirjallisesti koko suunnitelmasta.

    Edelleen kokouksessa kuultiin arkkitehti JP Tuomaisen ansiokas selvitys golfyhtiön hallituksen hänellä teettämistä tilasuunnitelmista. Tässä esityksessään arkkitehti ampui yksiselitteisesti alas mahdollisuudet korvata navettasuunnitelma kartanon tiloilla, jota oli siis jo hallituksen toimesta aiemmin tutkittu. Samoin kävi ilmi, että uudisrakentaminen olisi kalliimpaa kuin navetan saneeraus. Ja edelleen arkkitehti piti kuolleena syntyneenä ajatusta, että Pickalan golfmaisemaan alusta asti oleellisesti kuulunut navetta purettaisiin. Tämän arkkitehdin esityksen jälkeen eräs osakkeenomistaja väittikin kokouksessa spontaanisti, että ’viimeistään nyt moni osakas varmaan menetti sydämensä navettahankkeelle’.

    Toivoakseni pöly tämän jälkeen laskeutuu ja Pickalassa päästään jälleen kehittämään yhteisiä asioita selkeän luottamuslauseen saaneen nykyisen hallituksen johdolla.

    J.J. : ’Äänestyksessä vanha hallitus sellaisenaan sai ylivoimaisen äänten enemmistön eli yhtään uutta jäsentä/varajäsentä ei valittu.’

    En ole tätä keskustelua kovinkaan tarkasti seurannut. Huomannut vaan, että kovasti tunteita nostattaa.

    Yksi pieni kysymys: Miten Pickalan osakkeet on jakautuneet? Eli onko jotain tahoa esim. Ry, jolla on esim. 400 eri sarjan osaketta ja näillä sitten esim. 10 kertainen äänivoima per osake? Tällä tyylillä yksi taho pystyy junailemaan hommat ihan miten haluaa. Tälläisiä järjestelyjä on olemassa. En vain tiedä onko näin Pickalassa. Eli tarkoituksena ei ole kyseenalaista hallituksen saamaa luottamusta. Kiinnostaa vaan sinänsä. Jos tälläistä järjestelyä ei ole niin sittenhän asia on vieläkin selvempi. Hommat rullaamaan ja keskitytään tästä edes Paloheinään ;))) Heh.

    565

    Pickala Ry:llä ei tietääkseni ole hallussaan yhtään Pickala Oy:n osaketta eikä näin olen myöskään yhtään ääntä. Pickalassa on olemassa A, B, C ja D osakkeita joista A osake sisältää kolme pelioikeutta B kaksi sekä C ja D yhden pelioikeuden,. Mutta jokainen osake sisältää yhden äänen riippumatta siitä kuinka monta pelioikeutta osakkeessa on. Elikkä tämmöinen ”junttaus” ei Pickalassa ole mahdollista. Suuri osakkeen omistaja on Asuntosäätiö, mutta senkin äänimäärä on rajoitettu muistaakseni kymmeneen ääneen.

    Hallitukselle nyt työrauha!

    Aikaisemmin esitetyn lisäksi kokouksessa kävi ilmi, että syyskuun 17 pv:n yhtiökokouksesta on tehty valitus oikeusasteeseen. Tämän vaikutuksista Pickalan kenttähankkeen rahoitukseen, navetan saneerauksen jatkokäsittelyyn sekä tammikuussa perittävän 1000 euron maksuun ei siis ole vielä tietoa.

    Hallitus tarvitsee nyt todellakin sille kuuluvan työrauhan jota se ei toivottavasti käytä oletuksien pohjalta.

    Pickalassa on yhtiöjärjestykseen juntattu äänileikkuri, joka rajaa yhden osakkaan äänimäärän yhtiökokouksessa korkeintaan kymmeneen (10) ääneen. Näin ollen kukaan ei Pickalassa käytä suurta äänivaltaa, vaan se on yhtiökokouksessa hajaantunut. Eilen oli yhtiökokouksessa läsnä 170 henkilöä, joilla oli yhteensä 406 ääntä.

    Nykyinen hallitus sai siis kiistattoman luottamuksen osoituksen.

    Tuo leikkuri max 10 ääneen on aika selkeä ja näin ollen hallitus on luottamuksensa varmasti ansainnut.

    Toivottavasti homma rullaa mukavasti jatkossakin. Aikas massiiviset keskustelut aiheesta käytiin. Liekkö ollut tietämättömyyttä vai aihetta. En tiedä.

