23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista

pelioikeus

Etusivu Foorumit Yleistä pelioikeus

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185833 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  mitä tuo pelioikeus tarkoittaa? onko se niin että jos vuokraan joltakin pelioikeuden esim. vuosaareen niin tarvitseeko minun maksaa enään muita maksuja kuten green fee. eli pääsenkö siis pelaamaan pelkän pelioikeuden hinnalla? entä tarvitseeko minun olla silloin kuitenkin jäsenenä jossain toisessa seurassa? onko pelioikeuden vuokranneille jotakin tasoitusvaatimusta? entä kauanko pelioikeus on voimassa? siinäpä olikin aika liuta kysymyksiä. toivottavasti osaatte vastata kaikkiin, kiitos

  #524990 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eli yleensä kun vuokraat joltain pelioikeuden, sinun ei enää tarvitse maksaa erikseen joka kierroksesta vaan pelaat niin paljon kuin haluat. Jäsen sinun pitää kuitenkin olla jossakin Golfliittoon kuuluvassa seurassa. Firmojen omat kerhot eivät kelpaa, vaan jonkun on ylläpidettävä tasoitustasi. Sinun ei tarvitse välttämättä kuitenkaan olla jäsen samassa seurassa kuin missä pelaat. Tasoitusvaatimuksena vuokraoikeuden haltijalle on greencard eli HCP 54 ja pelioikeus on yleensä voimassa yhden kauden, kuinka kauan se sitten kestääkään esim. vuosi 2002 alusta loppuun. Ehkä joissain seuroissa voi olla omia variaatioita näistä säännöistä, mutta näin pääpiirteittäin.

  #524991 Ilmoita asiaton viesti

  Tre Putt: Pelasin muutamia vuosia sitten SHG:ssa vuokrapelioikeudella ja ainakin silloin piti pelioikeuden vuokran lisäksi maksaa seuraan jäsenmaksu. Eli todennäköisesti Vokkelo joutuu maksamaan myös Vuosaaren jäsenmaksun. Näin se rahastus toimii. Toivon, että olisin väärässä.

  #524992 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  No, pidin itsestäänselvyytenä, että jäsenyydestä pitää maksaa kun mainitsin sen pakolliseksi, mutta oikeassa olet…

  #524993 Ilmoita asiaton viesti

  Ainakin yhdellä kentällä on omalla jäsenellä oltava joko oma osake tai vuokraosake, jotta pääsee pelaamaan. Eli tämän mukaan jäsen ei pääse pelaamaan green feellä kuten vieraspelaajat.

  Onko tämä yleinenkin käytäntö?

  #524994 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos on voimassa oleva jäsenyys, mutta ei pelioikeutta, kyllä greenfeellä pitäisi päästä pelaamaan. Kuulostaa omituiselta, ettei päästettäisi, sillä samalla periaatteella voisi sitten evätä pääsyn muiltakin gf-pelaajilta. Se vasta olisikin hienoa päästää muut pelaamaan, mutta ei omia jäseniä…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä pelioikeus