Aihe: Pelioikeuden hankkiminen - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Pelioikeuden hankkiminen

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioikeuden hankkiminen

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184787 Ilmoita asiaton viesti

  Alkaa olla se aika vuodesta, jolloin pelioikeuden hankkiminen tulee golffareille ajankohtaiseksi. Monet ovat kyselleet miten ja mistä kannattaa hankkia pelioikeus. Voisimme antaa täällä joitain vinkkejä tähänkin asiaan. Tässä olisi joitain. 1. Jos sinulla on paljon rahaa, osta osake mistä haluat, riippumatta paljonko pelaat. 2. Pelaat paljon (>30 krt/kausi) ja osakkeen ostaminen lähistöltä mahdollista, osta osake tai vuokraa pelioikeus. 3. Pelaat paljon (>30 krt/kausi), mutta osakkeen ostaminen ei ole mahdollista. Vuokraa pelioikeus. 4. Pelaat vähän (<20 krt/kausi). Hanki halpa jäsenyys jostain ja pelaa greenfeellä.

  #383027 Ilmoita asiaton viesti

  vielä 5. Pelaat usealla (2-10) eri kentällä jonkin verran kierroksia (5-10/kenttä). Hanki halpa jäsenyys jostain ja pelaa greenfeellä.

  #383028 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Itse toimin mallin 5 mukaan koska , ei rahat riitä muihin vaihtoehtoihin ja samalla näkee mistä sen pelioikeuden oikein hommaisi

  #383029 Ilmoita asiaton viesti

  Eikös tuohon kohtaan 5. sopisi tämä ’tee-off’ systeemi, jossa käsittääkseni pelikausimaksulla saa jonkin määrän pelilipukkeita useille eri kentille. Sitä en muista, sisältyykö hintaan myös jäsenyys jollekin kentälle vai pitääkö se hankkia/maksaa erikseen. Hinta per kierros pysynee kuitenkin kohtuullisena.

  Vähemmän pelaaville on tarjolla myös tarjouksia tyyliin osta kymmenen pelilipuketta ja voit samalla liittyä ko. seuran jäseneksi. Näin ainakin aikaisemmin Vihdissä.

  #383030 Ilmoita asiaton viesti

  Oma tapani toimia eri kentillä:

  – Paltamo, kotikenttäni: tarjoaa pelioikeudettomille jäsenilleen halpaa ennakko-ostajan pelilippupakettia. Olikohan 100€/4GF.

  – Kalajoki, anoppilakenttäni: appiukolla on käyttämätön osake, jonka voi vaihtaa 25 pelilippuun. Vastike on luokkaa 400€

  – Sankivaara, lähin kenttäni: firman kautta on voinut ostaa pelilippuja pienellä alennuksella (alennusta luokkaa 5€/pelilippu)

  – Muut kentät, kuten Siikajoki, Ruka, Tornio, Kemi: greenfeellä pelaamaan.

  #383031 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pääkaupunkiseudun hinnat ovat ryöstäytyneet käsistä lähes joka kentällä ja kohtuullisella hinnalla ei pelioikeutta tahdo saada. Helsingin City Golf Ry (Paloheinä) myy 400 eurolla koko kauden jäsenyyttä+ pelioikeutta, joka on minun mielestäni kohtuullinen hintapyyntö. (hinta/laatusuhde)

  Eihän Paloheinän golfkenttä mikään Kytäjän tasoinen pelipaikka ole, mutta ei hintakaan ole mikään päätä huimaava investointi. Sijainti on pääkaupunkiseudun ihmisiä ajatellen mukavasti vielä kehä I:n varrella.

  Ainakaan minulla ei ole tiedossa edullisempaa vaihtoehtoa pääkaupunkiseudun pelaajille, jos haluaa pelata kesällä joka päivä, eikä halua ajaa autolla pitkiä matkoja, josta myös syntyy kustannuksia.

  #383032 Ilmoita asiaton viesti

  olikohan toi hiltusen kirjoitus provo vai tosissaan kirjotettu. 400 euroa, paloheinä, ja hyvä hinta/laatu suhde? mene ja tiedä.

  voi olla että mulla on turhan suppee näkemys, kai golffia pelinä voi katsoa sitten monesta eri näkövinkkelistä.

  tohon 400 euroon kun laittaa muutaman satasen lisää pääse esim. SHG:hen ja peuramaalle. onhan toi varmaan halvin vaihtoehto, mutta mielestäni tässä kohdassa ei kannata säästää.

  #383033 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mainitse vain sana Paloheinä niin aina tietää, että on tulossa negatiivinen kommentti ( tietyiltä tahoilta?)