    Täältä tähän.

    Tulos 10 / 8. Järki voitti.

    Hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista ja menestyksellistä pelikautta 2004 kaikille !

    Olin paikalla. TÄSSÄ TOSI TÄRKEITÄ HUOMIOITA!!

    ENSIMMÄISEKSI en ptänyt siitä,että hallitus masinoi tehokkaasti kokouksen ehdottamansa puheenjohtajan avulla. Olemme golfharrastajia, emme jonkin pankin osakkaita. Haluamme, että meitä kuullaan eikä puristeta johonkin prässiin.

    TOISEKSI en ptänyt siitä, miten esityslistan järjestystä muutettiin, niin että Beilinson ei saanut esittää tärkeitä muutoksia budjettiin. Tämäkin oli hallituksen masinoimaa.

    KOLMANNEKSI: Oli tyrmistyttävää, että arkkitehti annettiin itse kehua omasta ehdotustaan. Oletteko koskaan kuullut, että myyntimies sattuu haukkumaan omaa ehdotustaan? Hänen puheensa oli oman suunnitelmansa myyntipuhe. Ei kuulu yhtiökokoukseen.

    NELJÄNNEKSI: Oli tervettä kuulla kritiikkiä tilintarkastajien valinnassa. Tilintarkastajat ovat vain ihmisiä, jotka tekevät virheitä. Valittu tilintarkastaja sanoi, ettei ole puuttunut Asuntosäätiön ja Pickalan välisiin toimiin. Kysymys kuuluu, että olisiko pitänyt? Mitä siellä on, kun hän ei puuttunut? Ehdotankin, että tilintarkastaja itse eroaa ja antaa tilaa tarjouskilpailulle, kuten niin monessa tapauksessa nykyisin tehdään.

    Ottakaa vakavasti, please, myös hallituksen kannattajat

    #498078 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eilen hallitus kertoi, että rahaa on mennyt 4,95 milj euroa nyt kun kenttä alkaa olla valmis.

    2001 päätettiin hallitukselle antaa 5 milj euroa (30 mmk) kenttään ja muihin investointeihin koostuen seuraavasti:

    kenttä 15-16 mmk

    maapohja & navetan osto 4,5 mmk

    huoltohalli ym. 2 mmk

    PUKUHUONEET JA MUUT TILAT 6 mmk

    varaus 2 mmk

    Nyt on tuo raha siis käytetty mutta mikä jäi tekemättä ja missä on 6 mmk eli n. 1 milj euroa?

    #498079 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mielestäni eilinen yhtiökokous meni loistavasti positiivisessa ja avoimessa ilmapiirissä.

    Hallitus toteuttaa osakkeenomistajien suuren enemmistön päätöksiä ja saivat siitä vahvan tuen yhtiökokouksen äänestyksessä.

    Myös budjetin ylitys tuli selkeästi perustelluksi.

    Yhtiökokous on oikea paikka esittää kysymyksiä ja vaikuttaa, kuten huomaatte ei ne täällä netissä oikein mene oikeille henkilöille.

    Itse kuulun joukkoon kuka menetti sydämmen arkkitehdin uudelle tilasuunnitelmalle.

    #498080 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Koko syksy on palstalla hehkutettu että yhtiökokouksessa pannaan tuulemaan. Potkitaan epäpätevät johtajat pois, haastetaan koko maailma oikeuteen, osakkaiden enemmistö ottaa vallan jne jne jne. Tässä ulkopuolisetkin alkoivat odotella vauhdikasta kokousta ja dramatiikkaa.

    Mistäs tää nyt on kotoisin? Kaikki kehuvat positiivista ilmapiiriä, yksimielisiä päätöksiä, hyvähenkistä ilmapiiriä ja luottamusta hallitukseen.

    Eli kaikki palstan valitus olikin vaan pelkkää reppahousujen anonyymiä jupinaa. Tosipaikan tullen ei sitten ollutkaan eväitä tehdä mitään? Eikä edes nyt kirjoittaa tänne. Tulikos takki käännettyä?

    No, pääasia että P-seurassa on kaikki kai sitten taas hyvin.

    #498081 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tarkennan eilistä kirjoitustani:

    6 mmk eli 1 milj euroa piti käyttää pukuhuoneisiin ja muihin tiloihin jotka eivät siis ole valmiit (paremmin sanottuna niiden hyväksi ei ole tehty mitään) vaikka tuo raha on käytetty.

