26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

petrolle

Etusivu Foorumit Yleistä petrolle

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190442 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä sulta ei ainakaan YLIMIELISTÄ asennetta puutu!!!!!!!! Muistaakseni sulla on nykyinen händäri jossain 19,9 paikkeilla.Kannattais palata asialle kun saat hädärisi tippumaan sinne 5-7 paikkeille.Voi hyvinkin olla et on ajatukset toiset.Ja mitä siihen tukkeena olemiseen tulee.Varmasti jokainen on joskus ollut aloittelia ja pelannut ’hitaasti'(paljon lyöntejä).Eiköhän tässä asiassa paras keino ole et seuran kokeneet golffarit opastavat ohituksen kanssa!?Tää edellyttä kyllä et pelataan muutakin kuin omassa porukassa skinejä ja kiroillaan muiden hitautta. Itse käyn läpivuoden lyömässä palloa tuntuman säilyttämiseksi.Talvella käyn kerran viikossa kuplassa.Koitan keskittyä laatuun ei määrään!

  #519565 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Birdi poitsulla taitaa händäri olla ainakin 3 eli tosi kova! treenaan muutaman vuoden ja pääsen sitten sinkkuun, mutta nopeesti osaan pelaa jo nyt. sulta se ei taida händäristä huolimatta vielä onnistua.

  #519566 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  No empä oo kuullu että golffi olis nopeuslaji, mutta kai sitä golffissakin voi sprinttikisat aloittaa kun ne hiihdossakin on tosi suosittuja ;). Pedro ainaskin on varmasti ensimmäisten joukossa niin nopea hän on.

  #519567 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Oiva linkki pedrolle

  http://www.extremegolf.com/

  Kyllä löydät vielä paikkasi golfissa, älä anna periksi!

  #519568 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ei millän pahalla mut taidat olla erehtynyt lajista!?Golffissa ei pelikierroksen nopeus oo mikään hyvyyden mittari.

  Ja mitä tähän sun kukkopoikamaiseen loan heittoon tulee……..

  Mun händäri alkaa 5:sella ja nopein kierros ulkomailla yksin mailapojan kassa tyhjällä kentällä 1,35h!!!!!! ja mikä tärkeintä tuloksella 74 brutto.

  joten sä voit mun puolesta pitää juoksukilpailuja kotikentälläsi ihan keskenäs.

  #519569 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Taitava provokaattori saa tunteet kuohumaan. Ei pidä kuitenkaan mennä liiallisuuksiin tai paljastuu 😉 ja sitten ei taas kukaan enää intä vastaan.

  Harvinaisen vähän näitä tällä palstalla kuitenkaan on. Käykääpä seuraamassa jonkin aikaa http://www.vauva-lehti.fi/ palstoja niin huh huh. Aivan hillitön meno joskus.

  Lue lisää: http://www.vauva-lehti.fi/

  #519570 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Totta turiset.Oon jo jonkun aikaa seurannut näitä keskusteluja ja pääsääntöisesti on liikuttu asialinjolla.Mut joskus menee ymmärtämyksen ulkopuolelle.Niin kuin nyt tää vaahtoominen hitaasta pelistä.Jos kirros kestää n:4h on se musta ihan ok.ja toisekseen petron tyyli kylvää *******a ympärilleen jurppii!

  #519571 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  En ymmärrä miten händäri ja älyllinen taso liittyisivät suoranaisesti toisiinsa? En usko 5-7 händärin parantavan, pikemminkin se pahentaisi vajavaisuutta tässä tapauksessa.

  #519572 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Sorry Petro,tää on raukka teko, mutta en malta olla kertomatta kun teillä on juttu jo ohi.Suski kertoi että olisit hieman turhan nopea myös jossain muussakin kuin golfissa.

  #519573 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Petro kertoo myös tasoituksensa olevan 19,9. Mutta pelaa yleensä paremmin..??? Korttiahan ei ole pakko jättää. Mietityttää kuitenkin se, että odottaako hän jotain kivaa kisaa. Vinkki: jos haluat tasoituksen sinne alle kymmeneen niin eikö kannattaisi jättää kaikki alentavat kortit?? Petro kehuu nopean pelin syyksi ’pistepogin’. Jippii… Itse tykkään pelata golfia lyöntipelinä, se on ehkä kuitenkin se ainoa ’oikea’ pelimuoto.

