16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Peuramaa

Etusivu Foorumit Yleistä Peuramaa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Peuramaalle on tarkoitus mennä kilpailuihin ja harjoituskierrosta en ehdi pelaamaan. Liekkö kentällä reikiä, jotka vaativat paikallistuntemusta ( väylien vasen/oikea puoli, josta griini jää puiden katveeseen, väyläbunkkereita joita ei näe tiiauspaikalta, ym…) ? Ainakin paperilla kenttä vaikuttaa aika selkeältä.

    Moro CC

    Väylät 1,2,3,4 ovat erittäin selkeitä. Outit, vedet bunkkerit ja greenit naäkyy teeltä.

    Väylä 5 on dogleg oikealle. Väylän pituus n. 300m. Avaus n. 160m hieman oikealle ( hirveesti ei voi oikaista ).
    Suraan edessä n. 135m kohdalla vesieste.

    Väylät 6,7,8,9 ja 10, selkeitä ja kaikki näkyy.

    Väylä 11 par 5 dogleg oikealle. oikealla puolella ob.
    väylän ainoa väyläbunkkeri näkyy teeltä.
    Avaus draiverilla hieman oikeanpuolista metsää hipoen.

    Väylät 12,13,14,15 ja 16 selkeitä ja kaikki näkyy.

    Väylä 17 par 5 joka n. 220m kohdalla tekee doglegin oikealle.

    Viimeinen reikä par 3 n. 150m lyödään korkealta alhaalla olevalle greenille.

    Kenttä on erittäin selkeä ja raffi helppo. Uuden kentän rakennustyöt häiritsevät!

    Greenit aika hyvässä kunnossa.

    Nimetön

    Peuramaan ihanuus löytyy siitä, että lähes jokaisella väylällä on mahdollisuus piiskata draivia niin kovaa kuin kunto kestää, tilaa on enemmän kuin laki sallii. Todellisia birdie reikiä on reilusti yli puolet.

    Väylä 16 vaatii harkintaa!

    Itse olen avannut sitä draiverin ja rauta 9 välillä kaikilla mailoilla. Hyvä draivi menee pitkäksi (par 4) ja väylältä ei tahdo helposti löytyä safty paikkaa.

    Oikea valinta avaukseen on luultavasti rauta 7-5 jolloin jatkolyönnille jää sändäri- rauta 9.

    Tämä väylä on muutoin niin leppoisaan ja avaraan kenttään turhan ahdistava väylä. Naisten teen kieppeiltä pelattuna par-3:na tämä olisi paljon mielekkäämpi väylä. Mielestäni väylän 8 voisi vastaavasti venyttää lyhyeksi par-4:seksi.

    Mutta taitaa noi kenttien suunnittelu olla muiden hommia…..

    Ojo

    Suositteletteko kenttää vieraspelaajille? Kentän GreenFee:hän on muistaakseni 30 euroa (ainakin viikolla). Taitaa olla yksi halvimmista pk-seudulla.

    Miten yleensä kentällä suhtaudutaan vieraspelaajiin?

    Holá CC

    Lukaisin läpi muutkin vastaukset ja aivan asiantuntevia tuntuvat olevan. Peuramaa on selkeä kenttä jossa tilaa tosiaan on, kunhan muutamilla väylillä muistaa OB:t

    Ykkösväylä on sinänsä helppo, mutta kannattanee pelata aika varman päälle, pari rautaa riittää lipulle mainiosti. 4väylällä lyhyt avaus jää katveeseen ja kunnon puu3 on jo melkein puhki. Isoa rautaa ja mielummin vähän vasuriin.

    5:sen voi avata suoraan (i7) väylälle tai lähteä puiden yli samalla seiskalla, voittaa kivasti, mutta voipi tietty jäädä paksuun raffiin tai hukkua skutsiin.

    Väylä 11. Kannattaa miettiä lähteäkö ahnehtimaan oikealta (pienikin slaissi vie pallon varmasti outtiin), vai pelaako varman päälle vaikka kolmella raudalla. Väylä 12 vaatii kohtuullisen avauksen jotta griinin tavoittaisi kahdella. Tälläkin väylällä on OB oikealla joten jos avaukset ovat epävarmoja, ei varman safety bogeyn pelaaminenkaan huono vaihtoehto ole (pelaajan tasosta riippuen tietty).

    Helpoiten kierroksensa pilaa kuitenkin vasta ihan loppusuoralla. Väylät 16 & 17 houkuttelevat ahnehtimaan avauksissa, mutta hintakin voi olla kova. Muutamissa vastauksissa aiheellisesti kehoitettiinkin ottamaan varsinkin väylä 16 varmasti esim. avaus rauta7 ja päälle wedge tai ysi.

    Viimeinen 18 on simppeli, mutta tuulisena päivänä hankala. Vasta-/myötätuuli vaikuttaa useamman mailan verran, kun taas kunnon sivublosis voi viedä hyvän lippua kohti lähteneen lyönnin helposti 50 m. sivuun.

    Itse olen pelannut parhaan tuloksen juuri Peuramaalla (75) ilman birkkuja. Peruspelillä pääsee hyvään tulokseen jos vaan malttaa pelata mahdolliset katastrofialttiit väylät nöyrästi.

    Esteet näkyvät hyvin ja bunkkerit ovat aika iisejä jos niihin nyt joutuukin.

    Onnea kisaan.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Peuramaa

Etusivu Foorumit Yleistä Peuramaa