    Tämä rahasumma 6 mmk tarkoittaa pelioikeutta kohti 500 euroa eli 3000 mk siis

    A osaketta kohti 1500 euroa eli 9000 mk

    B:tä kohti 1000 euroa eli 6000 mk

    ja C:tä kohti 500 euroa eli 3000 mk.

    Missä nämä fyrkat on?

    #498082 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Moi Sorja

    Aika vaikee ymmärtää noita sinun kysymyksiäsi kun ne tuli yhtiökokouksessa selvitetyksi.Oletko unohtanut mitä tulit kirjoittaneeksi juuri ennen yhtiökokousta jossa tsemppasit myös muita kysymään oikeita kysymyksiä itse kokouksessa joka on oikeapaikka esittämillesi kysymyksille.KOROSTAN sinulle että täältä niitä vastauksia et tule ikinä saamaan.

    Veikö kissa kielesi tai tuliko pupu muutan vaan pöksyysi itse kokouksessa ???

    Sorja oletko unohtanut mitä kirjoitit juuri ennen yhtiökokousta.Muistisi virkistämiseksi kopsasin viestisi 7.12.2003 .

    Re: Pickala Golfin budjetti on outo! -hyvä ykä

    Tällaisetkin kysymykset täytynee säästää yhtiökokoukseen kun informaatio on ollut laihanlaista eikä keskustelutilaisuuksia ole ollut.

    Ottakaahan kokoukseen mukaan kaffetta, sämpylää ja virvokkeita, tulee taas pitkä ilta!

    (sorja 7.12.2003 21:32:55)

    Re: Pickala Golfin budjetti on outo! Sivun

    Hohhoijaa…! Tämä nyt on jo niin selvästi Pickalan sisäistä juttua, että voisi säästää tällaiset kysymykset maanantai-illan yhtiökokoukseen.

    (Ykä 7.12.2003 11:46:29)

    Ps.kaffet ja makupalat oli hyvin maukkaita.Pyydän että lopetat ton säälittävän ruikutuksen KIITOS.

    #498083 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tietoisena siitä, että tuloslaskelma ja tase vahvistetaan (jos vahvistetaan) toukokuun kokouksessa jossa myös hallituksen jäsenten vastuuvapaus myönnetään (jos myönnetään) minulle riitti maanantain kokouksessa tieto siitä että rahat on käytetty mutta kaikkia (eli 1 milj euroa) ei siihen tarkoitukseen johon niitä v 2001 pyydettiin.

    Pitäkää huolta rahoistanne!

    #498084 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    🙂

    Hyvää Joulua ja Onnellista pelikautta 2004

    #498085 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa.

    #498086 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa eli n 18 miljoonaa markkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #498087 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa eli n 18 miljoonaa markkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #498088 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa eli n 18 miljoonaa markkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #498089 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa eli n 18 miljoonaa markkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #498090 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pyysivät siis aikoinaan miljoona euroa pukuhuoneisiin ja toimistoon joita ei sillä rahalla koskaan rakennettu/saneerattu vaan ne käytettiin johonkin muuhun.

    Lisäksi pyysivät 2 milj euroa samaan asiaan joka meni jatkokäsittelyyn.

    Tiloihin on pyydetty yht 3 miljoonaa euroa eli n 18 miljoonaa markkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #498091 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kone oli tiltissä ja jostain syystä viesti tuli tänne useamman kerran. Anteeksi.

    #498092 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Älä välitä Sorja, sitä näkyy olevan liikkeellä. Vika lienee Golfpisteen palvelimella.

    #498093 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Maanantain kokouksessa jaettiin ilmoittautumisen yhteydessä äänestyslippuvihko jonka päälimmäinen (se punainen) lappu oli merkattu: oikeassa yläkulmassa oli numerosarja pienellä merkattuna.

    Ensimmäinen äänestys olisi ollut pöytäkirjantarkastajien valinta koska heitä ehdotettiin 4 kpl. Kokouksen puheenjohtaja kuitenkin ehdotti että mitäpä jos kaikki 4 tarkastaisivat pöytäkirjan. Näin päätettiin tehdä joten tuo punainen merkattu lappu oli käytössä kun äänestettiin hallituksen jäseniä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
Vastaa aiheeseen: Pickalan juorut?

Etusivu Foorumit Yleistä Pickalan juorut?