16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Penkkiurheilua – ET Madrid

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Penkkiurheilua – ET Madrid

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #174351 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En tiedä ketä MI kiinnostaa enää tänäpäivänä, mutta leaderboardia on hauskaa seurata: 6 reikää takanapäin, kokonaistilanne en edennyt näin: -1 +1 +2 +2 +3 +3 … Onhan tuossa sentään 2 paaria Nooh, 12 reikää (+18 huomenna) aikaa laittaa tulos oikeaan järjestykseen! Onkohan todella MI:sen ongelmana vain ja ainoastaan henkinen kantti? Kuten urheilupsykologit sanovat että jos ei usko itseensä ja minäkuva golffarina on esim. 75 lyöntiä/kierros ei ole väliä miten HYVIN pelaa koska kierroksella tulos korjaantuu OIKEAKSI (about 75) kuin ihmeen kaupalla? Ei varmasti tekniikassa ole tuon luokan ongelmaa. Lue lisää: Mikon kortti

    #253054 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt on meno hieman rauhoittunut, bogit on kuitattu, mutta +2 eli tupla vielä hoitamatta.. Onnistuuko?

    Seve pistänyt Ilosta paremmaksi, kaksi tuplaa ja bogi 6 reiän jälkeen ja viimeinen tila tällä haavaa.

    #253055 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Varmaan hienoa Mikolla katsoa pelikaverin Jacquelin peliä… Menevät pojat hieman eri suuntiin.

    #253056 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    tmv

    Kyllä noihin Mikon kortteihin alkaa turtua. Tuntuu, ettei ’puhdasta’ hallinnassa olevaa kilpailua tule sitten millään.

    Tuplia tulee joka kisassa enemmän tai vähemmän ja bogeja ilmestyy korttiin käytännössä aina, jos vähänkin paremmin muuten kierros etenee (esim. pöördejä tullut useampia). Uskoisin, että koko homma on aidosti ’päästä’ kiinni. Mikko voisi pitää todennäköisten ET-karsintojen jälkeen (jollei pääse läpi) vaikkapa hieman taukoa koko hommasta. Punainen lanka tuntuu olevan totaalisesti kadoksissa.

    #253057 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mikkohan puttasi hyvin: yksi 0-putts griini ja kuusi yhden putin griiniä.

    Mutta kauden karmea lopputulos näyttää sinetöityvän. Mikko ei säilytä korttia eikä pääse edes varsinaiseen Eurooppa tourin karsintaan, vaan joutuu toiseen esikarsintaan. Siitä tuleekin oikea suomalaisten keskinäinen kisa. Yhdeksänköhän heitä siellä on yrittämässä Mikko mukaan laskettuna. Toivottavasti muutama pääsee Toni Karjalaisen (?) seuraksi.

    #253058 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ilosta ei ole juurikaan kuvaruuduissa näkynyt viimeaikoina, paitsi viime viikonlopun kisassa hän pelaili kärkipään ryhmässä yhdessä Mark Roen kanssa. Näkemässäni koosteessa Ilosen suorituksia ei viimeiseltä kierrokselta näytetty, ymmärrettävistä syistä, mutta mies vilahteli silloin tällöin Roen suoritusten taustalla.

    Näinkö väärin, onko Ilonen nykyään Pulska-Mikko, vai oliko kyseessä jokin optinen harha? Jos Mikko on todella noin vankassa kunnossa(arviolta + 10-15 kg) lienee fysiikkatreeni jäänyt vähemmälle, joka osittain selittää nykykunnon.

    #253059 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    The best way to build confidence is to succeed. The more you succeed, the more confident you get, and the more confident you get, the more you succeed.

    First find a putter that you feel at home with. Next, practice. It´s as simple as that.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Penkkiurheilua – ET Madrid

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Penkkiurheilua – ET Madrid