  Katselin SHG:n ja Peuramaan sivuja ja hinnat ovat

  järjestyksessä seuraavat ( liittymis/jäsen/vastike-vuokraoikeus/greenfee-aikuiset

  SHG 85/85/550=720 greenfee 35/45(viikonloppu )

  PHG 100/130/650 = 880 gf 37 (arki-ilta )

  HCG 20/40/360 = 420 gf 25

  Mielestäni kyllä Paloheinä puolustaa paikkaansa ja myös aloittelevien pelaajien kenttänä. 400 uuteen seuraan liittynyttä on kyllä mieltänyt oikean hinta/laatusuhteen. ( Tulipa tehtyä samalla mainosta myös yllämainituille kentille, jotka myös

  puolustavat paikkaansa pääkaupunkiseudun golf-ympyröissä ).

  #383034 Ilmoita asiaton viesti

  Maksan vuodessa 635 (85 + 550) ja pelaan kahdella 18-reikäisellä kentällä, joista toinen on aina jäsenten käytössä, vaikka toisella olisi kisat. Ei tulisi mieleenkään säästää paria sataa euroa ja vaihtaa Paloheinään.

  TÄMÄ EI OLE PALOHEINÄN MOITTIMISTA. Tämä on vain minun valintani ja ratkaisuni siitä mitä ja mistä haluan golfissa maksaa.

  Joku haluaa Mersun joku tyytyy Ladaan. Minulla on Peugeot. Kaikki em. autot ovat, kuten tiedätte, eri hintaisia. Sama varmaan koskee golfkenttiä.

  #383035 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eipä provoisuduta vaikka yritys on jälleen kiitettävä. Ihmettelen juoksupoikien jatkuvaa lobbaamista ja Paloheinän tunkemista lähes jokaiseen kuviteltavaan topiikkiin.

  Itse tutkailen otsikon maastoa ja siksi olisi mukava saada lisää faktatietoja. kannattaako esim. kysellä suoraan kentiltä vai esim. markkinoilta (golfpörssi).

  Made, millaisia kierrosaikoja SHG:ssa on viikonloppuisin 4 tuntia – 6 tuntia? Veikkaan edellistä, sekin kannttaa huomoida hinta/laatusuhteessa. Jos kierrosajat ovat kuusi tuntia, siinä jää n. tunti ajella kentälle ja toinen tunti kotiin ja lopputulema on sama.

  Vieläkö muuteen tee-off toimii?

  #383036 Ilmoita asiaton viesti

  Made heitti niin hyvän, että on vastattava eli.

  Maksan vuodessa 576 (46 + 530) ja pelaan klubilla, josta löytyy kolme täysimittaista 18 reiän kenttää. Ei tulisi mieleenkään säästää paria sataa euroa ja vaihtaa Paloheinään.

  TÄMÄ EI OLE PALOHEINÄN MOITTIMISTA. Tämä on vain minun valintani ja ratkaisuni siitä mitä ja mistä haluan golfissa maksaa.

  Joku haluaa Mersun joku tyytyy Ladaan. Minulla on Peugeot. Kaikki em. autot ovat, kuten tiedätte, eri hintaisia. Sama varmaan koskee golfkenttiä.

  Jos haluat pelata siis oikeasti paljon, eli vielä reilusti yli tuon 30 kierroksen valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös lähtöaikojen saatavuus sekä kierrosten kestoajat.

  Itse olen usein jäänyt kierroksen jälkeen klubille notkumaan ja Himot on vienyt vielä toiselle kierrokselle ilman ajanvarausta. Lyhyellä varoitusajalla voi olla joillain kentillä lähtöaikojen saanti vaikeaa.

  #383037 Ilmoita asiaton viesti

  480 € = 420 € + 60 €

  Omalla kotikentälläni pelaaminen maksaa jäsenmaksuineen siis varsin kohtuullisesti.

  Prime time aikoja saa varattua lähes aina ainakin seuraavalle päivälle, kenttä on monet SM kisat nähnyt, klubitoiminta on vireää, kierros kestää ruuhka-aikaan vajaa 4,5 tuntia ja ajoaikaa tulee Hesan keskustasta noin 45 ja Vantaalta alle 30 min

  Vuokralainen joutuu maksamaan ilosta 600-800€.

  #383038 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En voi vastustaa kiusausta:

  Maksan vuodessa 1060 (80 + 980) ja pelaan klubilla, jossa on yksi täysimittainen 18 reiän kenttä. Ei tulisi mieleenkään säästää paria sataa euroa ja vaihtaa Paloheinään.