  Onhan se kiva , että on Petronkin laisia pelaajia ja mielipiteitä. Itse sain ainakin hyvät naurut kun luin eri juttuja…

  #519574 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  hc

  Eiköhän se reikäpeli ole se ’ainoa oikea’ pelimuoto. Muutama vuosikymmen sitten television takia kehitettiin sitten tämmöinen lyöntipeli.

  Kukin taplaa tyylillään.

  Älkääkä ottako kaikkea niin vakavasti 😉

  #519575 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Heh heh. Petron provo osu ja uppos 🙂

  #519576 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Musta tuntuu, ettei reikäpeli ole Petron paras laji. ’Arvannet kuka’ valaisee alla asiaa..

  #519577 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vaikka tuntuu provosoidulta sisäpiirikeskustelulta niin provosoidun osallistumaan. Singelitasoituksella ei kannattaisi hirveästi henkseleitä paukutella. Suomessa on tuhansia singelillä pelaavia. Eri asia on kuinka monen taso oikeasti edellyttää tätä. Lisäksi useimpien kohdalla tähän on päästy mielettömällä tahkoamisella ja sillä, että vanhemmat ovat tuoneet riittävän nuorina kentälle. Ainakaan kentällä näkyvien ja kuuluvien golfnuorten kohdalla ei liikunnallinen lahjakkuus tai urheilullisuus pistä silmään. Ei rytmiä, tatsia eikä rentoutta, mutta kova rutiini ja repiminen. Pitäisi enemmän arvostaa hyvää svingiä ja muita teknisesti oikeita suorituksia sen sijaan, että sokeasti tuijotetaan tasoitusta, joka ihmeen vähän kertoo edellämainituista seikoista. Itse pelaisin mieluummin tasoituksella 54 nätisti kuin monen singelipelaajan peliä.

  #519578 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hmmm… ensimmäistä kertaa keksisin tällä forumilla käyttöä usenet newsgroupeista (ne ensimmäiset forumit internetissä, ajalta ennen kuin kukaan oli www:stä vielä kuullutkaan) tutulle kill-filelle. Kyseessä on siis eräänlainen apinasuodatin, millä pystyy haluamiensa lähettäjien viestit poistamaan näkyvistä. Kukaan ei varmaan arvaa kuka pääsisi listalleni ensimmäisenä…

  #519579 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Eikös näissä web sydeemeissä aika usein ole IP suodatus mahdollista. Ainakin Freebok vieraskirjassa onnistuu. Pitäs webbarin olla tarkkana ja osata poistaa oikeat trollit ja tahallaan häiriköivät.

  #519580 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Taitaa olla noilla meidän webmastereilla innostus/aika/kumpikin vähissä mokomaan. Tässä on jo aikaa siitäkin kulunut kun S. Markkanen lupasi ajaa läpi täällä forumissa mm aihealuejaon ja dedikoidut nimimerkit, mutta eipä ole mitään tapahtunut.

  #519581 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tuo on kyllä totta. Jospa tämä kirjoittelu taas aktivoisi Samia 😉

  Mutta hyvä forumhan tämä on. Pari vuotta sitten kirjoittelu oli aika vähäistä. Muutama hassu viesti viikossa.

  #519582 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  eikö täällä saakaan esittää mielipiteitään? sen sijaan henkilö kohtaisuuksiin ei tarvitse mennä se on törkeää!

  #519583 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  ohhoh! tulipa hiljaista!

  #519584 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  mitäs tässä rutisemaan kun sun kanssas samalla lailla pelaavia/ajattelijoita löytyy jokaiselta kentältä. Jos joku kenttä löytyy missä sun kaltaisias ei ole niin se täytyy olla golfaajien taivas.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: petrolle

Etusivu Foorumit Yleistä petrolle