14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][13]
KilpailuaSuomalaista

pelioikeus

Etusivu Foorumit Yleistä pelioikeus

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • mitä tuo pelioikeus tarkoittaa? onko se niin että jos vuokraan joltakin pelioikeuden esim. vuosaareen niin tarvitseeko minun maksaa enään muita maksuja kuten green fee. eli pääsenkö siis pelaamaan pelkän pelioikeuden hinnalla? entä tarvitseeko minun olla silloin kuitenkin jäsenenä jossain toisessa seurassa? onko pelioikeuden vuokranneille jotakin tasoitusvaatimusta? entä kauanko pelioikeus on voimassa? siinäpä olikin aika liuta kysymyksiä. toivottavasti osaatte vastata kaikkiin, kiitos

    Eli yleensä kun vuokraat joltain pelioikeuden, sinun ei enää tarvitse maksaa erikseen joka kierroksesta vaan pelaat niin paljon kuin haluat. Jäsen sinun pitää kuitenkin olla jossakin Golfliittoon kuuluvassa seurassa. Firmojen omat kerhot eivät kelpaa, vaan jonkun on ylläpidettävä tasoitustasi. Sinun ei tarvitse välttämättä kuitenkaan olla jäsen samassa seurassa kuin missä pelaat. Tasoitusvaatimuksena vuokraoikeuden haltijalle on greencard eli HCP 54 ja pelioikeus on yleensä voimassa yhden kauden, kuinka kauan se sitten kestääkään esim. vuosi 2002 alusta loppuun. Ehkä joissain seuroissa voi olla omia variaatioita näistä säännöistä, mutta näin pääpiirteittäin.

    Tre Putt: Pelasin muutamia vuosia sitten SHG:ssa vuokrapelioikeudella ja ainakin silloin piti pelioikeuden vuokran lisäksi maksaa seuraan jäsenmaksu. Eli todennäköisesti Vokkelo joutuu maksamaan myös Vuosaaren jäsenmaksun. Näin se rahastus toimii. Toivon, että olisin väärässä.

    No, pidin itsestäänselvyytenä, että jäsenyydestä pitää maksaa kun mainitsin sen pakolliseksi, mutta oikeassa olet…

    Ainakin yhdellä kentällä on omalla jäsenellä oltava joko oma osake tai vuokraosake, jotta pääsee pelaamaan. Eli tämän mukaan jäsen ei pääse pelaamaan green feellä kuten vieraspelaajat.

    Onko tämä yleinenkin käytäntö?

    Jos on voimassa oleva jäsenyys, mutta ei pelioikeutta, kyllä greenfeellä pitäisi päästä pelaamaan. Kuulostaa omituiselta, ettei päästettäisi, sillä samalla periaatteella voisi sitten evätä pääsyn muiltakin gf-pelaajilta. Se vasta olisikin hienoa päästää muut pelaamaan, mutta ei omia jäseniä…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #524990 kohteessapelioikeus

Etusivu Foorumit Yleistä pelioikeus