  TÄMÄ EI OLE PALOHEINÄN MOITTIMISTA. Tämä on vain minun valintani ja ratkaisuni siitä mitä ja mistä haluan golfissa maksaa.

  Joku haluaa Mersun joku tyytyy Ladaan. Nämä em. autot ovat, kuten tiedätte, eri hintaisia. Sama varmaan koskee golfkenttiä.

  Jos haluat pelata siis oikeasti paljon, eli vielä reilusti yli tuon 30 kierroksen valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös lähtöaikojen saatavuus sekä kierrosten kestoajat.

  Itse jään usein kierroksen jälkeen klubille notkumaan joten haluan että kenttä on lähellä kotiani… ettei tarvitse yötä myöten ajella…

  #383039 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kaikille Paloheinästä kiinnostuneille:

  On erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka useat tässä ketjussa kirjoittavat vertaavat omaa kenttäänsä- toisilla kirjoittajilla jopa nimeämätöntä kenttää – juuri Paloheinään. On olemassa eri tasoisia kenttiä ja eri hintaisia kenttiä. Paloheinä sopii varmasti hyvin sellaisellekin uudelle golfin pariin tulleelle pelaajalle, jolla ei ole varaa sijoittaa harrastukseensa isoja summia. Lähes 400 uuden seuran jäsentä on päättänyt käyttää sitä kotikenttänään. Sen lisäksi se toimii lähes ainoana ns. jokamieskenttänä pääkaupunkiseudulla, jonne pääsee pelaamaan green cardin omaava.

  Toivon, että tällä keskustelupalstalla kukin kirjoittaja voisi jatkossa kertoa OMAN NIMETYN KENTTÄNSÄ pelimahdollisuuksista ja hinnoista.

  Jokainen kiinnostunut golfari voi sitten tehdä oman

  harkintansa mukaisen valinnan.

  #383040 Ilmoita asiaton viesti

  Minäkin vertaan omaa kenttääni Paloheinään. Omani on Peuramaa. Maksut itselleni ovat tänä vuonna: vuokrapelioikeus 590 euroa ja jäsenmaksu 100 euroa. Jos liittyisin vakinaiseksi jäseneksi, seuran jäsenmaksu olisi 60 euroa. Odottamalla pitemmälle kevääseen vuokrapelioikeuden saisi todennäköisesti alle 500 euron. Viime vuonna tiettävästi joku sai 390 eurolla.

  Mitä saan? Kaksi hyväkuntoista 18-reikäistä kenttää (ja lisäksi 9-reikäisen par 3-kentän, joka vastaa täysin Paloheinää). Lisäksi saan hyvät harjoittelumahdollisuudet. Esim. range on jo nyt auki. Jäsenenä saan rangepallot halvemmalla. Nettivaraus toimii kolme päivää aikaisemmin erinomaisesti etc etc. Viime vuonna viimeinen kierrokseni oli 20.11. Jotkut kiersivät kentän vielä 9.12.

  Matka Tapiolan kupeesta Espoosta kentälle kestää 21 minuuttia. Helsingin länsiosista arviolta 5 minsaa kauemmin.

  Viime vuonna pelasin kotikentälläni n. 60 kierrosta. Tänä vuonna aion suoritua 50 % suuremmasta määrästä. Mielestäni hinta ja laatu ovat todellakin kohdallaan. Siihen nähden Paloheinän 400 ekeä on raakaa pilaa. Ja ’Totuus’: jokaisella kentällä jäsen voi pelata green feellä tasoituksella 54.

  #383041 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Maksan 420 + 60 € = 480 euroo. Muutenkin samat faktat kuin Koiran viestissä. Tosin ruuhka-aikana kierros voi venyä hieman pidemmäksi kuin 4,5 tuntia, mutta ruuhkat voi aina välttää pysymällä silloin kotona tai menemällä töihin ja pelaa sitten kun muut ovat töissä…. 😉

  #383042 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Taitaa golfiinkin päteä vanha viisaus:

  ’Hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa’.

  Eli jos odottelee hiukan pitemmälle kevättä, voi selvitä edullisemmin tai sitten jää musta pekka käteen?

  #383043 Ilmoita asiaton viesti

  Missä seurassa halvin jäsenyys greenfee pelaajalle?

  #383044 Ilmoita asiaton viesti

  Tai jos esim. työnantaja tarjoaa pelioikeuden niin hanki halpa jäsenyys jostain ja pelaa edullisemmin.

  #383045 Ilmoita asiaton viesti

  Luettuani aikaisemmat viestit niin tuntuu siltä että alan saada allergisia oireita kun luen ’sen sanan’.

  Tiedätte varmasti mtä tarkoitan!

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioikeuden hankkiminen