23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

penalttiko vai ei?

Etusivu Foorumit Säännöt penalttiko vai ei?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Viime lauantaina kierroksella sattunutta. Kaveri greenin vieressä ottaa harjoitus-swingejä pallon vierestä ja osuu vahingossa palloon. Kysyy pallon takaisinsiirron jälkeen, että olisiko kisassa tullut penaltteja. Vastaan kyllä; 1 + lyönti. Tähän toinen pelikaveri sanoo ettei penaltteja tule minkäänlaisia, ja käskee minun vielä mennä lukemaan sääntökirjaa. Kumpi oikeassa, vai ei kumpikaan?

    ts

    toope1 kirjoitti: (23.4.2008 12:17:22)
    Viime lauantaina kierroksella sattunutta. Kaveri greenin vieressä ottaa harjoitus-swingejä pallon vierestä ja osuu vahingossa palloon. Kysyy pallon takaisinsiirron jälkeen, että olisiko kisassa tullut penaltteja. Vastaan kyllä; 1 + lyönti. Tähän toinen pelikaveri sanoo ettei penaltteja tule minkäänlaisia, ja käskee minun vielä mennä lukemaan sääntökirjaa. Kumpi oikeassa, vai ei kumpikaan?

    Ei kumpikaan. 1 penaltti pallon liikuttamisesta ja pallo takas paikalleen. Lyönti se ei ole, koska ei ollut tarkoitus osua palloon.

    Kiitos. Nyt olen parempi ihminen, kun tämänkin tiedän.

    ts kirjoitti: (23.4.2008 12:22:08)
    … Ei kumpikaan. 1 penaltti pallon liikuttamisesta ja pallo takas paikalleen. Lyönti se ei ole, koska ei ollut tarkoitus osua palloon.

    Tämäpä vastaus tulikin sukkelasti.

    Kaverisi oli oikeassa käskiessään sinun mennä lukemaan sääntökirjaa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: penalttiko vai ei?

Etusivu Foorumit Säännöt penalttiko vai ei?